Драшко Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Не претерујем (бар не о вицевима које сам ја нашао), и још кад узмем у обзир да такве вицеве највише смишљају докони ликови који вероватно сами нису мрднули прстом за општу ствар онда сам још више сигуран да не претерујем. Ето на оном линку (двоугао) можеш видети и да сподоба попут Борке Павићевић даје себи за право да критикује Ивану. Мултимедијална Борка је исто јавна личност Двоугао је направљен да тако буде све са критиком, латентним сукобом "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Tako je(!).. i ja, .. ne pada mi na pamet da kamenujem nekog, samo sam rekao kako vidim njen rad i to je apsolutno ..SVE... da ne stavljamo ljudima u usta svoje konstrukcije .. jel po$teno? Pa da si uradio samo to onda bi to mogao i drugacije. Znas ono bolje je pokriti tudje grehe. Tako da njena udaja nema veze sa njenim radom prijatelju. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ali malo je simptomaticno da su ove sale sve ko na kalup radjene pa mi nekako izgleda kao da ih je jedna osoba fabrikovala ....Nego, hajde dajte jos neki vic ali da nije sa ovog spiska koji se vrti ... Koja je merna jedinica kojom se izražava odsustvo smisla za humor? Bilbija! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Мултимедијална Борка је исто јавна личност Двоугао је направљен да тако буде све са критиком, латентним сукобом Мени је то јасно, само сам хтео поређењем да дочарам ко све може да смишља вицеве и колико је то меродавно у оцењивању нечијег рада. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Koja je merna jedinica kojom se izražava odsustvo smisla za humor? Bilbija! Pa imam ja smisla za humor tebra, i dobri su mi vicevi o njoj ... kao i o Cak Norisu ... ili plavusama ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 On je ateista pise ispod njegovog avatara. On je pravoslavni ateista... Зорица Бубало, Драшко, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 On je pravoslavni ateista... Реч ортодоксни има некако већу тежину. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Koja je merna jedinica kojom se izražava odsustvo smisla za humor? Bilbija! Има хумора а има и злонамерног хумора. И први као и други не мора увек бити и духовит. А постоји и духовитост која је одлика паметних али не и злонамерних људи. И боље је да се неко изражава као Ивана, него да у речнику користи туђице које и сам често не разуме. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Pa imam ja smisla za humor tebra, i dobri su mi vicevi o njoj ... kao i o Cak Norisu ... ili plavusama ... Auff pa cemu uzbudjavanje rekao si da je fazon izlizan i dajmo nesto na drugi fazon i ja dao na drugi fazon evo nesto trece. Sta je to leti a nije ptica, kuca kao lud a nije cisto ljudskog lica? Aquilius Cratus aka Orlic Tetrebic. Nije problem sprdnja na svoj racun ako ima nekog fazona iza toga. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Има хумора а има и злонамерног хумора. И први као и други не мора увек бити и духовит. А постоји и духовитост која је одлика паметних али не и злонамерних људи. И боље је да се неко изражава као Ивана, него да у речнику користи туђице које и сам често не разуме. Nemoj tako ozbiljno covece, razboleces se. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Auff pa cemu uzbudjavanje rekao si da je fazon izlizan i dajmo nesto na drugi fazon i ja dao na drugi fazon evo nesto trece. Sta je to leti a nije ptica, kuca kao lud a nije cisto ljudskog lica? Aquilius Cratus aka Orlic Tetrebic. Nije problem sprdnja na svoj racun ako ima nekog fazona iza toga. Pa znas kako, taj kalup u humoru moze da bude dosadan ... stalno se vrti isti fazon ... u humoru treba da ima preokreta, iznenbadjenja ... takvi vicevi su najbolji po meni ... Evo jedan primer dobrog fazona: Ko su tri najveca srpska naucnika u oblasti elektrotehnike? Tesla, Pupin i Arkan. Tesma je izmislio struju, Pupin one kalemove a Arkan uzemljenje ... Doduse ja sam ljubitelj crnog humora ... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Nemoj tako ozbiljno covece, razboleces se. Ево краће. Само сам хтео да кажем да у вицевима (овим који су овде наведени и које сам нашао на интернету) ја лично не видим ништа смешно. Да ми је нешто било смешно не бих био озбиљан. А јеси сигуран да болестан може да се разболи? (кад смо већ код хумора) Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 А јеси сигуран да болестан може да се разболи? (кад смо већ код хумора) Nazalost siguran sam. To se veoma cesto desava narocito kod pacijenata obolelih od AIDSa. Ne ubijeh ih sam AIDS nego im oslabi imuni sistem pa se razbole od obicnog virusa gripa od koga i umru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 On je pravoslavni ateista... Ja sam iako ateista, jedan od retkih pravoslavaca na ovom forumu... A vas to umesto da to zabrine vi se sptdate sa mnom kao da sam vam igracka neka a sve to zato sto je admin na vasoj strani pa imate sve sile ovog sveta kad treba neko da se proziva. Prvi ste da se nacrtate u redu za deljenje uvreda, prozivki i osuda... Sreca vasa pa Isus ne postoji, inace bi propao od plakanja zbog vas i vasih bezosecajnih idiotluka... Ako vam je namera bila da me povredite, mozete ovaj dan da obelezite kao uspesan. Ja se pridruzujem vasoj radosti zbog tog plemenitog cina. Bracomoja forumska... Moji pravoslavci. @Bilbija- pitaj me slobodno reci cu ti i sam- roditelji su mi pravoslavci i krsten sam u pravoslavnoj crkvi. U istoj pravoslavnoj crkvi sam se i vencao 27 godina kasnije... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Nazalost siguran sam. To se veoma cesto desava narocito kod pacijenata obolelih od AIDSa. Ne ubijeh ih sam AIDS nego im oslabi imuni sistem pa se razbole od obicnog virusa gripa od koga i umru. Е сад си ти сувише озбиљан! Ако ћеш боље схватити онда је питање: Да ли луд може да полуди? То моје питање је требало да буде хумор на сопствени рачун, пошто ми се чини да си на то циљао када си рекао да ћу се разболети. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука