Justina Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Zasmetalo mi je u uvodnom psotu da je ona kao neka glumica pa jos i heroina.Srpska heroina je Milunka Savic, deca poznatih medijskih licnosti vec su sa rodjenjem i pedigreom uspesna u drustvu. Narocito na brdovitom Balkanu. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Мислиш да и онда не би било оних који се труде да све омаловаже? Па онда говоримо о конкретним стварима које су урађене или не, а ако неко крене са омаловажавањем личности то може да се сматра скретањем са теме, па евентуално и да се санкционише. Што се рада тиче, мислим да је свачији рад подложан критици. Ко је у праву показују аргументи. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Zasmetalo mi je u uvodnom psotu da je ona kao neka glumica pa jos i heroina. Srpska heroina je Milunka Savic, deca poznatih medijskih licnosti vec su sa rodjenjem i pedigreom uspesna u drustvu. Narocito na brdovitom Balkanu. Tebi ne valja niko ko voli srbe i sto je srbin ...poput Kusturice a evo sada i gospodje Zigon ... Evo Kusturica je bez "pedigrea" pa ti ni on ne valja ... NemanjaVa and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 To je cerka onog glumca Steve Zigona? Od kud to da je ona posvecena srpskom narodu? Nikada nisam cula za nju. Stvarno nisi cula za nju? Zovu je pola zena pola vidovdan :-D Orprilike ovako- kada bi napravila genetskog klona koji u sebi sadrzi mesavinu gerharta, rejmonda, crvenog barona, cece raznatovic i mladena obradovica dobila bi Ivanu Zigon. Jedan od najvecih predmeta podsmeha akademske javnosti Srbije. Ovencana patetikom, vodjena teskom dramom srbiju spasava recitovanjem ultra patriJotskih pesmica :-D Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ево чуј мало о њој, од ње саме. Најаче ми је када Борка Павићевић на крају каже некоме да је експлоатисан и злоупотребљен. Da za Borku sam se najezio ali kada sam na kraju video video i Natasu Kandic kosa mi se digla na glavi! Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 A jel negde nesto glumila? Mislim, ako nije glumica, ko je onda ona? Cerka Zigona? A izvini .... ko si ti? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Па онда говоримо о конкретним стварима које су урађене или не, а ако неко крене са омаловажавањем личности то може да се сматра скретањем са теме, па евентуално и да се санкционише. Што се рада тиче, мислим да је свачији рад подложан критици. Ко је у праву показују аргументи. У праву си. Што се тиче рада волео бих да чујем и критике, пошто до сада нисам чуо ништа лоше о томе. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Zasmetalo mi je u uvodnom psotu da je ona kao neka glumica pa jos i heroina. Srpska heroina je Milunka Savic, deca poznatih medijskih licnosti vec su sa rodjenjem i pedigreom uspesna u drustvu. Narocito na brdovitom Balkanu. Ti me zaista zaprepascujes nekim svojim izjavama. Prosto nemogu da verujem da si ovo napisala! Milunka Savic srpska heroina???? jel to bese komunisticko cudoviste ? A Ivana je uspela svojim radom a ne pedigreom. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Tebi ne valja niko ko voli srbe i sto je srbin ...poput Kusturice a evo sada i gospodje Zigon ... Evo Kusturica je bez "pedigrea" pa ti ni on ne valja ... Kusta neme veze sa ovom pricom. On je covek veliki reziser, to da li ga ja volim ili ne volim nikakvu ulogu ne igra. I ja bih ipak bila uzdrzana i ne bih Kustu poredila sa cerkom ovo dvoje glumaca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Zasmetalo mi je u uvodnom psotu da je ona kao neka glumica pa jos i heroina. Srpska heroina je Milunka Savic, deca poznatih medijskih licnosti vec su sa rodjenjem i pedigreom uspesna u drustvu. Narocito na brdovitom Balkanu. Ивана јесте глумица а не "као нека ". Користиш јаке и грубасте речи и некако си најеђена Покушала сам да ти кажем да ово није прича из тог филма. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ti me zaista zaprepascujes nekim svojim izjavama. Prosto nemogu da verujem da si ovo napisala! Milunka Savic srpska heroina???? jel to bese komunisticko cudoviste ? A Ivana je uspela svojim radom a ne pedigreom. U cemu je uspela? U svom poslu znamo da nije uspesna... U cemu je onda ona to "uspela"? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ti me zaista zaprepascujes nekim svojim izjavama. Prosto nemogu da verujem da si ovo napisala! Milunka Savic srpska heroina???? jel to bese komunisticko cudoviste ? A Ivana je uspela svojim radom a ne pedigreom. da verovatno je ta M. Savic komunisticko cudoviste, samo sto u vreme njenih herojskih dela nije bilo komunizma. Балканским ратовима 1912. и 1913. године борила се као, преобучена у мушкарца. Њен анатомски пол открило је болничко особље, после рањавања у Брегалничкој бици, скоро годину дана после приступања српској војсци.[6] У Првом светском рату, такође се пријавила као добровољац. Била је део „Гвозденог пука“, најелитнијег Другог пука српске војске „Књаз Михаило“. У овом пуку, осим ње, борила се и Шкотланђанка Флора Сандс. Милунка се истакла као бомбаш у Колубарској бици. Ту је, за вишеструко херојство, добила Карађорђеву звезду са мачевима.[6] У јесен 1915. године у Македонији је тешко рањена у главу и тако повређена се повлачила преко Албаније. После неколико месеци опоравка вратила се на Солунски фронт, где је учествовала у биткама, на лето и јесен 1916. године.[7] Ту се истакла у бици на Кајмакчалану, у окуци Црне реке, када је "гвоздени пук" био прикључен 122. француској колонијалној дивизији, када је заробила 23 бугарска војника.[8] Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 To je cerka onog glumca Steve Zigona? Od kud to da je ona posvecena srpskom narodu? Nikada nisam cula za nju. Ona glumi u pozoristu a ti tamo izgleda retko navracas ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Kusta neme veze sa ovom pricom. On je covek veliki reziser, to da li ga ja volim ili ne volim nikakvu ulogu ne igra. I ja bih ipak bila uzdrzana i ne bih Kustu poredila sa cerkom ovo dvoje glumaca. Шта би по теби трбао неко да буде, да би се залагао за свој народ? Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Шта би по теби трбао неко да буде, да би се залагао за свој народ? Pa valjda komunista! Kako to ne kapiras? Pa zar ne vidis da je drugarica za primer navodila sve same drugove i drugarice iz nobea i socojalisticke revolucije! Stvarno da nije smesno bilo bi tuzno! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука