Jump to content

Чудо доброте - када људи помогну - оглед о људскости

Препоручена порука

Свака помоћ хумани људи је велика помоћ за оне коме је помоћ потребна.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 377
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Kakvi smo to ljudi?

Ne znam da li ste obavešteni,da li ste imali prilike da čujete ili ste se sami uverili da se ulicame glavnog nam grada šeta mladić koji prosi sa gangrenom na nozi?

Pitam se,kakvi smo to ljudi ?

I zašto mu niko nije pomogao na vreme ?

Ko je dužan da mu pomogne ?

Šta mi možemo da učinimo za njega ?

Mnogo je loše. Nema za hranu.

Odjavih se sa foruma,ali mi nešto ne da mira,svašta smo pisali,a kome smo zaista pomogli  ...  Samo se zabavljamo ,praznoslovimo... i pričamo o blagodati...o dobroti,a okrećemo glavu od čoveka kome je potrebna medicinska i svaka druga pomoć ... Da li je moguće da neko iskorišćava čoveka koji tolike bolove trpi ? Gde smo sad ŽRU,zajednico...ima li nas ...

Imamo još nedelju dana do Vaskrsa,hajde da uradimo nešto. Moramo. ŽRU,za početak,zna li neko o čemu pričam  ?   sad.gif

:351780:

Подели на овим сајтовима

ОК   Хајде, дај број рачуна на који можемо да уплатимо неки динар. Познаје ли га још неко ? Треба ли му одећа ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Знам само за младића који проси за наркотике самоповређујући себи ноге. 

Подели на овим сајтовима

@@Лидија Миленковић,

Lidija,ja sam čoveka videla nekoliko puta,jednom je bio u prevozu,nekada na stanici,ili sam ga vidjala iz prevoza.

Prizor je strašan.

Mnogo me je potresla ta slika.Čovek se bukvalno raspada.

Подели на овим сајтовима

Ja tek ne znam kako da mu pomognemo,ali mislim da će neko već znati.

Mislila sam da postoji reportaža,da su mediji saznali nešto...

Kad su bila ona 2 prosjaka u Knezu,svi su ih fotografisali,prilazili ,a za ovo kao da niko ne mari....svi beže glavom bez obzira.

Подели на овим сајтовима

Vidjao sam ga u autobusu.

Verovatno je deo prosjacke mafije,koja je kod nas veoma dobro organizovana.

To je sramota za nasu drzavu i policiju,koja,licno verujem,radi u talu sa njima.

Na primer,u centru grada postoje ljudi koji vec godinama prose,nekoliko istih likova.Sta ti mislis,da oni prose za sebe?

U tom slucaju bi bili bogatiji od svih nas zajedno,razmisli samo koliko oni novca mogu da isprose dnevno.

Sto se tice tog decka konkretno,nacuo sam da je narkoman.Verovatno su ga osakatili tako od malena,kao sto obicno rade.

I na kraju da kazem,u poslednje vreme veoma retko dajem novac takvim prosjacima.Sve mi se nesto cini,da im tako vise pomazem,kad ne bi imali od koga da prose,ne bi ih ni sakatili.

Подели на овим сајтовима

Ако је мафија или наркоманија у питању, тешко се може директно помоћи. Јер не може се помоћи некоме ко то не жели. Онда би се та помоћ састојала у томе да се држава побрине за решавање узрока а не последице.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...