Ненад Р. Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Свака помоћ хумани људи је велика помоћ за оне коме је помоћ потребна. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Kakvi smo to ljudi? Ne znam da li ste obavešteni,da li ste imali prilike da čujete ili ste se sami uverili da se ulicame glavnog nam grada šeta mladić koji prosi sa gangrenom na nozi? Pitam se,kakvi smo to ljudi ? I zašto mu niko nije pomogao na vreme ? Ko je dužan da mu pomogne ? Šta mi možemo da učinimo za njega ? Mnogo je loše. Nema za hranu. Odjavih se sa foruma,ali mi nešto ne da mira,svašta smo pisali,a kome smo zaista pomogli ... Samo se zabavljamo ,praznoslovimo... i pričamo o blagodati...o dobroti,a okrećemo glavu od čoveka kome je potrebna medicinska i svaka druga pomoć ... Da li je moguće da neko iskorišćava čoveka koji tolike bolove trpi ? Gde smo sad ŽRU,zajednico...ima li nas ... Imamo još nedelju dana do Vaskrsa,hajde da uradimo nešto. Moramo. ŽRU,za početak,zna li neko o čemu pričam ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 ОК Хајде, дај број рачуна на који можемо да уплатимо неки динар. Познаје ли га још неко ? Треба ли му одећа ? Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Знам само за младића који проси за наркотике самоповређујући себи ноге. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
snebivljivi maslacak Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ja sam ga vidjela par puta ako mislite na onoga sto se nalazi kod zeljeznicke stanice. Strasno i jezivo, ali ne znam kako da mu pomognem.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 @@Лидија Миленковић, Lidija,ja sam čoveka videla nekoliko puta,jednom je bio u prevozu,nekada na stanici,ili sam ga vidjala iz prevoza. Prizor je strašan. Mnogo me je potresla ta slika.Čovek se bukvalno raspada. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ja tek ne znam kako da mu pomognemo,ali mislim da će neko već znati. Mislila sam da postoji reportaža,da su mediji saznali nešto... Kad su bila ona 2 prosjaka u Knezu,svi su ih fotografisali,prilazili ,a za ovo kao da niko ne mari....svi beže glavom bez obzira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Треба му медицинска помоћ некако Хитна помоћ? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Vidjao sam ga u autobusu. Verovatno je deo prosjacke mafije,koja je kod nas veoma dobro organizovana. To je sramota za nasu drzavu i policiju,koja,licno verujem,radi u talu sa njima. Na primer,u centru grada postoje ljudi koji vec godinama prose,nekoliko istih likova.Sta ti mislis,da oni prose za sebe? U tom slucaju bi bili bogatiji od svih nas zajedno,razmisli samo koliko oni novca mogu da isprose dnevno. Sto se tice tog decka konkretno,nacuo sam da je narkoman.Verovatno su ga osakatili tako od malena,kao sto obicno rade. I na kraju da kazem,u poslednje vreme veoma retko dajem novac takvim prosjacima.Sve mi se nesto cini,da im tako vise pomazem,kad ne bi imali od koga da prose,ne bi ih ni sakatili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Znam. Možda je i mafija u pitanju,ali ovde nije stvar u novcu. Ovde je reč o ž i v o t u . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
snebivljivi maslacak Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ja mislim da ovome nije potrebna novcana pomoc, vec zaista medicinska, mada je vrlo moguce da je narkoman, ili mu je lice takvo od bolova, na znam.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ако је мафија или наркоманија у питању, тешко се може директно помоћи. Јер не може се помоћи некоме ко то не жели. Онда би се та помоћ састојала у томе да се држава побрине за решавање узрока а не последице. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Šta će "država " da uradi,na znam.... ali kako je moguće da ovo niko nije v i d e o ... i da niko nije ništa učinio....ili jeste,a da mi to ne znamo ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука