Милан Б Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/sremska-mitrovica/hrabra-mitrovcanka-spasla-davljenika_457075.html Храбра Митровчанка спасла дављеника НОВИ САД, СРЕМСКА МИТРОВИЦА -Јуниорска првакиња Србије у кајаку и наша репрезентативка, 17-огодишња Сандра Половина из Сремска Митровице, постала је херој Сремске Митровице пошто је 19. јануара, на Богојављење, из хладних таласа Саве извукла човека који је покушао да се убије. Све се догодило у недељу, на Богојављење, кад је једина дошла на тренинг по хладном и ветровитом времену. Током тренинга, код теретног моста између сремске и мачванске обале, приметила је мноштво људи на огради моста. facebook.com "Викали су ми да је на средини реке човек који се дави, да не зна да плива и да му треба помоћ. Страховала сам да не преврне чамац и да не потонемо заједно, али као да ми је нешто говорило да ја морам да му помогнем, иначе ћу се цео живот кајати због тога", рекла је Половина, гостујући у Разгледницама Радио-телевизије Војводине. Пг је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука