Raymond Red Reddington Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Некима први контакт са Србијом.. ) јад и беда...полиције и правног система.. Београд – Скоро два месеца након што је комунална полиција добила овлашћење да кажњава дивље таксисте који на долазном терминалу “Аеродрома Никола Тесла” нуде такси услугу, на интернету је освануо снимак на којем је, како каже творац овог клипа Златан Златановић из “Београдског таксија”, забележено како су се понашали илегални таксисти у овој ваздушној луци у претходних шест месеци. Иначе, Златановић још од летос указује на марифетлуке дивљих таксиста на аеродорму. Комунлна полиција је почетком децембра добила јачу улогу у борби против дивљих таксиста на основу допуне Одлуке о ауто-такси превозу, али према речима Златановића, ситуација се уопште није изменила. - Никад није било горе. Пошто већ годинама постоји овај проблем, а претпостављам да многима није јасно ко ту и како ради одлучио сам да објавим овај снимак на којем се види 20 најбахатијих од укупно 80 дивљих таксиста на аеродорму – каже Златан Златановић, директор и власник “Беогардског таксија” и додаје да му је у ноћи између недеље и понедељка неко избушио све четири гуме на аутомобилу испред куће што га је додатно подстакло да објави овај клип. Видео снимак је освануо на “јутјуб”-у јуче, а Златановић се, како каже, нада да ће овај клип помоћи да се коначно уведе ред на аеродорму. (Курир) Никола Поповић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Каква је безбедност на овом аеродрому...када се овакве ствари дешавају... жалосно... ето..убеђујем инвеститора годину да дође у Србију и инвестира,ми смо лепи, фини, радни и европљани... он слети у БГ и онда га киднапују дивљи таксисти...који уз то...беже са паркинга и псују људе.. хахаха „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Aj sto drzava krade aj i oni da kradu da se srbija ocedi do dna, ne cudi me sto hricani prelaze u muslimane jer muslimane cene svoj trud u znoj svoje drzave “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Стварно изгледа болесно. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 У, а легални таксисти су, као, моралнији? Каква бесмислица! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Па ово није проблем морала, већ какав утисак људи стекну када дођу у Србију... муљажа, бежање са паркинга...а као безбедност на високом нивоу... Србија треба законе и министре који ће спроводити законе...а не апокалиптичаре којима се читава кампања заснива на...теорији да ако не гласаш за њих...одосмо у пакао... nana је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tenkista Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Banana drzava. http://savepic.org/3666194.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука