Jump to content

tech novosti

Оцени ову тему

ivona

Препоручена порука

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

@obi-wan МИслим да им је ово једна од најбољих аквизација... GitHub окупља огроман број програмера. Зна Microsoft шта ради...

Kol`ko ja vidim, masa njih bega otud... ne znam da l` ce da im ostane nesto dok se sve zavrsi... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nesto bas nisam ubedjen da ce nesto mnogo da im ostane. Poenta tog mesta je bila potpuna nevezanost za bilo koga i sloboda od robovanja bilo kojoj korporaciji. Eno, gledaj post na kraju prosle strane - na GitLab-u bezele ovih dana desetostruko veci nalet nego obicno, i to na dvevnom nivou. To je svakako zato sto bas mnogi beze sa GitHub-a, i to ce po meni tek da se vidi, tj. da dodje do izrazaja.

Inace, uopste ne bi imalo mnogo smisla da neko neguje open-source komunu, da bi zatim preko noci postao deo jedne omrazene korporacije.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...