Jump to content

Afrodita besni!

Оцени ову тему

Препоручена порука

E,pa drago mi je što to čujem  0703_read

Nikada ne treba prebacati krivicu na drugog u vezi,braku ili bilo kom drugom odnosu.

Molim lepo i drugi put. :)  :pivo:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Da meni traze savet, rekao bih ga njima licno... :)

Volim sto si iskren. :)

Teolog si i moras da govoris onako kako bi trebalo.Velika je odgovornost pred tobom...

A i ja sam neozbiljan,to je kao kada bih lekaru trazio da mi daje savete iz nadrilekarstva.Necu te vise iskusavati. :)

Nisam samo teolog, to je jedna od stvari kojima se bavim. Za drugo se ne bih uopste slozio - bogoslovlje (teologija) i jeste tu da resava egzistencijalne probleme ljudi, ne da bezi od njih.

Uopste, bezanjem od problema u razne oblike psevdomoralnosti greh se oko nas samo rapidno uvecava.

Crkva je zivot a ne robija, Boze me prosti... subota je radi coveka, a ne obrnuto, tako veli sam Domacin...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nisam samo teolog, to je jedna od stvari kojima se bavim. Za drugo se ne bih uopste slozio - bogoslovlje (teologija) i jeste tu da resava egzistencijalne probleme ljudi, ne da bezi od njih.

Uopste, bezanjem od problema u razne oblike psevdomoralnosti greh se oko nas samo rapidno uvecava.

Crkva je zivot a ne robija, Boze me prosti... subota je radi coveka, a ne obrnuto, tako veli sam Domacin...

Da,da,da,da...Znam sve to ... :D

Подели на овим сајтовима

Ja nevidim tu nikakvo klanjanje nikome a narocito ne kao Bogu!

To što ti ne vidiš smisao života u bludu ne znači da takvih nema. Blud im zamenjuje Božanstvo samim tim i smisao postojanja....

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Како неко може да оправдава секс изван брака код хетеросексуалаца а да у исто време сматра да би хомосексуалци требали да се уздржавају и боре са својим сексуалним нагоном?

Odlicno pitanje.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Секс није грех, а ни блуд...наравно...секс између мушкарца и жене који су слободном вољом пристали на исти...

Истина, но ступили у браку, ако су се сексали.

Ако кажемо секс није грех ок, али ако особа има секс са другим патнером, чини блуд.

развео се од жене, или жена од мушкарца чини блуд и превару. једноставно није им ишло у браку развели у се и ступили у брак са другим особама чине блуд, то јест грех.

грех такође наступа, ако преварите патнера или ступите у браку са другом особом.

и можете приметите да блест даје свој одговор на то.

нови завет говори о томе  да несме човек да ожени другу особу док особа још жива.

да неби испало да брбљам нешто тамо наћите тамо у нови завет

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...