kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Ne treba ali sta mislis o tome sto se ljudima na poslu ogranicava sloboda oblacenja? U mnogim privatnim i drzavnim firmama postoje neka pravila, evo na primjer ne mozes raditi u banki ako imas bradu, ne mozes ni u vojsci biti a da ne pricam dalje.. Zasto da nama neko govori da trebamo nositi odjelo i kravatu u drzavnoj firmi? Mozda bi ja sajkacu i opanke jer je to moja kultura a i lijepse mi je. ja oću go dda radim, šta koga smeta moje tjelo, priroda... živio liberalizam Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Ne treba ali sta mislis o tome sto se ljudima na poslu ogranicava sloboda oblacenja? U mnogim privatnim i drzavnim firmama postoje neka pravila, evo na primjer ne mozes raditi u banki ako imas bradu, ne mozes ni u vojsci biti a da ne pricam dalje.. Zasto da nama neko govori da trebamo nositi odjelo i kravatu u drzavnoj firmi? Mozda bi ja sajkacu i opanke jer je to moja kultura a i lijepse mi je. ‘Ајде боготи, ђе са опанцима у банку!? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Јануар 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 I onda neko treba da ide i da tera ljude da se oblače onako kako je neko tamo odredio da je moralno?naravno,moj direktor je vraćao muškarce koji su ulazili u njegovu kancelariju bez kravate.Volim provokativno da se oblačim ali to ostavljam za izlazak.Da sam vlast naterala bih ovaj narod da malo više čita knjige,ko ne pročita makar jednu knjigu mesečno odbija mu se od plate. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 ja oću goli ljudi u bankama da rade kad odem u banku da plaćam ,kad mi otimaju pare bar nek goli budu Znaci tebi se svidja ovako kao sto i jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 ‘Ајде боготи, ђе са опанцима у банку!? Da, ne vidim razloga sto bi to nekome smetalo kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 I onda neko treba da ide i da tera ljude da se oblače onako kako je neko tamo odredio da je moralno? naravno,moj direktor je vraćao muškarce koji su ulazili u njegovu kancelariju bez kravate.Volim provokativno da se oblačim ali to ostavljam za izlazak.Da sam vlast naterala bih ovaj narod da malo više čita knjige,ko ne pročita makar jednu knjigu mesečno odbija mu se od plate. :good2: a voliš provokativno da se oblačiš, svaka čast, jel bar dobro provociraš Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 a voliš provokativno da se oblačiš, svaka čast, jel bar dobro provociraš Pusti i to je potrebno, da nema iskusenja ko bi se spasio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 a voliš provokativno da se oblačiš, svaka čast, jel bar dobro provociraš Da , bas zanimljivo. Voli da se oblaci provokativno, ali priziva moralnu policiju u pomoc Moje je misljenje da se provokativno odevaju samo one zene koje nemaju ukusa, odnosno ne zele i ne umeju da potenciraju svoju individualnost i licnost. Istochnik and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Moje je misljenje da se provokativno odevaju samo one zene koje nemaju ukusa, odnosno ne zele i ne umeju da potenciraju svoju individualnost i licnost. sa ovim se slažem, ne mislim da je rahela takva da ne ispadne da se na nju odnosi,ona se samo loše izrazila,bar se nadam, ali u pravu si i ja tako mislim.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Ne treba ali sta mislis o tome sto se ljudima na poslu ogranicava sloboda oblacenja? U mnogim privatnim i drzavnim firmama postoje neka pravila, evo na primjer ne mozes raditi u banki ako imas bradu, ne mozes ni u vojsci biti a da ne pricam dalje.. Zasto da nama neko govori da trebamo nositi odjelo i kravatu u drzavnoj firmi? Mozda bi ja sajkacu i opanke jer je to moja kultura a i lijepse mi je. Ne to je uredu, neko ti daje pare da radiš za njega, onaj koji daje pare postavlja pravila, ti možeš da pristaneš i da se pridržavaš toga i da radiš, ili da se ne složiš sa tim, ali onda ne možeš ni da radiš. Ali da neko ide zamnom na ulici i da gleda kako se oblačim i kada je moje slobodno vreme, kada ja radim šta ja hoću to je već druga stvar, ako hoću da nosim gaće nosiću, ako neću ne može niko da me natera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Ne to je uredu, neko ti daje pare da radiš za njega, onaj koji daje pare postavlja pravila, ti možeš da pristaneš i da se pridržavaš toga i da radiš, ili da se ne složiš sa tim, ali onda ne možeš ni da radiš. Ali da neko ide zamnom na ulici i da gleda kako se oblačim i kada je moje slobodno vreme, kada ja radim šta ja hoću to je već druga stvar, ako hoću da nosim gaće nosiću, ako neću ne može niko da me natera. Hah! Sad si me dobro nasmijao. To sto radis za nekoga je 1:1 dogovor i ne bi daje nikome pravo da tebi govori kako da se oblacis, ti radis za nekoga a ne neko za tebe, to je tvoje tjelo i ako si slobodan covjek trebas imati izbor da se obuces po svojoj volji. To sto radis za nekoga ne znaci da si njegov rob, mani se vise tog ropskog mentaliteta, ne znam gdje ste tako istrenirani da ste toliko zahvalni sto ste robovi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Ne to je uredu, neko ti daje pare da radiš za njega, onaj koji daje pare postavlja pravila, ti možeš da pristaneš i da se pridržavaš toga i da radiš, ili da se ne složiš sa tim, ali onda ne možeš ni da radiš. Ali da neko ide zamnom na ulici i da gleda kako se oblačim i kada je moje slobodno vreme, kada ja radim šta ja hoću to je već druga stvar, ako hoću da nosim gaće nosiću, ako neću ne može niko da me natera. pa ne može ni to brate, mani se ti tog svog liberalizma, to je pokvareno do srži iza toga se krije teška destrukcija društva, znaš kud to vodi, liberalizam bi bio diivan da smo mi bezgrešna bića a da ideš pa hodajućim tempiranim grehovima daješ slobode ,pa to je skroz loše za društvo, šta bi ti sad hodao go po ulici da te se recimo nečija ćerkica plaši i da plače Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 mada gledao sam ima spodoba po hodaju gole po beogradu i snima ih kamera, ima po youtube-u ko oće da vidi to čudo liberalizma i kretenizma Natasa. and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 mada gledao sam ima spodoba po hodaju gole po beogradu i snima ih kamera, ima po youtube-u ko oće da vidi to čudo liberalizma i kretenizma Pa to je umjetnost, a to sto ti ne mozes prepoznati takvu umjetnost odma govori s kojeg si brda dosao. sHa_sarcasticlol Eto naveo si primjer da covjek seta go ulicom i neko djete vidi to i place, onda se treba postaviti pitanje zasto roditelji nisu svojoj djeci objasnili da je to normalno, zato ce ubuduce mozda socijalni radnici uzeti to u obzir i docice roditeljima na vrata zbog toga. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Hah! Sad si me dobro nasmijao. To sto radis za nekoga je 1:1 dogovor i ne bi daje nikome pravo da tebi govori kako da se oblacis, ti radis za nekoga a ne neko za tebe, to je tvoje tjelo i ako si slobodan covjek trebas imati izbor da se obuces po svojoj volji. To sto radis za nekoga ne znaci da si njegov rob, mani se vise tog ropskog mentaliteta, ne znam gdje ste tako istrenirani da ste toliko zahvalni sto ste robovi. Znaš kako ako ja tebi kažem moraš da se oblačiš tako i tako niko ne može da me natera da te zaposlim ako neću, jer su to moje pare i ja ih dajem kome ja hoću. Dakle što se ovoga tiče, ove diskriminacije i te gluposti, ja ako neću ciganina, pedera, Srbina, Bugarina da zaposlim, niko ne bi trebao da bude sposoban da me natera da to uradim, jer su to kao što rekoh moje pare i ja postavljam uslove. Niko u ovoj situaciji nije rob, jer onaj kome se stil oblačenja ne sviđa može da kaže neću da radim za tebe, ne sviđaju mi se uslovi tražiću drugi posao. Dakle rob bi bio kada bi morao da se oblači tako, a ne mora može jednostavno da ode, što robovi nisu mogli. Dakle moje vlasništvo ću da delim/dajem onome kome ja hoću pod uslovima koje ja zadajem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука