Jump to content

Da li biste uveli moralnu policiju?

Препоручена порука

Mene i ne bi toliko cudilo posto u mom starom stanu nije bilo tople vode posle 22.00h...

Ето примера како све може да делује супротно од онога што изгледа - туширање и умивање хладном водом затвара поре на кожи, а то је у директном интересу народа - што лепши тен. :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

To sam i ja čitao negde. Pričali su naši ljudi koji žive tamo, da im komšije zovu policiju ako čuju tuš uveče. Uznemiravanje i tako to. Sad da l' beše posle 22h ili ponoći, ne sećam se...

:)

Лакше им је тако, него да збрину све нерво оболеле којима сметају такве ствари.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ал’ сте се налупали, по обичају, наравно да постоји кућни ред, ко живи у стану на 2 или 5 спрату, не иде се на купање после 22. јер оне испод може да пробуди вода у цевима или не могу да спавају (можда устају рано на посао). Али то је све од зграде до зграде, негде су суседи или глуви или равнодушни. Када се живи у стану, мора се прилагодити другој страни... и када није описано у правилима кућног реда. Све зависи од тога шта мислимо да је разумно, и где су „непријатељски суседи“ са којима ће се бити. За мене то не звучи да има везе са Швајцарском, Италијом, Данском, Јапаном, Буркина - Фасом...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ал’ сте се налупали, по обичају, наравно да постоји кућни ред, ко живи у стану на 2 или 5 спрату, не иде се на купање после 22. јер оне испод може да пробуди вода у цевима или не могу да спавају (можда устају рано на посао). Али то је све од зграде до зграде, негде су суседи или глуви или равнодушни. Када се живи у стану, мора се прилагодити другој страни... и када није описано у правилима кућног реда. Све зависи од тога шта мислимо да је разумно, и где су „непријатељски суседи“ са којима ће се бити. За мене то не звучи да има везе са Швајцарском, Италијом, Данском, Јапаном, Буркина - Фасом...

Svakako da nema iskljucivo veze sa Svajcarskom , ali ce samo u Svajcarskj stvarno neko i reagovati na takve prijave.

Postoje ljudi koji rade u drugoj smeni pa dolaze kuci oko ponoci i zele da se kupaju, a postoje i ljudi kojima padne

recimo neki seks na pamet oko 23.00 h :D

Inace, kucni red mora da postoji ( al ne bas sa ovim tusiranjem) .

Подели на овим сајтовима

Ma beži bre, ja ako hoću da se kupam u 4 sata noću imam tada da se kupam i nema meni ko šta da zabranjuje. A tek da zove policiju.

Da mi npr komšije odozdo dođu sutradan i kažu (na lep način) da im smeta ili nešto, prestao bih to da radim i još bih se izvinio. Ali kada bi počeli odmah agresivno da mi pričaju nešto o tome, samo bih se okrenuo ne bi ih ni saslušao ili bih im zalupio vrata ispred nosa ako bi to bilo ispred mojih vrata, a tek policiju da zovnu, pa ja bih se namerno svaku noć kupao baš u 4.

Подели на овим сајтовима

Ma beži bre, ja ako hoću da se kupam u 4 sata noću imam tada da se kupam i nema meni ko šta da zabranjuje. A tek da zove policiju.

Da mi npr komšije odozdo dođu sutradan i kažu (na lep način) da im smeta ili nešto, prestao bih to da radim i još bih se izvinio. Ali kada bi počeli odmah agresivno da mi pričaju nešto o tome, samo bih se okrenuo ne bi ih ni saslušao ili bih im zalupio vrata ispred nosa ako bi to bilo ispred mojih vrata, a tek policiju da zovnu, pa ja bih se namerno svaku noć kupao baš u 4.

Ma bre kupanje ne moze da ima veze, osim toga covek ide nekada i da pishki posle ponoci pa pusti vodu.

Medjutim ima mnogo drugih stvari kojih moramo da se pridrzavamo i nezavisno od propisanog kucnog reda,

( recimo glasna muzika, galama i slicno), ili imas psa u stanu, ostavljas ga satima samog , a on neprestano laje.

To bi i tebi smetalo, kao sto smeta i tvojim komsijama.

Подели на овим сајтовима

Ma bre kupanje ne moze da ima veze, osim toga covek ide nekada i da pishki posle ponoci pa pusti vodu.

Medjutim ima mnogo drugih stvari kojih moramo da se pridrzavamo i nezavisno od propisanog kucnog reda,

( recimo glasna muzika, galama i slicno), ili imas psa u stanu, ostavljas ga satima samog , a on neprestano laje.

To bi i tebi smetalo, kao sto smeta i tvojim komsijama.

Pa pazi bilo šta ako nekome smeta treba da dođe meni i da kaže i pri tome je bitan i ton. Ukoliko doće i počne da se dere što mu smetam ili ukoliko prvo zove policiju, kod mene će samo da izazove kontra reakciju i šta god ja to radio samo bih počeo još više i jače.

Подели на овим сајтовима

zašto sam se setila policije za moral? Ako pogledate šta naši mediji propagiraju (razne sponzoruše i starlete su idoli),kakvi se spotovi puštaju u sred bela dana,odem u poštu da platim račune a za šalterom radi starija gojazna žena,bluza sa tolikim dekolteom (grudi joj se otegle do pupka)zaista degutantno oblačenje za službenicu u javnom preduzeću,devojcice bez gaća po ulici,slikanje za fejsbuk da ne govorim.Kad sve to vidim jasno mi je da se Armagedon blizi.

Подели на овим сајтовима

zašto sam se setila policije za moral? Ako pogledate šta naši mediji propagiraju (razne sponzoruše i starlete su idoli),kakvi se spotovi puštaju u sred bela dana,odem u poštu da platim račune a za šalterom radi starija gojazna žena,bluza sa tolikim dekolteom (grudi joj se otegle do pupka)zaista degutantno oblačenje za službenicu u javnom preduzeću,devojcice bez gaća po ulici,slikanje za fejsbuk da ne govorim.Kad sve to vidim jasno mi je da se Armagedon blizi.

Slazem se, ali neka nasa savjest bude nasa moralna policija. Kad bi u teoriji i postojala neka moralna policija vjerovatno bi svi pripadnici te policije bili ''bezgresni'' i javno i privatno u svojoj kuci inace bi to bilo jako licemjerno i nemoralno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

I onda neko treba da ide i da tera ljude da se oblače onako kako je neko tamo odredio da je moralno?

Подели на овим сајтовима

za to treba samo samo mali propis kojim je definisano kako se dolazi na posao, narocito ako se radi sa strankama.

Ja ne znam zasto nase zene vole tu vulgarnost ( ne mislim tu na ove profesionalke, nego bas na savrseno

normalne zene, majke). Uvek su previse nashminkane, uvek je suknja kraca nego sto treba, uvek su farmerke broj manje,

dekolte dublji od pristojnog, stikle barem 5 cm vise nego sto treba.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Наравно, то се тако ради, прво се особа опомене неколико пута, ако већ није од оних што ће да се извине. Ово што Јустина пише је хипербола.  Тресла се гора, родио се миш...

Пример, наши естрадни Гранд имбецили  највише гостују по Швајцарској и Немачкој, нешто се  Швајцарци и Немци не жале... а и имам пријатеље у Швајцарској, у вези кућног реда, гласне музике и слично, ништа није другачије него другде у цивилизованом свету, пардон, нецивилизованом. Само се мало рекламирамо да нисмо из Србије.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

I onda neko treba da ide i da tera ljude da se oblače onako kako je neko tamo odredio da je moralno?

Vidi, na primer stjuardese Luftahnze ne smeju da koriste lak za nokte u boji, ne smeju da imaju jarke

boje ruza, oci samo jako diskretno nashminkane, a kosa ako je duza samo konjski rep.

Udji u JAT-ov avion pa da se onesvestis. Em stjuardese imaju po 6 banki, a nafraken kao neke karikature

iz Felinijevih filmova.

Ja sma inace i zagovronik skolskih uniformi.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ne treba ali sta mislis o tome sto se ljudima na poslu ogranicava sloboda oblacenja? U mnogim privatnim i drzavnim firmama postoje neka pravila, evo na primjer ne mozes raditi u banki ako imas bradu, ne mozes ni u vojsci biti a da ne pricam dalje.. Zasto da nama neko govori da trebamo nositi odjelo i kravatu u drzavnoj firmi? Mozda bi ja sajkacu i opanke jer je to moja kultura a i lijepse mi je.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...