Trifke Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Pa i danas je tako u Svajcarskoj Smiri se! bangin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Smiri se! bangin Casna rec. Ono , nema bas policije, nego svaka stara baba gleda kroz prozor i odmah prijavljuje svaku nepravilnost policiji. Ako vozis brze, tusiras se posle 22.00 h i slicne stvari. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Zamisli da u Srbiji zabranis ili kaznjavas bacanje otpadaka po ulici? Nego to s moralom nema nikakve veze, vise sa nekom licnom kulturom. Ja i nisam razumela sta bi ta moralna policija u Srbiji radila. I ko bi uopste bio "moralni" policajac" To ima veze sa kaznama ...Baci u nemackoj otpadak na ulicu a da te vidi policajac ...to ti je oko 100 evrica ...pa bacaj do mile volje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Casna rec. Ono , nema bas policije, nego svaka stara baba gleda kroz prozor i odmah prijavljuje svaku nepravilnost policiji. Ako vozis brze, tusiras se posle 22.00 h i slicne stvari. Zezas za tusiranje? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Casna rec. Ono , nema bas policije, nego svaka stara baba gleda kroz prozor i odmah prijavljuje svaku nepravilnost policiji. Ako vozis brze, tusiras se posle 22.00 h i slicne stvari. :.mislise. ??? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 :.mislise. ??? Mene i ne bi toliko cudilo posto u mom starom stanu nije bilo tople vode posle 22.00h...Doduse u Italiji ne u Svajcarskoj ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Mene i ne bi toliko cudilo posto u mom starom stanu nije bilo tople vode posle 22.00h...Doduse u Italiji ne u Svajcarskoj ... 'Ladna voda, ali standard . Crveni Baron and Дуња је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Zezas za tusiranje? To sam i ja čitao negde. Pričali su naši ljudi koji žive tamo, da im komšije zovu policiju ako čuju tuš uveče. Uznemiravanje i tako to. Sad da l' beše posle 22h ili ponoći, ne sećam se... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Ne bi me previse iznenadilo .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 To sam i ja čitao negde. Pričali su naši ljudi koji žive tamo, da im komšije zovu policiju ako čuju tuš uveče. Uznemiravanje i tako to. Sad da l' beše posle 22h ili ponoći, ne sećam se... Pa jes' nema smisla . Дуња је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Moralno je nešto što je opšte društveno prihvaćeno kao prihvatljivo ponašanje. Ali, kroz život sam shvatila, da nema tog zakona, nema te sile i nema tog tubljenja u glavu nekome, nečemu..šta je moalno, lepo, divno i osećajno ako taj/ta to engde ne nosi u sebi. Znači, za nepoštovanje opštedruštvenog ponašanja koje se deklariše kao pristojno, kao nešto što se poštuje , postoje sankcije. E, sad, a sasvim je druga stvar, šta on u sebi oseća, povodom toga. Znači, jedno je istinsko ponašanje, jer i sam shvataš i misliš da tako en treba, a sasvim je druga stvar ako bi ti recimo kao švaler hajdarao i imao pet žena a naš zakon ne dozvoljava bigamiju, pa zato imaš jednu ženu javno a kao i ovde recimo pet pisačica, tajno, znate...Primera je raznih. Mislim da je prava stvar akada i sma čovek negde kapira, šta je ok, u samom sebi a ne da treba drugi da ti stoji na i iznad glave. Jedno je što deci moraš objašnjavati, ne to i to..ne tako i tako..i ono mora da zna granicu društvene prihvatljivosti i podržavajućih normi ponašanja, ali što vidim da tome se moraju učiti i odrasli...tu ni policija ne bi pomogla. Ja nisam za silu. Ja samtram da nista an silu ne daje dobre rezultate. Ja sam za porodicu. Jer iz nje se sve vuče. I uči. Pa tako i ovo. A da ne pričamo, da su geni čudo. Kada zbrčkate ta dva...dobijate ja verujem ili moralan svet negde ili ipak amoralnost vlada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 To sam i ja čitao negde. Pričali su naši ljudi koji žive tamo, da im komšije zovu policiju ako čuju tuš uveče. Uznemiravanje i tako to. Sad da l' beše posle 22h ili ponoći, ne sećam se... Ma kakva ponoc!. Od 22.00 h. Tamo ljudi idu ranije na spavanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 E šta ti je Švaba , mora da se radi! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 E šta ti je Švaba , mora da se radi! I francuz i Italijan! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Casna rec. Ono , nema bas policije, nego svaka stara baba gleda kroz prozor i odmah prijavljuje svaku nepravilnost policiji. Ako vozis brze, tusiras se posle 22.00 h i slicne stvari. Ako to misliš na Njemećku to si sasvim u pravu. Znam lično da je jedna baba otišla naglasit policiji da se u nekom to stanu tamo oreko ulice naptotiv njenom stanu i prozoru svijetli po čitavu noć. I naravno da je policija to primila kao sasvim normalnu prijavu i išla rješavat, to je kod njih normalno. Valjda si ne mislite da je u Njemačkoj to normalna stvar i da je moguće uznemiravat mirne spokojne građane timw što budete bez razloga držali upaljenu sijalicu ili lampu u svom stanu po čitavu noć? Strašno nešto, zato policija neodložno tamo mora otići na uvid i na licu mjesta provjeriti kakve se to sve strahote, mordi i ubistva, kriminal ili orgije dešavaju usred noći pri tom upaljenom svjetlu kad si svi pošteni i čestiti građani uživaju svog zasluženog noćnog otpočinka mirno spavajući u svojim posteljama i imaju ugašena svjetla u svojim stanovima. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука