RYLAH Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Само ако сам ја главни морализатор и да добијем одрешене руке да бијем и да апсим. За по године би ми сви били морални - мушкарци би се шетали обучени ко Јеховини сведоци, а жене ко Амишкиње! И сви би били принуђени да мисле само лепе и срећне мисли, које им моја државна Морална Полиција одобри! cloudking and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Da ili ne? ...zbog koga ne biste smeli baciti pikavac na ulici.... Пљуга нема никакву драж ако не зафрљачим пикавац у правцу који сам одредила. Гласам за НЕ. А и тај пикавац удеси зуб вемена и као да га није ни било, да се не лажемо. Зашто онда дизати џеву око тога? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Zamisli da u Srbiji zabranis ili kaznjavas bacanje otpadaka po ulici? Nego to s moralom nema nikakve veze, vise sa nekom licnom kulturom. Ja i nisam razumela sta bi ta moralna policija u Srbiji radila. I ko bi uopste bio "moralni" policajac" можда као с.кореји ...или УАЕ и Сауди.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Не, полиција која спроводи право је сасвим довољна. И више него довољна. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Не јер свако има право да изабере свој пут , Али би увео морално васпитање да деца науче шта је морално , а шта не. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 За по године би ми сви били морални - мушкарци би се шетали обучени ко Јеховини сведоци, а жене ко Амишкиње! А како би били обучени онда Јеховини сведоци? Јесте да су нас преплавили, али треба здрав човек некако да се разликује од њих. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Ne.Tu nema mesta za slobodu. Ja hoću da mogu da radim šta hoću,ali da opet neću zato što baš tako hoću. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Не, полиција која спроводи право је сасвим довољна. Да је ово питање постављено на неком муслиманском форуму, било би донекле логично, овако - и сама упитаност над тиме је забрињавајућа! a štoooo? gdje treba da se javim, jao, baš je to cool, predivno nešto, konačno mi se ispuni moja najveća želja da umjesto internetovog inkvizitora postanem inkvizitor i u realu, ja se odmah javljam, radiću i besplatno, zlatna inkvizicija! http://inkvizice.org/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 А како би били обучени онда Јеховини сведоци? Јесте да су нас преплавили, али треба здрав човек некако да се разликује од њих. Били би укинути као лош утицај, јер је неморално бити било шта што није већина. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Народ нема 'леба да једе, само му још фали да плаћа ту моралну полицију у којој би сигурно радили ''морални татини синови''. Како може, чак и да хоће, ова јадна секуларна власт која и не зна за морал, да уведе моралну полицију? Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Народ нема 'леба да једе, само му још фали да плаћа ту моралну полицију у којој би сигурно радили ''морални татини синови''. Како може, чак и да хоће, ова јадна секуларна власт која и не зна за морал, да уведе моралну полицију? Pa ce nauce,, otvaraju stalno neke Akademije pa mozda otvore i neku Moralnu Dobijes onda diplomu da si moralna gromada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Pa ce nauce,, otvaraju stalno neke Akademije pa mozda otvore i neku Moralnu Dobijes onda diplomu da si moralna gromada. Дипломирана морална громада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Дипломирана морална громада PreCednik? Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Verovali ili ne ali moralna policija je postojala u Kalvinovoj Zenevi. Imala je pravo da zatvara krcme da hapsi pijane, prostitutke. Svi su u odredjeno vreme morali biti u kucama. Cak su po dojavi mogli da provere ko sa kime spava i td. Bilo je toliko zanimljivo da je bila cak zabranjena muzika a i ples. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Verovali ili ne ali moralna policija je postojala u Kalvinovoj Zenevi. Imala je pravo da zatvara krcme da hapsi pijane, prostitutke. Svi su u odredjeno vreme morali biti u kucama. Cak su po dojavi mogli da provere ko sa kime spava i td. Bilo je toliko zanimljivo da je bila cak zabranjena muzika a i ples. Pa i danas je tako u Svajcarskoj Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука