Jump to content

Da li biste uveli moralnu policiju?

Препоручена порука

Da ili ne? Nekog ko bi vas naučio kako da se hoda obučen po gradu a kako na plaži,zbog koga ne biste smeli baciti pikavac na ulici....

Definiši moralnu policiju, koja bi bila njena ovlašćenja i kakve bi stvari sprečavala/kažnjavala.

PS. Ovo za pikavce imamo ovu komunalnu.

Подели на овим сајтовима

Не, полиција која спроводи право је сасвим довољна. Да је ово питање постављено на неком муслиманском форуму, било би донекле логично, овако - и сама упитаност над тиме је забрињавајућа! 

Подели на овим сајтовима

ne, nismo džamahirija...svako ima prava da odabere put kojim će da ide...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Da ili ne? Nekog ko bi vas naučio kako da se hoda obučen po gradu a kako na plaži,zbog koga ne biste smeli baciti pikavac na ulici....

Не, дужан је да упозори и каже, и по закону, иначе да матретира народ нема смисла...  а тај или та ако имају културу значе колико могу, и шта могу

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

а да доведемо хитлера на власт...

јеси то у сингапуру била

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

а да доведемо хитлера на власт...

јеси то у сингапуру била

Zamisli da u Srbiji zabranis ili kaznjavas bacanje otpadaka po ulici?

Nego to s moralom nema nikakve veze, vise sa nekom licnom kulturom.

Ja i nisam razumela sta bi ta moralna policija u Srbiji radila.

I ko bi uopste bio "moralni" policajac" :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...