rahela Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Da ili ne? Nekog ko bi vas naučio kako da se hoda obučen po gradu a kako na plaži,zbog koga ne biste smeli baciti pikavac na ulici.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 У јавној сфери можда, у приватној - не. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 naravno ne mislim na upadanje po privatnim kućama poput mutava u SA. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Јест... Па да ме ухапсе! Дуња, Arsenija and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Da ili ne? Nekog ko bi vas naučio kako da se hoda obučen po gradu a kako na plaži,zbog koga ne biste smeli baciti pikavac na ulici.... Definiši moralnu policiju, koja bi bila njena ovlašćenja i kakve bi stvari sprečavala/kažnjavala. PS. Ovo za pikavce imamo ovu komunalnu. Драшко, Лидија Миленковић, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Не, полиција која спроводи право је сасвим довољна. Да је ово питање постављено на неком муслиманском форуму, било би донекле логично, овако - и сама упитаност над тиме је забрињавајућа! Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Јануар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Baš zato se i pitam zato što je zabrinjavanjuće,barem meni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 ne, nismo džamahirija...svako ima prava da odabere put kojim će da ide... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 @rahela Шта је морал за тебе ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
paliandjeo Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Такве ствари треба да потекну из куће, школе и образовних институција... Milica89, Istochnik and Сунчица. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fotina444 Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Malo ko bi ostao na slobodi, a i morali bi dosta da investiraju u izgradnju zatvorskih kapaciteta ...mada nije loša ideja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 @rahela Шта је морал за тебе ? Pa moral je nesto sto je moralno, znaci kad nesto moras sHa_sarcasticlol , a uglavnom ne zelis. Koja lupetanja!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Da ili ne? Nekog ko bi vas naučio kako da se hoda obučen po gradu a kako na plaži,zbog koga ne biste smeli baciti pikavac na ulici.... Не, дужан је да упозори и каже, и по закону, иначе да матретира народ нема смисла... а тај или та ако имају културу значе колико могу, и шта могу “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Da ili ne? Nekog ko bi vas naučio kako da se hoda obučen po gradu a kako na plaži,zbog koga ne biste smeli baciti pikavac na ulici.... а да доведемо хитлера на власт... јеси то у сингапуру била Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 а да доведемо хитлера на власт... јеси то у сингапуру била Zamisli da u Srbiji zabranis ili kaznjavas bacanje otpadaka po ulici? Nego to s moralom nema nikakve veze, vise sa nekom licnom kulturom. Ja i nisam razumela sta bi ta moralna policija u Srbiji radila. I ko bi uopste bio "moralni" policajac" Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука