коЖељ њацИ Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Јел има неког ко се занима за секте и њихово деловање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Јел има неког ко се занима за секте и њихово деловање?карађорђе и шалом су специјалисти и стрептомицин за њих, додуше за хришћанске деноминације 1317_womens клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Јел има неког ко се занима за секте и њихово деловање? Шалом и ја смо одлазили код њих,а све по БОЖИЈЕМ допуштењу 1317_womens Знамо како функционишу,одприлике https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Тачно тако,све по Божијој вољи и допуштењу... :cheesy2:Ти се,Марио, такође интересујеш за учење-дјеловање секти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Тачно тако,све по Божијој вољи и допуштењу... Ти се,Марио, такође интересујеш за учење-дјеловање секти? Да. Мене интересује начин њиховог рада, мислим знам нешто о томе, али то није довољно. Конкретно ме интересује да ли се неко у нас бави проблемом секти. Какви су резултати и шта заиста треба чинити у борби против секти? На који начин и како поступати са онима који су жртве секте или са онима који желе да се избаве од секте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Мени је само познат рад инспектора Луковића. Резултати су климави јер ми нисмо у вјери и молитви довољно јаки. Оно што ја препоручујем јесте да се ти људи помињу на Литургијама,да им се сведочи доникејским оцима и Светим Писмом и да се моли у личним молитвама за њих. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука