RYLAH Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 1 минут, Аурор рече Ja lupio bezveze, ali ova odrasla reakcija sugerise da sam pogodio... Izgleda da budes pronicljiv kad ne umes da vezes pertle Требало ти је доста времена да научиш да вежеш пертле. Биће потребно макар још толико за прву шалу којој ће људи да се смеју. Али те подржавам и у томе. Можеш ти то, верујемо у тебе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Управо сада, RYLAH рече Требало ти је доста времена да научиш да вежеш пертле. Биће потребно макар још толико за прву шалу којој ће људи да се смеју. Али те подржавам и у томе. Можеш ти то, верујемо у тебе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Управо сада, Аурор рече Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 13 минута, RYLAH рече Ne razumem zasto neko besomucno troluje lika koji je potpuno nebitan u ovoj "politici" u Srbiji. Cudni su putevi riletovski... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 1 hour ago, Аурор рече Ne razumem zasto neko besomucno troluje lika koji je potpuno nebitan u ovoj "politici" u Srbiji. Cudni su putevi riletovski... Сад само сеирим. Ако не знаш што, окрени на почетак теме, читај шта је ко годинама писао и шта су Радулијанци годинама гутали и још се свађали и вређали због тога оне који нису поверовали преваранту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 *нарицање хипстера у позадини* RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 Mene su razočarali kada su ušli u kolaiciju sa dverima. Kad sam statut pročitao bili su jedina stranka koja približno ima slične stavove kao ja i koja je trebala da bude jedina koja malo vuče na desno i onda ode sa nacional socijalistima u koaliciju.... I još onu budalu Boška poslaše na RTS da ih predstavlja... Аурор, Ћириличар and Ronald је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 1 hour ago, Odahviing рече Mene su razočarali kada su ušli u kolaiciju sa dverima. Kad sam statut pročitao bili su jedina stranka koja približno ima slične stavove kao ja i koja je trebala da bude jedina koja malo vuče na desno i onda ode sa nacional socijalistima u koaliciju.... I još onu budalu Boška poslaše na RTS da ih predstavlja... Зашто би те то разочарало? Класична цензус коалиција, ништа неочекивано и невиђено. Да су прошли, распали би се после избора на два посланичка клуба, и то је то. Оно што ја не могу да одгонетнем је невиђено генијална ДЈБ кампања у којој су нападали искључиво опозицију, и где су чак и неке потезе Двери које су им доносиле поене поткопавали својим глупостима. Јесу свакакви, ал будале нису да не виде колико им је то све штетило. Ако би неко од Радулијанаца који снајпују ову тему појаснио позадину те генијалне кампање, стварно ме интересује шта им је било у глави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 3 минута, RYLAH рече Зашто би те то разочарало? Класична цензус коалиција, ништа неочекивано и невиђено. Да су прошли, распали би се после избора на два посланичка клуба, и то је то. Оно што ја не могу да одгонетнем је невиђено генијална ДЈБ кампања у којој су нападали искључиво опозицију, и где су чак и неке потезе Двери које су им доносиле поене поткопавали својим глупостима. Јесу свакакви, ал будале нису да не виде колико им је то све штетило. Ако би неко од Радулијанаца који снајпују ову тему појаснио позадину те генијалне кампање, стварно ме интересује шта им је било у глави. Zato što su imali statut i cela priča oko DJB je bila oko statuta poštovanja istog i "crvenih linija" koje neće da prelaze. Cela priča je bila o tome da je statut i onaj plan (sa kojim se nisam skroz slagao, ali mi se daleko više svićao od bilo čega viđenog) ono što će stranku voditi i po čemu će se orjentisati da li sa nekim treba ili ne u koaliciju. I onda odu u koaliciju sa socijalistima. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 пре 1 минут, Odahviing рече Zato što su imali statut i cela priča oko DJB je bila oko statuta poštovanja istog i "crvenih linija" koje neće da prelaze. Cela priča je bila o tome da je statut i onaj plan (sa kojim se nisam skroz slagao, ali mi se daleko više svićao od bilo čega viđenog) ono što će stranku voditi i po čemu će se orjentisati da li sa nekim treba ili ne u koaliciju. I onda odu u koaliciju sa socijalistima. Какав црни статут? Па то су биле две организације, од којих је једна контролисала другу и узимала све паре, које су се после делиле у малом кругу људи, а друга ринтала за прву скоро без динара. Ево, овде је избацивано како су трошили паре за кампању за републичке изборе и како се све преливало у приватне агенције за маркетинг које су водили челници ДЈБ-а (премотај тему, мрзи ме сад да тражим). А што се тиче некаквих програмских начела, људи су обећавали бесплатан превоз у кампањи - пази сад - за републичке изборе, прогресивно опорезивање, и све остало што би веселило рају. Ено га горе твит где је весели Дуле у кампањи за београдске изборе расправљао о прогресивном опорезивању грађевинског земљишта после победе у Београду. Не знам шта би те разочарало код некога ко је од самог старта био непринципијелан у скоро свему што је радио. Али мене стварно интересује зашто су толико поткопавали сами себе на овим последњим изборима. Чак су их и њихови ботови са Твитера редовно опомињали па и пљували кад крену у ту камиказе кампању, напуштали их масовно и напушавали по Твитерима и Фејзбуцима, ал они се нису заустављали. Свесно су ишли на то да забију себи ексере у сандук из неког разлога, и то су и урадили. Али зашто су то урадили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 14, 2018 Пријави Подели Написано Април 14, 2018 У светлу ове кризе у Сирији, не смемо заборавити јединог борца против партократије и лешења деце СМС-овима... Да ли ће Радуле одбранити своја два покрета од плаћеника режима?! Ако је Ваш одговор ДА, пошаљите поруку 449 3030. Ако је Ваш одговор НЕ, пошаљите 476 на 3030. Свака порука добија. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 https://www.danas.rs/politika/djb-ostao-bez-poslanickog-kluba/?fbclid=IwAR2mQFdJESqljDtaLs90oqAune7BiXmcwXNCvxzpeFQz1gkSHg5iA_83R30 DJB ostao bez poslaničkog kluba Poslanički klub Dosta je bilo više ne postoji. Poslanici koji su poslednjih nekoliko dana napustili pokret Dosta je bilo i poslanički klub oformili su danas u Skupštini Srbije novu poslaničku grupu „Politika mora biti drugačija“. 0Piše: M. R. M05. novembra 2018. 13.10 Skupština Foto: Fonet/Nenad Đorđević Predsednbik tog novog poslaničkog kluba je Dušan Pavlović ,a njegov zamenik Ana Stevanović koja je sinoć napustila poslanički klub DJB, saznaje Danas. U novoj poslaničkoj grupi je još aktuelni predsednik Dosta je bilo Branislav Mihajlović, koji će, kako kaže za Danas sačekati Skupštinu pokreta DJB koja bi trebalo da se održi početkom decembra. Novu poslaničku grupu, osim Mihajlovića čine Dušan Pavlović, Jasmina Nikolić, Ratko Jankov i Ana Stevanović. U poslaničkom klubu DJB ostali su samo Saša Radulović, osnivač i prvi predsednik ovog pokreta i Branka Stamenković , trenutno potporedsednica DJB. Poslanička grupa je počela da se osipa 2016. godine posle predsedničkih izbora kada su je napustila tri poslanika i ostala da deluju u parlamentu samostalno, potom posle beogradskih izbora ove godine DJB je napustilo pet poslanika koji su ostali da deluju u parlamentu i formirali Pokret centra. Jedan poslanik Miloš Bošković je vratio mandate tada i umesto njega je u parlament ušla Kostić Nada, koja nastupa u skupštini samostalno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Ајде што су овог борца за правду и против партократије напустили његови посланици, они су купљени. Али зашто сте га напустили ви људи са овог форума?! Окрећете му леђа над му је најтеже! Ајмо сви, подршка за Салета! Да Саша поново добије посланички клуб, 5686382! Avocado and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука