cloudking Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече Хехехехехе... Твоје копрцање чини још веће задовољство мом егу и ликовању над свима који су се повели за шарлатаном и гледали га ко месију Ајде ми реци још једном зашто лик који тужи све и сваког није тужио новинара који је слагао да он дугује милион за порез у Америкама? Пошто сам ја само од Радулета до сад чуо петнаест верзија, ајд ми реци праву, молим те Уствари, сад причај било штс на овој теми, само да тема не умре, да сеирим што дуже Radule je Istina... RYLAH, Млађони and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 пре 3 часа, RYLAH рече Не бих да изгледа као да ликујем јер сам две године био у праву пре 3 часа, RYLAH рече Pre ravno godinu dana У, што лети време... Можда је мислио да ће то да се заборави, а можда једноставно није злопамтило... RYLAH, Avocado, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 6, 2017 Пријави Подели Написано Август 6, 2017 ADWOKATY, SHTO KOSHTATE TOLKO MNOGO ?????????? OBYCHNY GRADYANY NEMOGY DA WAS PLATE DA SKYPYTE DOKAZE, BITCH !!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 10, 2017 Пријави Подели Написано Август 10, 2017 Jedna od glavnih njuski DJB i jedan od vecih debila koje sam video na tviteru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 10, 2017 Пријави Подели Написано Август 10, 2017 Јеси им видео популистичку кампању најновију око бесплатног јавног превоза? Нашли неку будалу са неким шатро научним радом (плагираним, како тврде они који су проверавали) где пише да је превоз у неколико светских метропола џабе, из чега следи да тако треба и код нас. Наравно, превоз у тим метрополама није џабе, или је џабе само у најстрожијем центру, и то због туриста, ал кога за то брига у ДЈБ. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 10, 2017 Пријави Подели Написано Август 10, 2017 1 hour ago, RYLAH рече Јеси им видео популистичку кампању најновију око бесплатног јавног превоза? Нашли неку будалу са неким шатро научним радом (плагираним, како тврде они који су проверавали) где пише да је превоз у неколико светских метропола џабе, из чега следи да тако треба и код нас. Наравно, превоз у тим метрополама није џабе, или је џабе само у најстрожијем центру, и то због туриста, ал кога за то брига у ДЈБ. Он заиста не зна да мимује... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 On 8/6/2017 at 8:44, RYLAH рече ADWOKATY, SHTO KOSHTATE TOLKO MNOGO ?????????? OBYCHNY GRADYANY NEMOGY DA WAS PLATE DA SKYPYTE DOKAZE, BITCH !!!!!!!! A sta je tu problem? mislim ja znam da nam je pravni sistem totalno retardiran, da vucic koristi vlast sto je vise moguce, da utice i na bitne sudske odluke, valjda je logicno da ce ljudi da koriste vreme da prikupe dokaze i izgrade slucaj kvalitetno? ne kazem da nisi u pravu, mozda lupetaju glupostu mozda nista od toga nije istina, ali meni ovo ne deluje kao nemoguce opravdanje. mada, po meni je licno eticki problem sto uopste neko hoce da tuzi novine. Ne vezano za radulovica ja sam za apsolutnu slobodu govora, sto ukljucuje i laganje. Mada se ja licno ne stresiram oko toga, jer po meni ljudi koji utaje porez nisu zlocinci nego heroiji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Evo da rechem par reci o radulovicevim optuzbama. Pre toga jedano upozorenje, ne mislim da je mesaja gomilu njegovih politika ne volim samo mislim da je najbolji izbor. O optuzbama - Dugo vremena za tuzbu. Ok, sta je tu problem? Treba ljudima vremena da izgrade lepo i jasno slucaj - "zloupotreba" polozaja kada je od zene kupio usluge u vrednost od 50 evra i nisu bas neka zloupotreba polozaja ... 50 evrica nisu neka para - Autoritativno vodjenje stranke - odlicno podrzava. U danasnjoj klimi stranke moraju da se vode autoriativno, i da se istera svako ko pravi najmanje moguce probleme, iz prostog razloga preletaca silnih. - Utaja poreza u americi. Ja ne verujem da je stvarno utajio porez, a i da jeste onda samo moze pozitivne poene da dobije. - Sta mediji pisu? Medije ne citam vise, odavno je dokazano da su svi mediji i svi tekstovi i svi novinari na prodaju. ono sto je meni bitno: - Srbiji treba reforma sistema i umanjenje poreza i radulovic je jedini koji to nudi. Ja kada glasam za radulovica ne glasam za njega, za "mesiju" vec za ideju koju predstavlja. Hoce li on to da isprati ili ne, voleo bih, ali me manje zanima, jer ce drugi dobiti poruku da me zanima umanjenje proeza i promena sistema oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 40 минута, Млађони рече A sta je tu problem? mislim ja znam da nam je pravni sistem totalno retardiran, da vucic koristi vlast sto je vise moguce, da utice i na bitne sudske odluke, valjda je logicno da ce ljudi da koriste vreme da prikupe dokaze i izgrade slucaj kvalitetno? Nikom ne treba više od mesec dana za jednu takvu tužbu (realno ne treba više od 1-2 dana za pisanje, ali da budemo velikodušni pa da pomislimo da se čeka na pribavljanje nekog dokaza)... Uostalom, rok za podnošenje tužbe je 6 meseci od dana objavljivanja tako da sada može da spremi kakvu god hoće tužbu, džaba mu... sud će je samo odmah odbaciti... Цитат mada, po meni je licno eticki problem sto uopste neko hoce da tuzi novine. Ne vezano za radulovica ja sam za apsolutnu slobodu govora, sto ukljucuje i laganje. Zašto bi bilo ko imao pravo da laže o tebi bez ikakvih posledica? Time bi zapravo upropastio osnovne ciljeve zbog kojih je sloboda novinarstva ustanovljena, a to je informisanje građana... i ovako je svesno i planski uništavana jer je stvorena situacija u kojoj mediji mogu uz smešno male kazne da lažu šta god požele... Цитат Mada se ja licno ne stresiram oko toga, jer po meni ljudi koji utaje porez nisu zlocinci nego heroiji. Kojom logikom je heroj neko ko utaji porez? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 1 hour ago, Млађони рече Mada se ja licno ne stresiram oko toga, jer po meni ljudi koji utaje porez nisu zlocinci nego heroiji. Ако је у питању неко ко виче како су порези зло, и ко под пуном одговорношћу стане иза својих поступака, онда могу да прихватим да је херој који страда за своје идеале. Ако је у питању човек који се и сам залаже за опорезивање (прогресивно ако добро памтим), за ригорозну наплату пореза и за социјалну државу канадског типа и који при том лаже и манипулише кад га ухвате, онда је у питању обичан јефтини политикант и демагог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 25 минута, Juanito рече Ако је у питању неко ко виче како су порези зло, и ко под пуном одговорношћу стане иза својих поступака, онда могу да прихватим да је херој који страда за своје идеале. Ако је у питању човек који се и сам залаже за опорезивање (прогресивно ако добро памтим), за ригорозну наплату пореза и за социјалну државу канадског типа и који при том лаже и манипулише кад га ухвате, онда је у питању обичан јефтини политикант и демагог. a sta ako je neko ko misli da su porezi zlo ali iz pragmaticnih razloga mora da se zalaze za socijalnu drzavu kanadskog tipa. Npr libertarijanac glasa za djb ali se u isto vreme ne slaze sa politikom progresivnog poreza. Jel onda on demagog i politikant? Jer bira pragmaticnu opciju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 1 hour ago, Avocado рече Zašto bi bilo ko imao pravo da laže o tebi bez ikakvih posledica? Time bi zapravo upropastio osnovne ciljeve zbog kojih je sloboda novinarstva ustanovljena, a to je informisanje građana... i ovako je svesno i planski uništavana jer je stvorena situacija u kojoj mediji mogu uz smešno male kazne da lažu šta god požele... Zato sto nije posao drzave da sprovodi nasilje kao posledicu nad ljudima koji lazu. Pokazacu ti jos jednog heroja koji je utajio porez, pa mozda povezes. Kojom logikom je heroj neko ko utaji porez? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 42 минута, Млађони рече Zato sto nije posao drzave da sprovodi nasilje kao posledicu nad ljudima koji lazu. Pa to i ne radi... ne kažnjava nikog samo zato što laže... nego sprovodi "nasilje" nad ljudima koji lažima vrše "nasilje" nad nekim drugim. Kad ti određivanje novčane naknade možeš da nazoveš "nasiljem", tim pre povredu nečije časti i ugleda lažima možemo da nazovemo "nasiljem"... Za slučaj da ne razumeš, da dodatno pojasnim - možeš ti da lažeš o koječemu bez ikakvih posledica, samo kada lažima povrediš nečiju čast i ugled, onda taj neko ima pravo da traži naknadu štete koju si mu pričinio. Цитат Pokazacu ti jos jednog heroja koji je utajio porez, pa mozda povezes. Nisam povezao... pokušaj da ipak objasniš kojom logikom je heroj neko ko utaji porez? (inače, ne bih rekao da je ovaj uopšte utajio porez...) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 1 hour ago, Avocado рече Nisam povezao... pokušaj da ipak objasniš kojom logikom je heroj neko ko utaji porez? (inače, ne bih rekao da je ovaj uopšte utajio porez...) Pa lepo, odbranio se od nasilne naplate iz njegovog za druge ljude. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 1 hour ago, Avocado рече Kad ti određivanje novčane naknade možeš da nazoveš "nasiljem", tim pre povredu nečije časti i ugleda lažima možemo da nazovemo "nasiljem"... A sta ce da bude ako ne platim novcanu kaznu? Strpace me u zatvor. Dakle jeste nasilje jer mi je novcana kazna tu pod pretnjom nasiljem. Ako je to tebi laz, onda ti ni zelenasenje nije nasilje. Jer te niko ne bije... ali ti preti da ce da te prebije ako mu ne platis pare. Tako te i drzava kazni za laganje i ne bije te ali ti preti da ce da te prebije ukoliko ne platis kaznu. Dobro nece mnogo da te prebija ali ce da te zatvori u kavez kao zivotinju. Sto je opravdano, totalno, jer nije nasilje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука