GeniusAtWork Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 Проблем са нама није то што смо "лоши" или "добри". Нисмо ми ништа посебно ни бољи ни гори од других. Проблем је систем који деценијама награђује само најгоре, прави негативну селекцију, и људи који су већ генерацијама васпитавани да буду зависни од тог истог система. И онда депресија, очај, пасивност и, поготову у задње време, све већа злурадост и цинизам код обичних људи којима је систем убио сваку жељу за животом и променом. И кад постанеш очајан, мислиш да више нема наде, шта онда урадиш? Ћутиш и трпиш, или побегнеш одавде, или - бинго! - потрудиш се да и сам постанеш део система да би ти и твоји живели боље. Одакле ове нове генерације политичара, свака гора од претходне? Па одатле. И о каквим променама ми уопште причамо? Од политике је направљен ријалити шоу, у најбуквалнијем смислу, који треба да послужи као анестезија људима од свакодневних мука и да им да илузију да они нешто учествују у свему ако гледају ове клошаре и кловнове како патетишу и лече егзибиционизам пред камерама. А док се ти замлаћујеш циркусом, кловнови ти држе руку у џепу. 100% проверен метод и увек ради... Paradoksologija, Филозоф and Juanito је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 2 часа, RYLAH рече А ако немам никог ко ваља? А не бих да на власт доведем неког ко је уз то потпуни дилетант и доказани лажов, који не трпи критику, а по статуту се види да не трпи ни конкуренцију ни демократију (хинт: овде не мислим на Шешеља )? Можеш још да видиш шта му замерам, само пар ствари којих сам могао одмах да се сетим овде, ако си заборавила. За кога у том случају да гласам ако не бих за таквог неког да гласам? Pa ti ovde jasno smatras da je Vucic bolji od Radulovica, tako da ti ostaje da glasas za Vucica ili ostanes kuci i indirektno gladas za Vucica. Sta da ti kazem osim kao i Ciliricaru: Jako mi je zao sto ste doneli tako lose odluke ali good luck, ja necu ziveti u tom nakaradnom sistemu. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 1 сат, Ћириличар рече Isto kao što je neizlazak glas za Trampa /Hilari. Rana se ne liječi stavljanjem prljavog ili nedovoljnog zavoja od kojeg se možeš inficirati, već pravog čistog zavoja, ili prekrivanjem rane rukom da usporiš krvarenje dok ne nađeš čist zavoj. A to nije opredjeljenje za krvarenje, nego ne misliš da će ti prljav zavoj uopšte pomoći. Konkretno za Radula, sve bi bilo ok da nije moralisao pa na kraju ispao pokvarenjak za iste takve stvari. Nadao sam se da će u Skupštini govoriti o nekim idejama, da će kritikovati politiku Vučića kvalitetno ali on se nije makao od pravljenja spektakla i pozivanjem na povredu Poslovnika. Fora je da drži sliku Pinokia, a nije da kritikuje lošu ekonomsku politiku jasno i konkretno. A to je, čudna li čuda, Šešelj jedini radio s vremena na vrijeme. DJB mora postati ideološka stranka ili će se pretvoriti u LDP. Hoces da kazes da bi Hitlari bila bolji izbor??? Naravno da kaci slike kad mu ne daju rec. Kako bi se ti oglasavao u takvoj situaciji? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 21 минута, florenntina рече Hoces da kazes da bi Hitlari bila bolji izbor??? Naravno da kaci slike kad mu ne daju rec. Kako bi se ti oglasavao u takvoj situaciji? Не, него да неизлазак на изборе није био ни глас за њу, ни за Трампа. Нормално. Узмем реплику некад, само кажем:"Премијер лаже, зато и зато.", вратим се па Вучко нек кипти од бијеса. Попио бих казну за некоришћење еуфемизма "креативно заобилази истину". А не:"Ла ла ла ла лаааа лаааа, лажеш ко Пинокиооооо". Такве перформансе је и Вучко радио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 48 минута, florenntina рече Pa ti ovde jasno smatras da je Vucic bolji od Radulovica, tako da ti ostaje da glasas za Vucica ili ostanes kuci i indirektno gladas za Vucica. Sta da ti kazem osim kao i Ciliricaru: Jako mi je zao sto ste doneli tako lose odluke ali good luck, ja necu ziveti u tom nakaradnom sistemu. Неизлазак није глас за Вучића. Да ли је бољи од Радуловића, не знам, али за сада обојица не испуњују ни потребни минимум који ја тражим код политичара, тако да ми је свеједно ко је од њих главни ( а опет макар су они далеко изнад ДС-а, СДС-а, Двери, ДСС-а и Радикала на тој мојој љествици ). Што се мене тиче, нит је бољи нит је гори један од другог. Након онаквог наступа око пореза у Америци, постало ми је свеједно. Плус, у међувремену се реторика ДЈБ-а расплинула на просте флоскуле, заузели су неке ставове који ми се или не свиђају или су ми лошији од претходних, а не постављају ни добар примјер својим понашањем. Уопште нисам присталица те логике да се мора гласати по опортунитету. Ако ћемо се тако понашати као бирачи - онда и заслужујемо овакве на власти. Свако би требало да гласа по својим увјерењима ко је најбољи за земљу, па како се гласови подијеле да буде стварни приказ ставова народа. Када људи се "дрзну" да гласају за онога за кога мисле да је најбољи, могуће је да се деси неочекивано чудо па да најневјероватнији кандидат побиједи или се макар пробије близу врха. Докази су управо Трамп и Берни Сандерс за које су говорили да су неизбирљиви сво вријеме. Трамп поста предсједник, а Сандерс сада жари и пали по Демократској странци и гура да је реформише уз доста подршке иза себе. А све јер њихови бирачи нису гласали против некога конкретно, или чисто опортунистички, него јер су вјеровали у те људе. Тако да Радуле треба да освоји такве бираче и да натјера људе да због таквих разлога гласају за њега. А не "дај само Вучића да срушимо", па да послије буде исто с***е а друго паковање ( као транзиција из ДС-а у СНС. Разлике скоро и да нема, мимо количине националистичке реторике ). RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 3 часа, RYLAH рече За кога у том случају да гласам ако не бих за таквог неког да гласам? Juanito, Justin Waters, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 1 hour ago, florenntina рече Pa ti ovde jasno smatras da je Vucic bolji od Radulovica, tako da ti ostaje da glasas za Vucica ili ostanes kuci i indirektno gladas za Vucica. Sta da ti kazem osim kao i Ciliricaru: Jako mi je zao sto ste doneli tako lose odluke ali good luck, ja necu ziveti u tom nakaradnom sistemu. Ово је крајње покварено, подмукло, и потпуно безобразно извртање. Ево овако: Ти овде јасно сматраш да је ОК да лажеш, не плаћаш порез, своје гласаче сматраш идиотима, а своју странку сектом и за таквог лика не само гласаш, него и ботујеш. Ја Вучића и Радуловића гледам као две главе једне исте аждаје, која на жалост има ко зна колико глава, али џабе више да глувоме причам и слепо намигујем. А заслепљена си до бола, толико да не видиш ван те ботовске затроване приче. Е, због таквог менталитета као што је твој, између осталог смо ту где смо, и због таквих менталитета као што је твој између осталог владају напредњаци, а пре тога су владали ДС-овци, а сутра ће можда ДЈБ-овци. То што си у Канади не значи ништа, менталитет ти је остао исти. Само што би сад и нама да секташиш како је тај менталитет нешто позитивно. Можда некоме ко је још слинав, или некоме ко још као ти не размишља даље од понуђених кретена од којих ниједан не ваља. Мене се прођи са таквом дефетистичком и поквареном причом. Посебно ме се прођи са тим Радуловим секташењима да свако ко није за ту вашу секту, тај је за Вучића. Ја из тог вашег филма нисам, нити ћу да будем, нити сам пасивни дефетиста који чека да дође месија и реши му све проблеме. Само што је то нешто што ћеш ти можда да сконташ тек за једно десетак до двадесетак година, а можда и никад. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 2 часа, cloudking рече Sta radis bre Rile? Ako radis u drzavnoj firmi, neko drugi te zeza za novac koji si ti zaradio i ne da ti plat il ti je uzima kako mu se cefne. Ako si privatnik uzimaju ti pare svaki put kad kines. Jedino sto mozes da budes je freelancer, al mozes u zatvor da zaglavis ako ne placas porez... A jedini razlog zasto jos uvek mozes da radis freelancing u srbiji je taj sto jos uvek nije regulisan zakonom. Cim ga regulisu, ni to vise nece moci da se radi. Kolicina energije koju ulazes u posao u srbiji je ekvivalentna energiji koja bi ti u nekoj drugoij zemlji donela kucu, kola, penzioni fond i vikendicu u baden baden-u... Ако до сад ниси сконтао шта и како радим и шта сматрам позитивним активизмом, и због чега скривање иза тог једног гласа једном у четири године сматрам глупошћу и избегавањем одговорности, онда нема стварно више потребе да развлачим причу. Ил ја не знам да објасним, ил ти не желиш или не можеш да сконташ причу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 41 минута, RYLAH рече Ако до сад ниси сконтао шта и како радим и шта сматрам позитивним активизмом, и због чега скривање иза тог једног гласа једном у четири године сматрам глупошћу и избегавањем одговорности, онда нема стварно више потребе да развлачим причу. Ил ја не знам да објасним, ил ти не желиш или не можеш да сконташ причу. Kapiram. Ispravan je. Samo je previse hipi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 47 минута, RYLAH рече Ово је крајње покварено, подмукло, и потпуно безобразно извртање. Ево овако: Ти овде јасно сматраш да је ОК да лажеш, не плаћаш порез, своје гласаче сматраш идиотима, а своју странку сектом и за таквог лика не само гласаш, него и ботујеш. Ја Вучића и Радуловића гледам као две главе једне исте аждаје, која на жалост има ко зна колико глава, али џабе више да глувоме причам и слепо намигујем. А заслепљена си до бола, толико да не видиш ван те ботовске затроване приче. Bezobrazno, lukavo i primitivno je ovo sto si ti napisao, a ne Florentina. Ali to uopste ne cudi, sofisti crpe intenzitet svog besa iz projektovanja. Otud optuzujes Florentinu za defetizam, a na najocigledniji nacin ga upravo ti upraznjavas. Ona ti je dala veoma cist argument zasto ne glasati na izborima znaci dati glas za Vucica. Ako se ne slazes sa time u redu, ali to je njen stav u skladu sa kojim zakljucuje jedino sto se iz toga moze zakljuciti. I 100% je u pravu sto tako rezonuje. Ali vrhunac pokvarenosti je tvrdnja da su lopovcine koje kradu narod vec decenijama (Vucic od ministrovanja pod Milosevicem i koalicije sa njim pod Radikalima naovamo) isto sto i neko ko je ucestvovao u vlasti veoma kratko i to kao ministar privrede koji nista nije ukrao sa tog polozaja jer da jeste sve naslovne stranice tabloida bi bile prekrivene tim vestima. Ne, Vucic i Radulovic nisu isto. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 1 сат, Ћириличар рече Не, него да неизлазак на изборе није био ни глас за њу, ни за Трампа. Нормално. Узмем реплику некад, само кажем:"Премијер лаже, зато и зато.", вратим се па Вучко нек кипти од бијеса. Попио бих казну за некоришћење еуфемизма "креативно заобилази истину". А не:"Ла ла ла ла лаааа лаааа, лажеш ко Пинокиооооо". Такве перформансе је и Вучко радио. Ljudi su masovno glasali protiv Hitlari i hvala Bogu da je tako! Zahvaljujuci npr. tome danas su smenjeni svi korumpirani zlikovci koji su primali mito od Siptara (zaradjen trgovinom srpskih organa i narkotika) za nastavak progona Srba na Kosovu. Sto se tice mene, dovoljan razlog za slavlje. I slavila sam sa suprugom! Ako Radulovic smanji poreze na rad, dovoljan razlog da ga podrzim. A to la la la je zato sto protivzakonito nije dobio pravo na repliku pa mora crtez. Ako imas bolju ideju, javi se i daj ljudima predlog. Oni su bar otvoreni za to... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 18 минута, florenntina рече Ako Radulovic smanji poreze na rad, dovoljan razlog da ga podrzim. A to la la la je zato sto protivzakonito nije dobio pravo na repliku pa mora crtez. Ako imas bolju ideju, javi se i daj ljudima predlog. Oni su bar otvoreni za to... Па рекао сам како бих. Сљедећи пут кад изађем на говорницу, да сам Радуле, само кратко и јасно будем брутално искрен, онако, народски. Не спуштати се на напредњачки и радикалски ниво. "Када гледаш у амбис, амбис гледа у тебе. Зато пази да борећи се против нечега, не постанеш управо то против чега се бориш." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 1 hour ago, RYLAH рече Ово је крајње покварено, подмукло, и потпуно безобразно извртање. Ево овако: Ти овде јасно сматраш да је ОК да лажеш, не плаћаш порез, своје гласаче сматраш идиотима, а своју странку сектом и за таквог лика не само гласаш, него и ботујеш. Ја Вучића и Радуловића гледам као две главе једне исте аждаје, која на жалост има ко зна колико глава, али џабе више да глувоме причам и слепо намигујем. А заслепљена си до бола, толико да не видиш ван те ботовске затроване приче. Е, због таквог менталитета као што је твој, између осталог смо ту где смо, и због таквих менталитета као што је твој између осталог владају напредњаци, а пре тога су владали ДС-овци, а сутра ће можда ДЈБ-овци. То што си у Канади не значи ништа, менталитет ти је остао исти. Само што би сад и нама да секташиш како је тај менталитет нешто позитивно. Можда некоме ко је још слинав, или некоме ко још као ти не размишља даље од понуђених кретена од којих ниједан не ваља. Мене се прођи са таквом дефетистичком и поквареном причом. Посебно ме се прођи са тим Радуловим секташењима да свако ко није за ту вашу секту, тај је за Вучића. Ја из тог вашег филма нисам, нити ћу да будем, нити сам пасивни дефетиста који чека да дође месија и реши му све проблеме. Само што је то нешто што ћеш ти можда да сконташ тек за једно десетак до двадесетак година, а можда и никад. Pa ja sam te lepo pitala kao zrelog i odgovornog coveka koji vidi dalje od "ponudjenih kretena" (posto se izdajes za takvog) sta predlazes ali ti si predlizio neizlazak na izbore tj. defetizam. Ja mislim da je to potpuno pogresno i destruktivno za buducnost Srbije! Sta te tu konkretno toliko povredilo da te motivisalo za ovaj monolog ispred ogledala, nemam pojma ali sam poprilicno iznenadjena. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 Jos jedan eks ministar koji svira gitaru. Znamo kako je prvi prosao, a i drugi nije bolji. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 Управо сада, Ћириличар рече Па рекао сам како бих. Сљедећи пут кад изађем на говорницу, да сам Радуле, само кратко и јасно будем брутално искрен, онако, народски. Не спуштати се на напредњачки и радикалски ниво. "Када гледаш у амбис, амбис гледа у тебе. Зато пази да борећи се против нечега, не постанеш управо то против чега се бориш." Coveku su vec uzeli celu platu za kazne. Ne dobijaju prostor da govore ni u skupstini ni u medijima, bar se oko tih cinjenica valjda mozemo sloziti? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука