Ignjatije Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 5 hours ago, Muramasa рече Uporedi ove ljude i ovu spodobu, pa će ti biti jasno ko ovde ima političku budućnost: Поштеди нас те пропаганде у стилу нацизма и комунизма. Одавно је такав начин превазиђен. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 11, 2016 Пријави Подели Написано Јун 11, 2016 2 minutes ago, Ignjatije рече Поштеди нас те пропаганде у стилу нацизма и комунизма. Одавно је такав начин превазиђен. Vi radikali, naciJonalsti i konzervativci ste odavno krenuli na jedno zanimljivo putovanje- na dole Bice zanimljivo mahati vam sa vrha civilizovane i kultivisane Srbije Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 ПОЗИВ ДС-У ДА РАСКИНЕ КОАЛИЦИЈЕ СА СПС-ОМ НА СВИМ НИВОИМА Социјалистичка партија Србије је јавном подршком незаконитом рушењу у Савамали током изборне ноћи, а у покушају да се додвори мандатару, још једном показала да не верује у владавину права. Позивамо Демократску странку да раскине све коалиције са СПС-ом на свим нивоима јер било каква сарадња више не би смела бити могућа. Не постоји оправдање. Бескомпромисна борба против суспензије закона, институција и владавине права као темеља уређеног демократског друштва, Устава и правне државе јесте грађанска дужност и обавеза. Ниједно друштво не може да напредује уколико се крију извршиоци кривичних дела у којима је уништена приватна имовина и грађанима ограничавана слобода. Реаговање институција које треба да штите грађане не би смело да изостане јер оне тако постају саучесници у кривичном делу. Покрет “Доста је било” истакао је принципе за учешће у локалној власти, а поред потпуне транспарентности и департизације, трећи принцип је да са СНС-ом, радикалима, али и свим другим странкама које подржавају политику мандатара, сарадња није могућа. Позивамо Демократску странку да поступи одговорно и изађе из свих локалних коалиција са Социјалистичком партијом Србије. Ово посебно важи за општину Стари град на чијој се територији у највећој мери одржавају грађански протести. Ако мандатару сутра падне на памет да уђе у багер у сред бела дана и крене да руши по Старом граду, како ће на то реаговати одборници СПС-а и радикала на Старом граду који су на власти вољом Марка Бастаћа из ДС-а? Да ли ће се понашати персонално или страначки? http://dostajebilo.rs/poziv-ds-u-da-raskine-koalicije-sa-sps-om-na-svim-nivoima/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Нико не може да направи толике кретене од својих гласача као што то може ДС. Ипак, каква странка, такви и гласачи, већина тих кретена ће вероватно и на наредним изборима да гласа за ДС тако да су то и заслужили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Овај овакав систем није измислио СНС, и то мора да се каже, него су га наследили од ДС... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Имам информације да Амери припремају високу функцију Радуловићу. Видећемо, али како се ствари одвијају све је реалније да ће он преузети на себе оно што ни Тадула, па ни Вучко нису били у стању, мислим на марионетство и издају Србије. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 15 minutes ago, Плутон рече каква странка, такви и гласачи, већина тих кретена ће вероватно и на наредним изборима да гласа за ДС тако да су то и заслужили Ово је одвратно резоновање. Називати неког кретеном само зато што има другачије политичко мишљење у односу на опцију за коју ти агитујеш је одвратно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 Управо сада, Ignjatije рече Имам информације да Амери припремају високу функцију Радуловићу. Видећемо, али како се ствари одвијају све је реалније да ће он преузети на себе оно што ни Тадула, па ни Вучко нису били у стању, мислим на марионетство и издају Србије. "Имаш информацију"? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече "Имаш информацију"? Да. Из СРС-а. Ми српски радикали смо добро обавештени о разним дешавањима. Ово је изгледа баш процурело када сам и ја као обичан члан сазнао. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 2 minutes ago, Ignjatije рече Да. Из СРС-а. Ми српски радикали смо добро обавештени о разним дешавањима. Ово је изгледа баш процурело када сам и ја као обичан члан сазнао. Јавио извор из Пентагона или из кабинета генералног секретара НАТО? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Ово је одвратно резоновање. Називати неког кретеном само зато што има другачије политичко мишљење у односу на опцију за коју ти агитујеш је одвратно. Brateee, razumi ga, elita je to, viša rasa takoreći... Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 8 minutes ago, Ignjatije рече Да. Из СРС-а. Ми српски радикали смо добро обавештени о разним дешавањима. Ово је изгледа баш процурело када сам и ја као обичан члан сазнао. Странка која ће за неку годину на сметлиште историје... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 3 minutes ago, Господин Дареалис рече Странка која ће за неку годину на сметлиште историје... Ali zipa, vadikali su debejaši, kad hoće, kad su ozbiljni, kad ne manipulišu za sitni medijski ćar, oni kažu istinu o nekim stvarima koje se muntaju ispod žita. Uvek su bili dobro informisani. Druga je stvar političko tandrljanje koje se nama ne dopata tj. sa kojim se ne slažemo. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 10 minutes ago, Господин Дареалис рече Јавио извор из Пентагона или из кабинета генералног секретара НАТО? Ко је јавио не знам. Рекао само оно што сам чуо. 6 minutes ago, Господин Дареалис рече Странка која ће за неку годину на сметлиште историје... Не улазим у то. Странка је одувек била добро информисана, као што између осталог, изнад рече Јоли Спринг. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 14, 2016 Пријави Подели Написано Јун 14, 2016 20 minutes ago, RYLAH рече Ово је одвратно резоновање. Називати неког кретеном само зато што има другачије политичко мишљење у односу на опцију за коју ти агитујеш је одвратно. И гласач СНС-а има „другачије политичко мишљење“, што не значи да није реч о политичком кретену. Наравно, ти то можеш да тумачиш како год желиш, па и тако како си написао, да „називам неког кретеном јер је другачији од мене и није као ја“ итд. (баш је стока овај Плутон, не воли различитост, хоће да сви буду као он, мисли да је најпаметнији итд.), што не мења апсолутно ништа у ономе што сам написао и ономе шта под тим мислим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука