Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ово се уопште не односи на ДЈБ покрет јер су кандидати рангирани на конкурсу, транспарентно и према јасним критеријумима. Нико није на листи јер је близак Радуловићу. Има људи који га једва познају, а налазе се у првих 10, 20 места.

Брате, ајде да се не зајебавамо, дизвинеш. Немој опет да покрећемо неке приче за које апсолутно сви знамо да не стоје. Нек вам је са срећом, таман посла, стварно ме не интересује да опет нешто овде мрачим ил тролујем, ал не морам да слушам те приче.

Тако су и напредњаци на конкурсима бирали директоре, и ДС је имао нестраначке личности у влади и на листићима, и ДСС се заклињао у легалистички приступ, и Двери су још пре вас почели причу о страначким паразитима, и тако даље. 

Знам шта је била прича појединим ДЈБ кандидатима на локалу, иста прича у потпуности као и код других. Што је у овом нашем муљу потпуно легитимно на жалост, сви се служе истим опробаним средствима, ал немој да од бабе правимо девојку, јер не бива.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Брате, ајде да се не зајебавамо, дизвинеш. Немој опет да покрећемо неке приче за које апсолутно сви знамо да не стоје. Нек вам је са срећом, таман посла, стварно ме не интересује да опет нешто овде мрачим ил тролујем, ал не морам да слушам те приче.

Тако су и напредњаци на конкурсима бирали директоре, и ДС је имао нестраначке личности у влади и на листићима, и ДСС се заклињао у легалистички приступ, и Двери су још пре вас почели причу о страначким паразитима, и тако даље. 

Знам шта је била прича појединим ДЈБ кандидатима на локалу, иста прича у потпуности као и код других. Што је у овом нашем муљу потпуно легитимно на жалост, сви се служе истим опробаним средствима, ал немој да од бабе правимо девојку, јер не бива.

Напредњаци нису бирали директоре на конкурсима, осим пар и то на намештеним (где је потпуно очигледно да је конкурс намештен). Ни дан-данас немамо информације о томе како су поставили преко 90% директора (немамо конкурсне информације, захтеве, немамо њихове биографије итд.). Осим ако не верујеш да је нпр. Вучићев кум (или Спасковски, или још стотине њих које могу редом да наводим до сутра) постављен на транспарентном конкурсу са јасним критеријумима где је изабран као најстручнији и најбољи кандидат (ни један ни други немају завршен факултет). Где то може да се види (пошто за ДЈБ могу сви да виде)? А ако поредиш већ њих и ДЈБ, ред је да можемо да видимо и сами, да не бисмо били у заблуди ми који подржавамо ДЈБ.

Дверјани су почели да причају о страначким паразитима након ДЈБ. Радуловић о њима говори већ 10 година (могу да ти линкујем ако желиш).

Дакле, на који начин је то што неко прича о транспарентности и конкурсима по јасним критеријумима исто као кад неко то конкретно у ради и ти то можеш да видиш, да прочиташ, да се сам увериш? По ком основу је листа кандидата где сваки грађанин Србије може да погледа како су рангирани људи упоредива са листама СНС-а, ДС-а, СПС-а, СРС-а, Двери итд. где знамо да се дешава управо оно о чему говориш?

Пошто знам тачно како су рангирани кандидати унутар ДЈБ-а (а за пар дана ћете и сви моћи да видите).

Која још странка објављује биографије својих кандидата? За више од пола функционера ДС-а ни данас немамо биографије, као и за скоро читав СНС, а и тамо где имамо то су све неке афере са дипломама, купљеним, фалсификованим, плагираним радовима...

На који начин је нешто где и немамо никакве информације упоредиво са ДЈБ који све сами стављају на увид грађанима?

Подели на овим сајтовима

Кога занима, може вечерас од 21:00 да пита лично Радуловића о хиљаду ствари због којих се ова листа разликује од свих досадашњих.

--

Вечерас у 21 сат он лајн трибина о кандидатима покрета Доста је било на изборној листи за ванредне парламентарне изборе, о томе ко нас је све и зашто саплитао и које странке покушавају да спрече усвајање листе кандидата Доста је било – Саша Радуловић, о томе како смо изабрали и рангирали кандидате.

Први пут је у политичкој историји Србије формирана изборна листа на основу јасних критеријума. Питајте Сашу Радуловића све што вас занима, кажите нам шта мислите.

otvoreni-razgovor.jpg

Линк за праћење и постављање питања: https://plus.google.com/events/c4odgmjdl59gag0ngibg4mvvfvg

Линк за пасивно гледање на Јућубу:

http://dostajebilo.rs/otvoreni-razgovor-o-izborima-sa-sasom-radulovicem/?lang=cyr

Подели на овим сајтовима

Брате, нема потребе да ме убеђујеш, ако је ово било упућено мени, не примам се на те форе, превише сам њих видео, и сваки дан радим са тим преварантима да бих се примио на нечију нову жваку.

Напредњаци су у прво време организовали конкурсе, који су наравно били са унапред одређеним исходом, али их је формално било. Двери о страначким паразитима причају још од првих пар година након петог октобра, тако да пре њих није сигурно. У суштини, то и није топла вода јер сам и ја о томе само на овом форуму причаo милијарду пута, само што сам уместо "паразити" говорио "губари".

Што се тиче листе кандидата ДЈБ, иста је као и листе свих осталих партија, сем оних регионалних - осамдесет до деведесет посто из Бг-a. Што ће рећи или да унутрашњост нема кадрова који су макар приближно способни као они из Бг или да се листа правила исто као и код других, уз симуоирање транспарентности. Листе на локалу како су се правиле и шта све људи из ДЈБ обећавају нећу да причам да не испадне да опет радим за неког, али се не разликују од других ни по томе.

Што осталог тиче, и о томе би могло нашироко да се прича, али ајде да прође предизборна кампања па онда, да не минирам тему.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Напредњаци нису бирали директоре на конкурсима, осим пар и то на намештеним (где је потпуно очигледно да је конкурс намештен). Ни дан-данас немамо информације о томе како су поставили преко 90% директора (немамо конкурсне информације, захтеве, немамо њихове биографије итд.). Осим ако не верујеш да је нпр. Вучићев кум (или Спасковски, или још стотине њих које могу редом да наводим до сутра) постављен на транспарентном конкурсу са јасним критеријумима где је изабран као најстручнији и најбољи кандидат (ни један ни други немају завршен факултет). Где то може да се види (пошто за ДЈБ могу сви да виде)? А ако поредиш већ њих и ДЈБ, ред је да можемо да видимо и сами, да не бисмо били у заблуди ми који подржавамо ДЈБ.

Дверјани су почели да причају о страначким паразитима након ДЈБ. Радуловић о њима говори већ 10 година (могу да ти линкујем ако желиш).

Дакле, на који начин је то што неко прича о транспарентности и конкурсима по јасним критеријумима исто као кад неко то конкретно у ради и ти то можеш да видиш, да прочиташ, да се сам увериш? По ком основу је листа кандидата где сваки грађанин Србије може да погледа како су рангирани људи упоредива са листама СНС-а, ДС-а, СПС-а, СРС-а, Двери итд. где знамо да се дешава управо оно о чему говориш?

Пошто знам тачно како су рангирани кандидати унутар ДЈБ-а (а за пар дана ћете и сви моћи да видите).

Која још странка објављује биографије својих кандидата? За више од пола функционера ДС-а ни данас немамо биографије, као и за скоро читав СНС, а и тамо где имамо то су све неке афере са дипломама, купљеним, фалсификованим, плагираним радовима...

На који начин је нешто где и немамо никакве информације упоредиво са ДЈБ који све сами стављају на увид грађанима?

,,Дверјани су почели да причају о страначким паразитима након ДЈБ". Može biti, ako je 2012 prethodila 2014 godina ;)

Подели на овим сајтовима

Брате, нема потребе да ме убеђујеш, ако је ово било упућено мени, не примам се на те форе, превише сам њих видео, и сваки дан радим са тим преварантима да бих се примио на нечију нову жваку.

Напредњаци су у прво време организовали конкурсе, који су наравно били са унапред одређеним исходом, али их је формално било. Двери о страначким паразитима причају још од првих пар година након петог октобра, тако да пре њих није сигурно. У суштини, то и није топла вода јер сам и ја о томе само на овом форуму причаo милијарду пута, само што сам уместо "паразити" говорио "губари".

Што се тиче листе кандидата ДЈБ, иста је као и листе свих осталих партија, сем оних регионалних - осамдесет до деведесет посто из Бг-a. Што ће рећи или да унутрашњост нема кадрова који су макар приближно способни као они из Бг или да се листа правила исто као и код других, уз симуоирање транспарентности. Листе на локалу како су се правиле и шта све људи из ДЈБ обећавају нећу да причам да не испадне да опет радим за неког, али се не разликују од других ни по томе.

Што осталог тиче, и о томе би могло нашироко да се прича, али ајде да прође предизборна кампања па онда, да не минирам тему.

У реду је, али кад се буду за пар дана објавиле биографије, узми листу и покажи где то може да се види, што ти причаш, ето, ја тражим и не могу да нађем. Јер, колико год да те поштујем, не могу тек тако да ти верујем на реч кад пред очима имам друге информације, нешто што могу да узмем и да проверим сам (наравно, остаје могућност да сам неспособан за то и да негде грешим у провери).

За друге странке то и не можеш да причаш, јер немамо увид у критеријуме, биографије, начин рангирања... И самим тим је ДЈБ већ различит покрет од свега што се до сада појавило на политичкој сцени. Можемо само да нагађамо да ли је неко на листи СНС-а, ДС-а, Двери-ДСС итд. рангиран због стручности и кредибилитета или везе са вођом партије. За Радуловића то можемо да проверимо. И ако је слагао, онда сам и ја тебе и све друге на форуму слагао, извинићу се и нећете више видети ниједну поруку у којој говорим позитивно о ДЈБ.

Подели на овим сајтовима

,,Дверјани су почели да причају о страначким паразитима након ДЈБ". Može biti, ako je 2012 prethodila 2014 godina ;)

У време када је Радуловић писао о паразитском систему (имаш на његовом блогу који пише од 2007.), дверјани су говорили о смаку света, чиповима, како ће геј парада д' уништи Србију итд.

Подели на овим сајтовима

У реду је, али кад се буду за пар дана објавиле биографије, узми листу и покажи где то може да се види, што ти причаш, ето, ја тражим и не могу да нађем. Јер, колико год да те поштујем, не могу тек тако да ти верујем на реч кад пред очима имам друге информације, нешто што могу да узмем и да проверим сам (наравно, остаје могућност да сам неспособан за то и да негде грешим у провери).

За друге странке то и не можеш да причаш, јер немамо увид у критеријуме, биографије, начин рангирања... И самим тим је ДЈБ већ различит покрет од свега што се до сада појавило на политичкој сцени. Можемо само да нагађамо да ли је неко на листи СНС-а, ДС-а, Двери-ДСС итд. рангиран због стручности и кредибилитета или везе са вођом партије. За Радуловића то можемо да проверимо. И ако је слагао, онда сам и ја тебе и све друге на форуму слагао, извинићу се и нећете више видети ниједну поруку у којој говорим позитивно о ДЈБ.

ОК,ајде да анализирамо листу ДЈБ:

1. На целој првој страни, која једина има какве - такве шансе да уђе у скупштину, од 18 имена, 13 има пребивалиште у Београду. Од оних 5 којих немају пребивалиште у Бг-у, претпостављам да је макар 3 тамо више него у свом родном месту, како то обично бива.

2. До 60. позиције, листа је мало прошарана, да се глуми нека транспарентност, ал то су људи који ни теоретске шансе немају да икако уђу у скупштину. Значи, у најбољем случају, имаћемо 12 - 13 Радуловићевих ортака из Бг-а у скупштини. Или му нису ортаци, него је просто ситуација таква - да од 15 најпаметнијих у свакој партији 13 обавезно морају да буду из Бг-а, јер нигде више нема толиких генијалаца. Биће ипак да је ово прво.

3. Наредних 15 места - деца која никад ништа у животу нису урадила, нити ишта иза себе и могу да имају, јер су клинци. Вероватно да им је ово награда јер су лепили плакате или ботовали по Интернету. Тешко да ови и имају шта да ставе у Си ви, тако да је овде сваки конкурс апсолутна илузија.

4. Ово даље су неке мало млађе снаге које су вероватно ту због своје репутације на локалу, а и да би попунили листу. За разлику од Двери - ДСС, ДЈБ је ипак предао комплетну листу, што јесте успех (ово стварно није сарказам, на жалост су ретке партије које имају 250 активних чланова које могу да ставе на листу).

И ово је управо оно што ме највише нервира, то што је апсолутно све исто као код других а глуми се нешто друго. И то је виђено сто пута до сада, само млади на ово и могу да се упецају, они који не памте шта је све до сада било, и који науче неке мантре типа "ко је још стављао биографије до сада?". Ал ајде да више не отварамо исте теме, већ ме  Василије таргетирао као напредњака, па ме пропитује ко да сам њихов бот.

Подели на овим сајтовима

Zato što pominješ naprednjačke konkurse. A gde su im biografije i transparentnost?

Брате, ја сам помињао фингиране конкурсе, ако ниси провалио. И на тим конкурсима, кандидати су предавали Си ви, сваки пут, и били шатро изабрани јер су стручни.

Што се сваког појединачног случаја тиче, жао ми је, али не бавим се тиме, нити сам у било каквој партији, одбору, комисији, који то раде, јер то није нешто како бих ја радио.

Подели на овим сајтовима

ОК,ајде да анализирамо листу ДЈБ:

1. На целој првој страни, која једина има какве - такве шансе да уђе у скупштину, од 18 имена, 13 има пребивалиште у Београду. Од оних 5 којих немају пребивалиште у Бг-у, претпостављам да је макар 3 тамо више него у свом родном месту, како то обично бива.

2. До 60. позиције, листа је мало прошарана, да се глуми нека транспарентност, ал то су људи који ни теоретске шансе немају да икако уђу у скупштину. Значи, у најбољем случају, имаћемо 12 - 13 Радуловићевих ортака из Бг-а у скупштини. Или му нису ортаци, него је просто ситуација таква - да од 15 најпаметнијих у свакој партији 13 обавезно морају да буду из Бг-а, јер нигде више нема толиких генијалаца. Биће ипак да је ово прво.

3. Наредних 15 места - деца која никад ништа у животу нису урадила, нити ишта иза себе и могу да имају, јер су клинци. Вероватно да им је ово награда јер су лепили плакате или ботовали по Интернету. Тешко да ови и имају шта да ставе у Си ви, тако да је овде сваки конкурс апсолутна илузија.

4. Ово даље су неке мало млађе снаге које су вероватно ту због своје репутације на локалу, а и да би попунили листу. За разлику од Двери - ДСС, ДЈБ је ипак предао комплетну листу, што јесте успех (ово стварно није сарказам, на жалост су ретке партије које имају 250 активних чланова које могу да ставе на листу).

И ово је управо оно што ме највише нервира, то што је апсолутно све исто као код других а глуми се нешто друго. И то је виђено сто пута до сада, само млади на ово и могу да се упецају, они који не памте шта је све до сада било, и који науче неке мантре типа "ко је још стављао биографије до сада?". Ал ајде да више не отварамо исте теме, већ ме  Василије таргетирао као напредњака, па ме пропитује ко да сам њихов бот.

Одговарам по тачкама, не ради ми оно цитирање посебно.

1. Као што видиш, већина кандидата јесте из Београда (који има милион и по људи), али не јер су „Радуловићеви ортаци“ (то можеш сам да провериш, а огроман број тих људи практично и не познаје Радуловића ван неких формалних скупова покрета) већ јер ДЈБ у већини места у Србији нема локалне одборе који су предуслов за рангирање кандидата.

2. Листа није прошарана да би се „транспарентност глумила“. Транспарентности има (можеш сам да провериш), питање је да ли су поштовани критеријуми. Када се објаве биографије, провери. Ако нису поштовани, тек онда та тврдња да је неко коруптивно, „ортачки“ дошао до свог места на листи, има неке темеље. Ако то покажеш, ја ћу до избора сваки дан да пљујем Радуловића и цео покрет.

3. ДЈБ нема ботове нити се ботовање у ДЈБ награђује (не очекујем да ми верујеш, нарочито ако су за тебе они исти као и ове странке из деведесетих, само глуме и чекају прилику коју су већ имали у министарству, да опљачкају грађане). Такође, у ДЈБ нема лепљења плаката (циљна група којој се ДЈБ обраћа неће гласати на основу тога што је на некој бандери залепљен плакат). Наравно, и ја бих волео да је уместо њих (те деце коју спомињеш) ту неко са већим искуством и ко је нешто више постигао у животу, али у овом безнађу, где се свима редом који хоће нешто да ураде по аутоматизму приписују одлике страначких политиканата који нас јашу претходних 25 година, добро је да и њих има ту. Људи се плаше да се укључе у било шта, политика је представљена као природно зло, свако ко се њом бави аутоматски је лопов, хоће д' опљачка државу итд.

4. Тачно је да људи из ДЈБ-а имају одређену репутацију на локалу, и то је један од критеријума (координаторка локалног одбора у мом месту је цењена као адвокат, а и сам знаш да људи обично и не воле много адвокате :) ). И слажем се, није мала ствар наћи 250 људи спремних да се изложе ризику да аутоматски буду испљувани јер су, ето, „ушли у политику, занели се, никад се ништа не мож' промени, исти су ко и сви други, страни плаћеници, преварио их Радуловић“ итд., као и ризику да, попут неких људи из ДЈБ којима се то већ десило, буду претучени. У сваком случају, драго ми је да их има и да их има све више.

Ово задње, испод тачке 4 је потпуно неосновано. Ево, 187. страна и чекам да видим како су то они исти ко и сви остали, где то може да се види, да не живим више у заблуди, да се не брукам оволико... Јер ако једна странка има све транспарентно, и могу да видим да ли нешто мувају, лажу или не и имам друге странке где то ништа не могу да видим, како су онда исти? Можда су чак и гори од осталих ако су успели да исфалсификују све то, хиљаде докумената током 5 месеци у министарству, након тога извештаје покрета у АПР-у итд., а да нико не види кол'ко су нас покрали, ал' исти нису. И сва та поређења, почев од оног са Динкићем и Ђелићем, па све до оних тврдњи да је у дилу са Вучићем (вероватно је и сам туко своје људе да би показао да није), су неоснована.

Подели на овим сајтовима

1. Не верујем. Тешко да је сва памет која постоји у Београду. То значи или да или немате квалитетне људе у унутрашњости (а не мислим да је тако, заиста), или да је критеријум за избор био овај о ком ја причам. Ти даље просуди.

2. Није ми стало да пљујеш Радуловића. Стало ми је само до размене мишљења. Чак и волим кад видим тај ентузијазам, једино што не волим јесте да је тај ентузијазам у служби нечега што ја видим као демагогију.

3. Ако се стварно поштовао критеријум и Си ви је био главна ствар, и стручност испред политике и све остало, деца без биографија, чији је једини успех у животу вероватно ботовање или лепљење плаката, би била задња на листи, ако би уопште и могла да се нађу на листи. Не знам ко би у парламент пре сместио клинца који има 18 година него оствареног човека, који је на листи далеко испод ових 15 клинаца. То за ботове апсолутно не стоји, наравно. Само што код ДЈБ ботови нису плаћени него раде исти посао као код СНС или ДС или других из убеђења. Дакле, за џабе. 

4. Не знам за то да је неко претучен јер је подржавао ДЈБ, чим видим те предизборне активности, скролујем даље. Ако је тако, то је онда катастрофа, најискреније. Не ценим много политику и политичаре, али сам мислио да смо барем дошли дотле да се око политике не хватамо за гуше. Зато и волим ову кампању највише од свих до сада - ем је најмирнија ем ме не малтретирају секташењем ко раније. А знам да су се кандидати за ДЈБ понашали исто као и кандидати других странака, макар тамо где сам ја имао прилике да то видим.

5. Ја сам ти примере демагогије наводио милијарду пута, али једноставно на ствари не гледамо на исти начин, и то је то. И ту где ја видим класичну демагогију ти видиш поштење, и у томе нема ничег спорног по мени, јер глупо би било да сви исто мислимо. То смо већ једном прошли и обило нам се о главу. 

Подели на овим сајтовима

1. Не верујем. Тешко да је сва памет која постоји у Београду. То значи или да или немате квалитетне људе у унутрашњости (а не мислим да је тако, заиста), или да је критеријум за избор био овај о ком ја причам. Ти даље просуди.

2. Није ми стало да пљујеш Радуловића. Стало ми је само до размене мишљења. Чак и волим кад видим тај ентузијазам, једино што не волим јесте да је тај ентузијазам у служби нечега што ја видим као демагогију.

3. Ако се стварно поштовао критеријум и Си ви је био главна ствар, и стручност испред политике и све остало, деца без биографија, чији је једини успех у животу вероватно ботовање или лепљење плаката, би била задња на листи, ако би уопште и могла да се нађу на листи. Не знам ко би у парламент пре сместио клинца који има 18 година него оствареног човека, који је на листи далеко испод ових 15 клинаца. То за ботове апсолутно не стоји, наравно. Само што код ДЈБ ботови нису плаћени него раде исти посао као код СНС или ДС или других из убеђења. Дакле, за џабе. 

4. Не знам за то да је неко претучен јер је подржавао ДЈБ, чим видим те предизборне активности, скролујем даље. Ако је тако, то је онда катастрофа, најискреније. Не ценим много политику и политичаре, али сам мислио да смо барем дошли дотле да се око политике не хватамо за гуше. Зато и волим ову кампању највише од свих до сада - ем је најмирнија ем ме не малтретирају секташењем ко раније. А знам да су се кандидати за ДЈБ понашали исто као и кандидати других странака, макар тамо где сам ја имао прилике да то видим.

5. Ја сам ти примере демагогије наводио милијарду пута, али једноставно на ствари не гледамо на исти начин, и то је то. И ту где ја видим класичну демагогију ти видиш поштење, и у томе нема ничег спорног по мени, јер глупо би било да сви исто мислимо. То смо већ једном прошли и обило нам се о главу. 

1. Рекох ти, мора да постоји локални одбор да би се кандидати рангирали, нема ту шта да верујемо или не верујемо. Покрет још није на том нивоу да има одборе по свим местима у Србији, има их у београдским општинама и већим градовима (претежно у Војводини). Тако да, ако је већина кандидата за листу из Београда, није ништа чудно да и већина оних који буду рангирани у тих 250 буде из Београда.

2. Твоје виђење, у реду. (стављен си на списак издајника кад ДЈБ дође на власт)

3. Нема лепљења плаката (не знам где живиш, ал' ако те баш занима крени кроз то место и тражи ДЈБ плакате, и мене баш интересује, да видим какви су :) ). То за ботове ипак стоји, ДЈБ не награђује ботове (можеш да провериш, да видиш сам, ако мени не верујеш). Хајде и да означимо сваког ко подржава неку политичку опцију, па и мене, као бота, али и даље је свеједно, јер нико неће због ботовања доћи на више место на листи. А ово за године, видећемо кад се објаве биографије (и немају баш 18, има пар двадесетогодишњака, остали имају 24, 25, 26 - 1990. годиште данас има 26).

4. Претучен је Иван Нинић, члан ДЈБ-а, и Мирослава Миленовић (члан Савета за борбу против корупције, није у ДЈБ-у, али отворено подржава Радуловићеву политику). Они су претучени јер су разоткривали „послове“ Вучићевог брата и кума, а Вучић их зове „Радуловићеви људи који имају задатак да сруше Владу“.

5. Опет, твоје виђење и то је у реду, ја видим другачије, а време ће показати на који начин ће ДЈБ вас са списка издајника да уклони кад дође на власт.

Подели на овим сајтовима

1. Локални одбори постоје у свим већим градовима. И из свих тих већих градова не нађосте више од пет људи за прву страницу? 13 људи на милион и по, према 5 људи на шест милиона? Као што рекох, или су ови из унутрашњости неспособни, или нешто има да дебело није у реду са тим критеријумом избора. Пошто смо установили да избор није ко у свим осталим странкама, јелте :)))

3. 61, 63, 65, 67, ајде да се не залуђујемо. А имаш и неке студенте који су исто ту негде по годинама. Испод њих, далеко испод њих на листи, су неки људи који, макар по ономе што су ставили поред имена, далеко остваренији и требало би да имају шта да ставе у Си ви. Опет критеријум показује мане. А да имате ботова - имате. Само их не плаћате јер и даље раде за ентузијазам, ко ови дверашки.

4. Нисам знао како се лик зове, сад сам тек сконтао кад сам му видео слику. Колико знам, ни он ни Мирослава нису били пребијени јер су били блиски Радуловићу, него зато што су истраживали оно што не смеју. Што је далеко од нормалног, ужасно је, ал ајде да не ширимо демагогију да се нападају Радуловићеви људи, и пребијају се зато што подржавају Радуловића, јер би то било још далеко, далеко црње. Довољно нам је већ црно, не треба нам још и политичка демагогија.

Подели на овим сајтовима

Плутон @

Брате,стварно ми ниси јасан да се толико ложиш на дјб и то само што су ти ови форумски имигранти,који сад живе хиљаде миља далеко  и који се никад неће вратити у Србију,напунили главу тим либералним глупостима...

Пријатељу,та прича је овде неизводљива из милион разлога, то знају и ови имигранти,зато су и запалили одаведе...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...