Плутон Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Схватио је значај интернета. Свака част Али још увек није скапирао како ради Adwords. Брани се са „ја сам програмер“ и „правни тим ми тако реко“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Али још увек није скапирао како ради Adwords. Брани се са „ја сам програмер“ и „правни тим ми тако реко“. Гледај то из другог угла, у политици ако иједном признаш да си погријешио, има да ти то трљају на нос сљедећих 20 година. Тако нам је барем рекла радница у Народној скупштини када смо дошли у студентску посјету. "Овдје имате људи који су некад давно макар на кратко били, на примјер, у ЈУЛ-у и њима то и дан данас трљају на нос.". Мислим, очигледно је човјек са већим егом, али има то практичне примјене у политици Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 али има то практичне примјене у политици Тога се и бојим, имамо већ једног са ненормалним егом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Тога се и бојим, имамо већ једног са ненормалним егом. И прије Вучића, Тадић је био велики егоиста. Само га слушај када прича:"Ја сам то урадио, ја сам то знао, ја хоћу опет да будем предсједник, ја, ја, ја...". Није Вучко једини. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Па који ће нам мој онда још један егоцентрични хохштаплер и продавач магле? Зар нам није довољно таквих к'о што је и Радуловић? Ново лице, вуче нове људе за собом, и како се чини квалитетније људе од оних који су иза постојеће власти и опозиције. А уосталом, ако хоћемо прагматичног човјека на власти који притом и има солидне шансе, а који није егоиста, ево нам Дачића. Јест да није поштен и то, али кад смо запели са егоизмом као критеријумом . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Какво ново лице, гледамо га деценију, што као "аналитичара" што као политичара. Тако је браћела, увек се чини то за "нове квалитетније људе", и по правилу остане на том причињавању, а док се одчинимо прође 2-3 деценије. Па тако се почиње и улази у каријеру А шта ћеш, можда нам се некад и посрећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Па који ће нам мој онда још један егоцентрични хохштаплер и продавач магле? Зар нам није довољно таквих к'о што је и Радуловић? Ako Radul postane premijer će da teramo inat Hrvatima. I mi Kanađanina za trku imamo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Зар нам није довољно таквих к'о што је и Радуловић? Не знам шта продаје, ал' то што је имао прилику да краде (био је министар привреде) и није је велика разлика у односу на све политичаре на власти у задњих 25 и више година. Мис'им, мого је да се у'вати са Вучићем и напредњацима у коло и да себи дели субвенције, имовину, ово, оно... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 А ко ти каже да није хтео? Само није могао да он буде тај који ће витлати како му је ћеиф, налетео на већег егоманијака од себе па није могао да се утали за праву меру коју је мислио да заслужује. А и Риле је већ објашњавао чему му је послужио тај мандат. Уосталом, какву год екипу људи да води то је потпуно небитно, битан је лик који води екипу. Било је ок кадрова и у ранијим системима ал шта то вреди кад екипа има егоманијака и деспота за вођу. Па добро, можда је и хтео, не знам, ал' разматрам оно што знам и информације које су ми доступне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 А ко ти каже да није хтео? Само није могао да он буде тај који ће витлати како му је ћеиф, налетео на већег егоманијака од себе па није могао да се утали за праву меру коју је мислио да заслужује. А и Риле је већ објашњавао чему му је послужио тај мандат. Уосталом, какву год екипу људи да води то је потпуно небитно, битан је лик који води екипу. Било је ок кадрова и у ранијим системима ал шта то вреди кад екипа има егоманијака и деспота за вођу. Е ту се разликујемо ти и ја. За мене подједнако је важно какав је вођа и какви су људи које води са собом. Ево са СНС имаш јаког вођу егоисту и кадрове који су потпуна нула ( свака част за оних пар стручњака на њиховој стурчности, али они су сви нестраначке личности ). ДС је имао сличног вођу али нешто боље кадрове ( иако је већина њиховог кадра била исто ужасна или ужасно непоштена и корумпирана ). Квалитетни кадрови ипак значе нешто ( колико год то мало било ) независно од тога какав је њихов вођа. Нека се деси да, нпр., Радуловић постане премијер и заиста испадне огроман егоманијак, али иза себе доведе добре стурчњаке који ће у првој години нешто добро урадити, па послије се све врати на старо политиканство и "буразерску економију", од њега доста ( с обзиром на понуду на политичком тржишту ). О томе ти ја говорим. Јесте, веома наивно звучи, али опет - није да није на крају крајева. Ја сам у почетку био одушевљен Радуловићевим програмом и свидјело ми се што је урадио пар добрих ствари док је био министар ( узнемирио је доста ухљебљених директора јавних предузећа који су годинама на тој позицији јер су промијенили све живе странке ). Касније сам се охладио због његовог карактера, неких поступака и великог политичког неискуства ( што је најочигледније из његовог захтјева за уједињење лијевице и деснице. Да баш... ). На крају, када све пропустим кроз сито, он је нешто ново, иако у многим стварима исти као остали, у некима је и другачији. Вољан сам дати му шансу и извући макар неки 1% користи који се може од њега извући и ни од кога другог. Но, мислим да он неће бити неки важан фактор икада у политици, али да ће придонијети економској расправи у Србији, значајно или безначајно. Плутон, florenntina, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Eво га, сад се ишчуђава што екипа из Брисела и дипломате земаља ЕУ подржавају Вучића, ставили су интерес испред слободе медија, владавине права, институција... https://twitter.com/SasaRadulovich/status/697176419286310912 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Eво га, сад се ишчуђава што екипа из Брисела и дипломате земаља ЕУ подржавају Вучића, ставили су интерес испред слободе медија, владавине права, институција... https://twitter.com/SasaRadulovich/status/697176419286310912 "Podrška evropskih birokrata i zvaničnika Vučiću je krajnje licemerna. Interesi ispred slobode medija, vladavine prava, institucija sistema" Ма ајде, интереси прије идеала. Чуј, откуд то у политици Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ма ајде, интереси прије идеала. Чуј, откуд то у политици ОМГ! Немогуће! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Ako nista drugo, popularizovao je u politici jedan novi nacin gledanja na ekonomiju i odomacio termine poput "burazerske ekonomije", "parazitskog sistema", "tabloidnog blata", a i jako puno je uradio na jacanju svesti ljudi kao poreskih obaveznika. Takodje, nadam se da je prokrcio put za jedan, za Srbiju novi, politicki pravac i da ce poceti da se javljaju nove stranke ciji ce koncepti i ideje biti sve vise trzisno orjentisane a manje intervencionisticki. Zato i pored nekih stvari koje mi uopste nisu bliske i ne dopadaju mi se, ima moj glas i imace ga sve dok se ne pojavi neko bolji. Doduse, moram priznati da sam vise ocekivala i da me poprilicno obeshrabrio sa onih "20 uslova za koaliciju" ali i dalje je mnooogo bolji od konkurencije... Ћириличар and Ronald је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Како се краде из Фонда за „развој“ Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука