florenntina Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 @ Crveni Baron Ovako izgleda kada neko prica prica konkretno i ozbiljno: Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 ako je biblija baron , ja i baron smo u 99 % slučajeva istog mišljenja, ne znam kako to nisi do sada primjetio, a ako nekom dam amin onda je to zato što indentično mislim kao što je napisano u komentaru, i tvoje komentare aminujem kad god je takva situacija, iskreno izbjegavam da dam amin nekome u raspravi koliko god da mi se sviđa nečiji komentar jer nemam običaj da potpirujem tuđu raspravu, ali ti si brate tvrd momak, nemoj kukati, mnogo me nervira ta slobodna ekonomija , znači išo bi sad u rat Уф, не читаш ме довољно пажљиво. ) Коментар је био упућен Рилану. Не теби., за тебе знам да се слажеш са билбијом, али са риланом знам да се не слаже овде са многима а чини ми се да улази у сукоб са нашим либертаријанцима овде. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 kad ga vidim ovako mršavog pa još ako je ekonomski stručnjak dođe mi da odma glasam za čanka, on mi djeluje bolji domaćin , šta ćeš kad sam zadrta seljačina Pa ako si ustanovio taj nedostatak, onda se menjaj pa nemoj vise da budes "zadrta seljacina" nego se razvijaj u neagresivnog sagovornika koji razumno i cinjenicno iznosi stavove u koje veruje, onako kako i prilici lepo vaspitanom mladicu https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 eto brate čak ni ti nisi pouzdan, izdao si osnovna načela libertarijanstva ako sam dobro napisao, razočaravaš ljude oko sebe, milosavljevića a evo i ja sam mislio da imaš jasnu ideologiju, a ono izgleda kod tebe miks svačega i ničega Млађони, florenntina, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 eto brate čak ni ti nisi pouzdan, izdao si osnovna načela libertarijanstva ako sam dobro napisao, razočaravaš ljude oko sebe, milosavljevića a evo i ja sam mislio da imaš jasnu ideologiju, a ono izgleda kod tebe miks svačega i ničega ХАха па вазда се свађа са нама либертаријанцима, а нешто га ретко приметим да дискутује са вама који то нисте. Можда ја лоше примећујем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 lol :0102_laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 eto brate čak ni ti nisi pouzdan, izdao si osnovna načela libertarijanstva ako sam dobro napisao, razočaravaš ljude oko sebe, milosavljevića a evo i ja sam mislio da imaš jasnu ideologiju, a ono izgleda kod tebe miks svačega i ničega Већ две године на форуму причам да је либертаријанизам неостварив јер негира реалност, исто као и изворни либерализам. Не знам како би било ко могао и да помисли да мислим било шта друго. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 ХАха па вазда се свађа са нама либертаријанцима, а нешто га ретко приметим да дискутује са вама који то нисте. Можда ја лоше примећујем. ne znam, nisam primjetio, primjetio sam samo da se debelo drži pravnih principa a pri tom je svjestan da postoje rupe u njima i mislim da je član neke stranke miloša obrenovića to mi isto ne odgovara a ovako pametan dečko ko i ti, ali vas ove mane saranjuju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Већ две године на форуму причам да је либертаријанизам неостварив јер негира реалност, исто као и изворни либерализам. Не знам како би било ко могао и да помисли да мислим било шта друго. Па не знам коју позицију тачно заступаш, Да ли то критикујеш као статиста, левичар, комуниста, фашиста, нациста, центриста.... То мене занима. из које ти позиције критикујеш либертанијанизам, и зашто ти је критика либертанијанизма учесталија од критике националистичких левичара или левог центра. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Већ две године на форуму причам да је либертаријанизам неостварив јер негира реалност, исто као и изворни либерализам. Не знам како би било ко могао и да помисли да мислим било шта друго. ma za to ti pružam ruku al se još sjećam onoga o patriotizmu i one rasprave o radijatorima i pravnom sistemu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Па не знам коју позицију тачно заступаш, Да ли то критикујеш као статиста, левичар, комуниста, фашиста, нациста, центриста.... То мене занима. из које ти позиције критикујеш либертанијанизам, и зашто ти је критика либертанијанизма учесталија од критике националистичких левичара или левиг центра. Ја ти одговорио малопре. ma za to ti pružam ruku al se još sjećam onoga o patriotizmu i one rasprave o radijatorima i pravnom sistemu Ајд се сад договорите кога више мрзим, горе ме напада Милосављевић да само његове ставове критикујем, сад ме ти нападаш да критикујем патриотизам. Ајд се вас двојица договорите, па да онда наставимо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ја ти одговорио малопре. Где, нисам видео? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ајд се сад договорите кога више мрзим, Mene! (zato što ti ne verujem ono o džinovima) RYLAH, Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Где, нисам видео? https://www.pouke.org/forum/topic/32008-bivši-ministar-saša-radulović/?p=1056810 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 ma ne mrziš nikoga, nego nisi član ni prve ni druge sekte, više si neutralan ko koštunica a to ne valja moraš biti ili mušško ili žensko , ne može oboje... ali mislim da si ipak bliži ovakvima kao ja samo smo previše ekstremni jer nemamo dlake na jeziku , a ti misliš da nemamo mudrosti, da je pametnije laganije a zaboravljaš da smo mi samo obicni ljudi nismo na funkcijama pa otvoreno pričamo šta nam je na srcu... to mislim, a ti me ispravi koliko sam omašio DYNABLASTER and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука