w.a.mozart Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Čitajući ovaj izmišljen intervju http://www.tarzanija.com/izmisljeni-intervju-boris-malagurski/ pade mi na pamet da bismo mogli da ovde postavimo izmišljene intervjue sa pojedinim članovima foruma ili prominentnim likovima iz sveta pravoslavlja... Naravno, ne očekujem veliki odziv jer ipak je ovo tema gde treba napisati više od 2 rečenice ali vredi pokušati 8086.gif Данче*, Панарет, Avocado and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 Naravno, može i sa onima van pravoslavlja Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ovo je očigledno zahtevna tema a možda i promašena... evo ja ću probati Kratak intervju sa ocom Ivanom, ex-adminom JA Dobar dan, oče Ivane! Evo nadjoh vas jedva u bašti gde kažu da obično provodite večeri gledajući zalazak sunca, spijajući čaj od zove dok udarate u drombulje. Kako vam prija život bez foruma? O. IVAN Dobar dan, dobri čoveče! Koji beše ti? Neešto si mi poznat... osveži mi RAM memoriju, od kad sam otišo sa foruma formatirao sam deo mozga sa svim dripcima... pardon, sa svima vama sa foruma. Daklem... JA Daklem, ja sam. Mocart, tvoj drug i brat u Hristu. O.IVAN Ahaaaaaaaaaaaa, pa što ne reče odma. Šta ćeš ti ovde? Da te nisu poslali da me ubediš da se vratim na forum? To ne dolazi u obzir ni pod tačkom razno (u sebi razmišlja- imam dupli, anonimni nalog koji koristim po potrebi LOL) JA Ne, oče... evo o čemu se radi... to be continued Милан Б, DYNABLASTER, Милан Ракић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Naravno, može i sa onima van pravoslavlja To sam te ceko! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ja sam pripremio par. Sve sto sam napisao napisao sam u svrhu zabave. Nije mi namera ikoga da uvredim vec samo da se zabavimo te dajem svima dozvolu da prave kakve god zele izmisljene intervjue sa mnom ) Cloudking: Dobar dan Solomone! Solomon: Ti decko da se smiris malo...C: Ma ja sam samo hteo... Solomon: Sta si hteo? Odgovori mi bolje na pitanje sta ces ti na ateista na pravosalvnom forumu? Solomon: Sta je bilo sto ne odgovoris sad? C: Odgovorio sam ti al mi Milojkov nij odobrio odgovor... Solomon: Ti da budes srecan sto si i do sad izgurao. c: pa sta cu trudim se... Solomon: Ajde javi se na pivo kad budes u prolazu pa da ti pokazem da "dodjes i vidis" c: E pa moze! Jel ako da ponesem "Poreklo vrsta" pa da citamo zajedn Solomon: Ti decko da se smiris malo... (zavesa) cloudking: Dobar dan Mladjo Milosavljevic: Zdravo zdravo... c: Sta ima? Milosavljevic: Evo pokusavam da razvijem neki poljoproivredni biznis al mi nesto ne ide za sad pa sam se okrenuo kucicima... dobre sluga zli gospodari al brate stenci po trista ojra... c: Kad rece ojro, mnogi te optuzuju da si euro pravoslavac, ali ti se ne das? Milosavljevic: Ma jok bre, to pricaju NEUROpravoslavci... mene ne zanimaju te price ja sam ti neoliberalni libertarijanac liberal euroliberalni. Gle ispade brzalica... kladim se da Stanivuk i Bilbija ne bi mogli ni jednom da izgovore c: Ti si mladjo sad pravoslavac? Milosavljevic: Jesam. c:Al pre nisi bio? Milosavljevic: NIsam... sve sam probao, sve sam bio. I pagan i panteista i ateista i pedjanski blagodatni aktivista... c: al si se naso u pravoslavlju? Milosavljevic: pa brate najbolje zenske, a kad se pozebavate one i onako posle za sve krive sebe i tu si u plusu totalnom c: al ako sve bude super zahvljuju bogu a ne tebi...Milosavljevic: hmmm... pa stvarno bre... gle nisam tako razmisljao... c: Ode ti i iz pravosalvlja? Milosavljevic: Izgleda... (ZAVESA) cloudking: Dobar dan gdine BIcanicu... Bicanic: Banana. cludking: (korisnik trentno nije aktivan. Probajte za 7 dana) Zero, w.a.mozart, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Pa izvoli, pucaj.... izbor je takoreći neograničen. Kad stignem, nastaviću ovo svoje pisanije - odoh sad na stoni tenis Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Pa izvoli, pucaj.... izbor je takoreći neograničen. Kad stignem, nastaviću ovo svoje pisanije - odoh sad na stoni tenis Evo, evo... Dok mi odobre ;-) Vidi iznad tvog posta... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ) banana :brokoli: :brokoli: :brokoli: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Па тако атеисто,покажи своју креативну страну,а не вечито да глумиш форумску Соњу Бисерко... Melhisedek88, w.a.mozart, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 ajd i ja da nastavim ovaj postojeći pa ću se pozabaviti postojećim članovima... JA Elem, evo o čemu se radi. Svratih malo da se vidimo a prenosim ti i pozdrave od ostalih članova kojima nedostaješ. Valjda imamo zajednicu u Hristu a ne u forumu O.IVAN Naravno, naravno. Što kaže moj duhovni deda, valja se to. Šta ćeš da popiješ, jesi za neku mučenicu? JA Može nešto voćno. O.IVAN Dragana, donesi deder rakiju, znaš od koju.... od onu.... DRAGANA Znam, znam! Ne dernjaj se, probududićeš komšije! Znaš kad su nas Hadžislavkovići prošlog puta tužili što si svirao bubnjeve u 3 ujutru pa si im uznemirio čivavu? O.IVAN Pa kad su rurualni seljoberi, šta da im radim. Nisu čuli za Majka Portnoja a slušaju Boru Drljaču i Viki Miljković. Nego Moci, imam strava projekat, nema šanse da omane. Ideja je fenomenalna - treba da objedini sve pravoslavne sajtove u galaksiji i da pripravi put pravoslavnom super heroju koga sveti starci najavljuju a taj dolazi pre drugog dolaska Gospodnjeg. Stari tekstovi do kojih sam jedva došo (da ti ne pričam šta sam sve morao i koga da podmažem za to) ukazuju da će se roditi u nekoj selendri u Šumadiji a u svetim rukopisima ga nazivaju Spasoje Pravdotočivi. Šta kažeš na ideju. Skoro je sve gotovo - fali samo par miliona evra ali daće Bog i to će se srediti. Ako ništa drugo - ima da dignem kredit i tolko. JA Možda forumaši pomognu O. IVAN Divna ideja! Mada sumnjam koliki broj njih će se odazvati. Evo plana... (Dragana donosi rakiju) sledi nastavak Саша од Москве, DYNABLASTER, Лазар Нешић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 w.a.mozart and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 nastavak JA Hajmo da odigramo jednu igru, kao vo vremja ono, na forumu. Ti mi daj neki hint a ja ću probati da pogodim ostatak. Znam da uvek imaš plan B. Kaži o čemu se radi. O.IVAN OK Starih dana radi, može! Daklem, rešio sam da, za promenu, krenem od samog vrha. Eto ti hinta, 1 kroz 1 JA Ne misliš valjda ozbiljno auuuuu! Vaseljenski ili ovaj naš? O.IVAN Ne znam ja ništa, ti mi kaži. JA Pa ne znam baš prilike u crkvi ali na intuiciju - mislim da naš ima veću kintu od vaseljenskog (ovo su naravno fiktivne ličnosti) O.IVAN Ma neam pojma o čemu pričaš LOL JA Pa ako je tako, nikakav problem nisu ona 3 miliona al koju spiku planiraš da mu serviraš O. IVAN Recimo da si nešto i pogodio na tu tvoju intuiciju... pošto smo došli do spike, tu mi trebaš ti. Tvoj dolazak smatram providjenjem. Elem, trebaš mi da se presvučeš i takoreći da se maskiraš u izvesnu žensku od 70-ak godina (odeću ja plaćam, ne brini) i da od jednom čoeka doznaš neke informacije. Kažu da se preziva Injac i da vrhuška crkve jedino njega sluša po pitanju para. Imaš prezime pa kreni u akciju - to je sve što znam o njemu - to i da živi severno od Bg. JA Recimo da je ta tvoja neproverena glasina tačna - koj ću ti đavo ja u izdanju senilne babe da sa tim Injcem glumim blistavi um i pretrišem put para kroz crkvu ( da ne pominjem da su malobrojni oni kojima je taj put jasan)??? O. IVAN TU SAM TE ČEKAO! Kakav si ti to Mocart kad ne umeš da spojiš tačkice? LOL Милан Б and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука