Баба Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Поздрављам, има ли неко да постави питања тј. тест из Старозаветне историје и егзегезе од прије пар дана? Унапријед хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Поздрав свима, чуо сам да потоји нека скрипта за СЗ историју и егзегезу, од Милојкова, као препоручена помоћна литература. Да ли неко може потврдити да иста постоји и поставити је? Хвала. Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 On 28. 5. 2014. at 7:01, Ispisani рече Поздрав свима, чуо сам да потоји нека скрипта за СЗ историју и егзегезу, од Милојкова, као препоручена помоћна литература. Да ли неко може потврдити да иста постоји и поставити је? Хвала. Поздрав!!! https://www.pouke.org/audio.php?cid=647 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Хвала на линку. Ово сам већ видио и поскидао и баш на једном од ових предавања (нисам сада отварао све странице, мислим да се ради о укупно 29 предавања) професор и упућује на скрипту (дакле писани документ, не аудио, видео и сл.) коју препоручује у припреми испита. Треба ми та скрипта илинеки контакт према А. Милојкову. Хвала. Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ispisani Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 И да, знам да једно од ових предавања није комплетно, мислим Праоци - Патријарси, јер је прекинуто на тумачењу одбијања Исака од сисе, а мислим да је наставак важан... тако да, било би добро ако би неко поставио... Поздрав!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Потражи овде https://www.pouke.org/forum/topic/3306-скрипте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука