Jump to content

Кога тешимо на ЖРУ

Препоручена порука

Ko me je upoznao putem foruma..mozemreci kakva sam osoba..Inace sam iz Novog Miloseva...Jurisin Vladimir..koji ne bezi od toga..da sam izgubljena dusa koja traga za putem svetlosti...

Подели на овим сајтовима

Zaboravljamo jedno. Nas je ovde spojio Hristos i njegova ljubav. U pisanjima posle 1000. pročitanog posta u rečima forumaša možeš videti ko je kakav I to je naj bitnije. Možda na ulici nikad ne bi porazovarli o nekom svom problemu sa većinom od forumaša jer bi recimo neko fizički delovo odbojno, previše mlado neiskusno ili previše matoro pa neće razumeti ono o čemu se priča. Ali ovde baš tom ljubavlju koja prožima postove odrećenih forumaša koji nikada nisu rekli ko su i šta su vidimo Hrista u njihovim rečima i znamo da niko od njih ne laže ništa i baš ta njihova pisanija pomažu u donošenju odluka.

facenew22222222

Мада мени не преставља проблем и лично дружење . Неки форуми организују дружење форумаша и по неколико пута годишње . Ту имају прилике Форумаши да се лично упознају и размене мишљења.  

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Гледам сва ова имена,њихове аватаре и размишљам :ко ли се крије иза оних где није право име или слика особе.Да није нека мени позната особа,ближњи мој?

Или, не дај Боже ,неко са ким се уопште не слажем или не говорим дуго година (примера ради )? Овде се лепо испричамо ,разумемо,подржимо,утешимо...а уживо,не би се ни погледали,ни саслушали.

Јесте ли ви мислили о томе?

Mislim da je sasvim u redu da ljudi traže razumijevanje, komunikaciju, prihvatanje, pa i utjehu, podršku i pomoć, bilo kojim raspoloživim sredstvom, pa i putem internet zajednice. (Da li smo takvi i prema ljudima u svom okruženju to je drugo pitanje, mada ne vidim mjesta sumnji ni tu, otprilike postoji dosljednost svake ličnosti u svakoj situaciji). Ali ako je bar neko ko je došao ovde sa gladnim i ranjenim srcem i našao ono što je tražio, mislim da je plemenita svrha ovoga medija ostvarena; (a pritom "skrivanje" iza imena i slike mu u tome samo olakšava, pa šta je tu loše?). A ja sam vidjela na desetine vapaja ovde... Često me pokolebaju druge stvari na forumu (ideje koje sablažnjavaju, neodgovarajući, nepedagoški pristup učenih i odgovornih, neljudski nastup forumaša uopšte), ali upravo ova svrha - povezivanja, združivanja, uzajamnog olakšavanja tereta i nošenja bremena - to daje jednu drugu svrhu ovom forumu, i prevladava sve ono drugo negativno. 

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Овде се лепо испричамо ,разумемо,подржимо,утешимо...а уживо,не би се ни погледали,ни саслушали.

Zato sto je lako u dobru dobar biti... Ovde kuckam kad sam raspolozena, imam vremena, zaboravim na neke svoje probleme, pa ispadam fino neko celjade. Pitanje izbora vremena i trenutka - ovde mozemo da biramo kada cemo da odustanemo od rasprave/se upustimo u raspravu sa nekim clanom, npr. Ko zna kako bih reagovala na neke recenice da su mi recene uzivo i to kad sam nervozna, napeta, snuzdena... 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Уживо се ваљда плашимо једни других. Овако се некако осећамо безбеднији па се више отворимо. Бар ја тако мислим :)

Ali je uzasno koliko je sve ovo javno i ko sve cita, i jos gore ne znas s kim pricas, ne mozes da procenis. Kod mene stroga cenzura, koliko sam samo puta napisao nesto u odgovoru pa obrisao, sve sto napisem ublazavam i brisem svaku informaciju o sebi, a cesto i krenem pa ne napisem nista.

Nekako mislim da me posle svih ovih godina uopste ne poznajete. A i 90% forumasa su novi.

Подели на овим сајтовима

Stara prica. Neki ljudi nikako da ukapiraju da nismo svi isti, i da se neko sa drugim imenom uopste ne skriva, nego se - bas naprotiv - jos vise otkriva drugima, samo na drukciji i prefinjeniji nacin.

ili su to mozda samo projekcije koje ti pokazuje, tj. slika koju zeli da stvori o sebi koja uopste ne mora da odgovara stvarnom stanju

Подели на овим сајтовима

Ali je uzasno koliko je sve ovo javno i ko sve cita, i jos gore ne znas s kim pricas, ne mozes da procenis. Kod mene stroga cenzura, koliko sam samo puta napisao nesto u odgovoru pa obrisao, sve sto napisem ublazavam i brisem svaku informaciju o sebi, a cesto i krenem pa ne napisem nista.

Nekako mislim da me posle svih ovih godina uopste ne poznajete. A i 90% forumasa su novi.

Мен се чини,канда се бојиш сопственог мишљења.У ствари ,шта ће други мислити о твом мишљењу,а без тога немамо разговор,ни разјашњење.Сад се питам каква ти је онда комуникација уживо?.Ајд да се цитирам-ово ме занима:

...а уживо,не би се ни погледали,ни саслушали.

Ти си ми сад на неки начин потврдио раније размишљање.

Подели на овим сајтовима

Мен се чини,канда се бојиш сопственог мишљења.У ствари ,шта ће други мислити о твом мишљењу,а без тога немамо разговор,ни разјашњење.Сад се питам каква ти је онда комуникација уживо?.Ајд да се цитирам-ово ме занима:

Ти си ми сад на неки начин потврдио раније размишљање.

pa ja sam ipak pricao o neotkrivanju stvari o sebi, a ne o neiznosenju stavova uopste na bilo koju temu

Подели на овим сајтовима

Плаво сам протумачила као да пишеш о неизношењу ставова, а зелено о неоткривању ствари о себи ;)

Подели на овим сајтовима

Некад ник и аватар више кажу о човеку него име и презиме.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...