ПиП Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 mi i ne znamo koliko naša koka-kola smrdi i kakav loš ukus ima dok ne probamo pravu koka-kolu Ко ти крив. Да се ниси "отровао" шљивом кад си био клинац сада не би ни размишљао какав је укус кока-коле. :bleh: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Od kolaca i tako jedem samo krempite a te su u Srbiji najbolje. Мислим да су за нијансу боље оне на Бледу Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Е, не знам. Ја сам се из иностранства увјек гладан враћао, а не да нисам пробирљив, него напротив. Поготово из Белгије. Њихово месо укуса нема - ни оно из продавнице, нити оно са "роштиља". Ја то не могу да вам објасним. Иста је ствар са још неким производима кад је јело у питању. Дјевојка из САД, по повратку из града, свратила у " Степин Вајат"(ко је икад крочио у Бг зна о чему се ради) и није могла да се чуду начуди колики је хамбургер и како је месо укусно. Све ћу вам рећи кад им је у Меку најукуснија храна, али ти треба 10е минимум да би се најео. Друга ствар је квалитет. Рецимо, никшићка пивара је најбоље пиво слала у иностранство, другу категорију у Србију, а оно најмање квалитетно је остајало код нас. Разлог томе је што ми не би могли да платимо онолико колико то пиво реално вриједи. Иста ствар је, претпостављам, са стварима које из иностранства стижу код нас. Ако би ми откупљивали заиста то што има квалитет, а упоредите наш и њихов стандард, замислите само колика би цијена тих производа била још кад се на све то додају и остали трошкови(превоз, царина). Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Мислим да су за нијансу боље оне на Бледу Nisam imala priliku da jedem te na Bledu, a oduvek je bila prica da su te najbolje na svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Kod koka kole nema razlike. A i nase Jelen pivo je odlicno tako da je meni u Srbiji ok, Cigarete nosim sa sobom Od kolaca i tako jedem samo krempite a te su u Srbiji najbolje. nije ista coca cola, ima dobra razlika u ukusu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Ја нисам пробао те чоколаде у иностранству , али сматрам да су наши домаћи производи бољи . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Е, не знам. Ја сам се из иностранства увјек гладан враћао, а не да нисам пробирљив, него напротив. Поготово из Белгије. Њихово месо укуса нема - ни оно из продавнице, нити оно са "роштиља". Ја то не могу да вам објасним. Иста је ствар са још неким производима кад је јело у питању. Дјевојка из САД, по повратку из града, свратила у " Степин Вајат"(ко је икад крочио у Бг зна о чему се ради) и није могла да се чуду начуди колики је хамбургер и како је месо укусно. Све ћу вам рећи кад им је у Меку најукуснија храна, али ти треба 10е минимум да би се најео. Друга ствар је квалитет. Рецимо, никшићка пивара је најбоље пиво слала у иностранство, другу категорију у Србију, а оно најмање квалитетно је остајало код нас. Разлог томе је што ми не би могли да платимо онолико колико то пиво реално вриједи. Иста ствар је, претпостављам, са стварима које из иностранства стижу код нас. Ако би ми откупљивали заиста то што има квалитет, а упоредите наш и њихов стандард, замислите само колика би цијена тих производа била још кад се на све то додају и остали трошкови(превоз, царина). Belgija ima fantasticnu kuhinju, belgijska cokolada je najbolja, najskuplja i najcenjenija u svetu cokolada. Belgijska piva su poslastica. U Belgiji, ali ni Francuskoj, Italiji ljudi obicno ne tarze domace pljesakvice ili mesano meso na zaru jer to jedu celog zivota kod kuce. Jede se riba ( ali ne na rostilju), skoljke, plodovi mora ali i povrce spremano na hiljadu razlicitih nacina. Za pivo nisi nikako u pravu. Danas je recimo Jelen pivo ( a valjda je i to Niksicko tu negde mada ga nikada nisam volela) u Srbiji skuplje ili kosta isto toliko kao najbolje nemacko pivo u nemackoj samoposluzi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Ко ти крив. Да се ниси "отровао" шљивом кад си био клинац сада не би ни размишљао какав је укус кока-коле. :bleh: šta ću brate, kad volim taj otrov zvani coca cola.... alkohol ne konzumiram, osim jakog crnog oporog vina,dalmatinskog ili ercegovačkog,to uz ručak malo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Ја нисам пробао те чоколаде у иностранству , али сматрам да су наши домаћи производи бољи . Mi nikada nismo pravili cokoladu, kako moze nesto da bude bolje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 šta ću brate, kad volim taj otrov zvani coca cola.... alkohol ne konzumiram, osim jakog crnog oporog vina,dalmatinskog ili ercegovačkog,to uz ručak malo.... Vidi, ja tu pravu i ne pijem nikada pa i ne znam bas tacno. Pijem onu Zero, a ona je svuda uzasna. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Ја нисам пробао те чоколаде у иностранству , али сматрам да су наши домаћи производи бољи . imamo mi dobru konditorsku industriju, naš eurokrem je zakon u odnosu na nutelu npr... ali brate naše je mnogo nezdravo, ti emulgatori (rastvarači) koje naša konditorska industrija koristi su u evropi odavno zabranjeni.... ista stvar je bila ssa onim sulfidima u salamama koji davaju onu super aromu,a jako su nezdravi.... najbolje je prirodna rana.... ništa bolje nema od krajiškog pršuta, još ako je dalmatinsk ih.... ili medovina,naš estaro slavensko piće.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Mi nikada nismo pravili cokoladu, kako moze nesto da bude bolje? čokolade su pravili mnogi kod nas, ne znam u srbiji k oje proizvodio ,kod mene su bile kraš čokolade i one zvečevo, odlične su bile... a kad se sjetim kinderlade to niko nije imao ni približno kao mi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 čokolade su pravili mnogi kod nas, ne znam u srbiji k oje proizvodio ,kod mene su bile kraš čokolade i one zvečevo, odlične su bile... a kad se sjetim kinderlade to niko nije imao ni približno kao mi У Србији некада и сада: "Пионир" Суботица, "Соко - Штарк" Београд, "Хисар" Прокупље, "Симка" Врање, "Свис-Лајон", Горњи Милановац/Вршац... kordun је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 čokolade su pravili mnogi kod nas, ne znam u srbiji k oje proizvodio ,kod mene su bile kraš čokolade i one zvečevo, odlične su bile... a kad se sjetim kinderlade to niko nije imao ni približno kao mi Pa i meni su bile dobre dok sam bila dete, devojcica, nisam ni znala da postoje bolje Pitacu sledeci put decu kojoj stalno donosim neke Mars , a kupuju ih i tamo ( kao te iste) da li osecaju razliku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 ja ne znam za čokolade baš,jer ih ne konzumiram mnogo,nisam stručnjak, ali znam da mnogi proizvodi se razlikuju i to ista robna marka... međutim nije ni kod tebe justina baš sve krasno, imate izuzetno loše povrće i meso.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука