Jump to content

Sagradio kucu iz bajke za svoju porodicu za svega 3600 eura

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па ако на плацу има и своју шуму, ништа га не кошта. А на тој кући нема више од 10-15 кубика дрвета. Код нас нпр. кубик дрва за ложење кошта до 40 е, а такви комади, које је он поставио су сигурно јефтинији. И у том Велсу има ваљда доста шуме, тако да ако је и куповао, није скупо платио само исечена стабла.

Evo mozes da probas. Odes u sumu , odseces jedno stablo i izvuci ga is sume. Pa posle nepisi utiske .....Ali to probej u drzavnoj sumi, tamo je tek jeftino drvo ... 

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ne možeš imati privatnu šumu u welsu to čisto sumnjam,to ima kod nas na balkanu djelilo narodu za uzvrat što su ginuli ko vojnici... ali ni mi ne možemo po svojim šumama ko ih ima da sječemo kak ohoćemo nego kako nam šumar odredi

OK ukapirao sam d je cena kubika tih blokova oko 70 evra. Ne verujem da cigla kosta vise...

toliko košta i kubik prvoklasnog betona za nebodere ili mostove, cigla je mnogo jeftinija od toga

Подели на овим сајтовима

Очекујем да је скупље. А превоз нек буде до 100 евра отприлике за ово што треба за кућуPrevoz 100 evra?

Utovar, gorivo, amortizacija, plata vozaca, profit transportne firme ... Sta mislis odakle plate na zapadu od 1500-2000 evra? Tako sto rade gratis?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Utovar, gorivo, amortizacija, plata vozaca, profit transportne firme ... Sta mislis odakle plate na zapadu od 1500-2000 evra? Tako sto rade gratis?

Па не знам, мислим да би код нас било око 50 евра с тим да некад и купци раде утовар :) Па сам само удуплао.

Углавном, схватили смо да ово не може бити 3600?

Подели на овим сајтовима

Па не знам, мислим да би код нас било око 50 евра с тим да некад и купци раде утовар :) Па сам само удуплао.

Углавном, схватили смо да ово не може бити 3600?

a jesi škrtac :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

kuca-iz-bajke-15.jpg

Kako je dovukao ovo kamenje ovde?

kuca-iz-bajke-6.jpg

kako je uz pomoc motorne testere i cekica napravio ovaj prozor .. i kako je proizveo staklo, isekao ga i uklopio ...

kuca-iz-bajke-17.jpg

Kako je dovukao i odakle ove balvane? Ovaj nejdeblji tezi jedno 300 kila, moja slobodna procena ...

kuca-iz-bajke-24.jpg

kako je napravio ovaj prozor i stakla sa motorkom i cekicem ,... i sve to za iste pare ...

kuca-iz-bajke-23.jpg

kako je "izdeljao" ovaj brodski pod ? Isto sa motorkom i cekicem? Dobar vam taj majstor, dovedite ga meni ja mu dajem 50% vise da imeni napravi jednu ...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

ако мало боље погледамо, види се да ово није бродски под већ су слагане обичне даске које је могао негде и да добије само да их склони. 

Камен је нашао баш ту где је копао, види се да је земљиште препуно таквог камена, само треба гледати. Верујем да је и стакла нашао на неком отпаду или слично. Грађу је скупио у природи око куће као и материјал за кров. Све у свему у нашим условима ја бих такву кућу могао да направим и за мање паре. Момак је за сваку похвалу!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...