Jump to content

Sagradio kucu iz bajke za svoju porodicu za svega 3600 eura

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пази, кад читаш о оним болестима раније, то су обично неке везане за тежак рад и лошу исхрану, мањак хигијене и лекова (кости, зглобови, болести због мањка имунитета, заразне болести, и слично). Да се ограничим јер горе нисам, колико је мени познато, нећеш добити астму, јер нисам негде наишао да су болести респираторних система биле неки већи узрочник смрти или болести на овим просторима (сем упале плућа, која је опет везана за бактерију).

Ако знаш нешто више о томе, волео бих да напишеш, јер ме интересује увек да сазнам нешто ново. Јес да је офтопик, ал тема и овако дошла до свог врхунца кад се сконтало да не мож да кошта три и по иљаде евра :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2014. at 9:38, RYLAH рече

Пази, кад читаш о оним болестима раније, то су обично неке везане за тежак рад и лошу исхрану, мањак хигијене и лекова (кости, зглобови, болести због мањка имунитета, заразне болести, и слично). Да се ограничим јер горе нисам, колико је мени познато, нећеш добити астму, јер нисам негде наишао да су болести респираторних система биле неки већи узрочник смрти или болести на овим просторима (сем упале плућа, која је опет везана за бактерију).

Ако знаш нешто више о томе, волео бих да напишеш, јер ме интересује увек да сазнам нешто ново. Јес да је офтопик, ал тема и овако дошла до свог врхунца кад се сконтало да не мож да кошта три и по иљаде евра :)

brate od boravka u prostoriji sa visokom vlažnosti svaka druga osoba dobije astmu kod nas, u bengalskom zaljevu ne dobiju jer kod njih je sama klima takva pa su prilagođeni,al mi nismo. u pravu si za to da astma i slične boleštine nisu uzroci smrti ali jesu stvari koje narušavaju i skraćuju život u određenoj mjeri... zemljana kuća i zemunica nisu iste stvari u tom smislu...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Па на овој кући кад боље погледате нема ништа скупо. Прозоре нема, има само стакла, носеће греде су му комади необрађеног дрвета, кров му је од земље, још ако је правио сам уз помоћ пријатеља цена је сасвим реална.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2014. at 11:29, dmsrbija рече

Па на овој кући кад боље погледате нема ништа скупо. Прозоре нема, има само стакла, носеће греде су му комади необрађеног дрвета, кров му је од земље, још ако је правио сам уз помоћ пријатеља цена је сасвим реална.

Ako pogledas to neobradjeno drvo i koliko ga ima probaj da zamislis koliko bi tebi recimo trebalo da ga skupis, po sumama recimo, i doneses sve na jedno mesto...Da ne pominjem ostalo ...

A ako ima negde da se kupi vec skupljeno , koliko kosta kubni metar recimo?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2014. at 11:38, Crnokosa рече

mnogo skupi, interesovao sam se ja za to prije jedno 2 godine,zato što hoću sebi da gradim novu kuću, zavisi od tipa ytong bloka,imaš veće ,manje, to su termo blokovi i mnogo su skupi,mislim da jedan košta oko 2 evra, pa uporedi to sa običnim blokovima...

a i iskreno meni se ne sviđa taj ytong jer koriste aluminijum oksid u njegovoj proizvodnji, a ta materija mi se ne sviđa ni malo...

posebno ovi naši koje prave od dunavskog mulja, na zapadu prave od čisto g kvarcnog pjeska i mnogo su čvrsti, ovi naši pucaju pod rukom se lome ćoškovi

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2014. at 11:40, Crveni Baron рече

Ako pogledas to neobradjeno drvo i koliko ga ima probaj da zamislis koliko bi tebi recimo trebalo da ga skupis, po sumama recimo, i doneses sve na jedno mesto...Da ne pominjem ostalo ...

A ako ima negde da se kupi vec skupljeno , koliko kosta kubni metar recimo?

brate onaj brodski pod u njemačkoj košta minimum 35 evra po kvadratu a u welsu i više ,recimo da ga ima bar 150 kvadrata samo on kosta 5000 evra,samo da ga kupiš, nećeš ga naći po šumama da sakupljaš, to je novinarska propaganda sa cjenom...

rad koji je potreban i majstorsko znanje neću ni da pominjem... sama konstrukcija ovog objekta je opasna,ako ste primjetili on je podbočio nekim granama  to sve

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2014. at 11:40, Crveni Baron рече
Ako pogledas to neobradjeno drvo i koliko ga ima probaj da zamislis koliko bi tebi recimo trebalo da ga skupis, po sumama recimo, i doneses sve na jedno mesto...Da ne pominjem ostalo ...   A ako ima negde da se kupi vec skupljeno , koliko kosta kubni metar recimo?

Па ако на плацу има и своју шуму, ништа га не кошта. А на тој кући нема више од 10-15 кубика дрвета. Код нас нпр. кубик дрва за ложење кошта до 40 е, а такви комади, које је он поставио су сигурно јефтинији. И у том Велсу има ваљда доста шуме, тако да ако је и куповао, није скупо платио само исечена стабла.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...