асдф Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Da li ti mozes da napravis razliku izmedju obicnih ljudi koji nemaju veze sa time i ljudi koji su u tim sektama i clanovi su raznih slicnih organizacija, Da li ti verujes da masoni imaju svoje znakove po kojima se raspoznaju,imas milion primera gde su na slikama pokazani ti masonski znaci veliki drzavnici su clanovi tih organizacija,kad bih ja rukom slucajno pokazao taj znak,sta sam ja sitan obican smrtnik,ali kad znamo da je to jedan drzavnik uradio i svesni smo toga da je slan neke sekte ili masonerije,itekako ima znacenje. ljudi koji proucavaju godinama masoneriju,to sami kazu. Ovo je posebna tema ako hoces da pokrenes neku temu evo prava za tebe,lako je kritikovati,otvori temu,poceo si kao pojedini filozofi ovde. Наравно да сам ти одговорио онако кад ме је испровоцирала таква глупост да је тачка заправо бесконачно мали круг. Не знам ко је то написао, али кад се већ нашао паметан да филозофира и да прича о бесконачности, онда не може никако поредити круг и тачку, јер круг је дефинисам својим полупречником, тачка није, тачка нема димензије, нема висину ширину дужину итд. И онда такав човек се нашао паметан да плаши људе круговима, треба неко да се испараноише и да мисли да је секта свуда око њега зато што види негде неки круг. А има таквих колко хоћеш. Што се тиче масона, шта ме брига за њихове симболе. Ево ти чланови бенда Black Sabbath носе велике крстове око врата па нису хришћани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Ja mislim da si ti pogresno protumacio ovu temu,ovde se ne prica o matemici,znam ja sta ti pricas,ovde se opisuje simbol krug sa tackom, I za njih to ima neko znacenje,da li razumes,nemoj da gledas to kao matematicki simbol. kao sto svaka sekta ima neki simbola,neki tamo postavio trougao u krugu i napisao za nasu sektu krug znaci tri dimenzije a trougao dimenzija u okviru dimenzije,za njega to znaci to,ajde ubedi ga a nije,nemozes nije to matematika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Тачка је бесконачно мали троугао. Ignjatije and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Arsenija, Срђан Шијакињић, Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Ja mislim da si ti pogresno protumacio ovu temu,ovde se ne prica o matemici,znam ja sta ti pricas,ovde se opisuje simbol krug sa tackom, I za njih to ima neko znacenje,da li razumes,nemoj da gledas to kao matematicki simbol. kao sto svaka sekta ima neki simbola,neki tamo postavio trougao u krugu i napisao za nasu sektu krug znaci tri dimenzije a trougao dimenzija u okviru dimenzije,za njega to znaci to,ajde ubedi ga a nije,nemozes nije to matematika. Извини али ја не знам како другачије да протумачим кад неко каже да је круг исто што и тачка и тиме дође до обожавања мушког полног органа... ја стварно не разумем шта је поента тога. Таквим размишљањем се погрешно оптужују људи да су секташи, због неких случајних поклапања са тим симболима. А ако си отворио тему као занимљивост дискусија о симболима онда извини молим те ако сам погрешно протумачио, јер ми тема делује као ширење параноје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Многи симболи који су у једној религији свети, у другој су симбол нечег злог или окултног ил шта већ. Чак потпуно исти симболи у различитим религијама имају различито значење. Пентаграм је негде симбол заштите, а негде симбол ђавола. Кукасти крст постоји у много култова и свуда има другачије значење, док је за људе ових поднебља знак најгорих ужаса и разарања, јер га је Хитлер користио (опет као симбол моћи, не разарања). Оваквих примера има колико год хоћеш и зато је апсурдно говорити о симболима на овај начин, јер симболи не раде ништа, мртва су слова на папиру, они само саопштавају одређена стремљења људи који их користе, у зависности од тога шта се тим симболом означава. Ако би да упознаш људе преко тога које симболе користе и каква им значења дају, то је друга ствар, ал нешто мислим да се не ради о томе овде, нити тема иде у том правцу. Срђан Шијакињић, асдф, Arsenija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Многи симболи који су у једној религији свети, у другој су симбол нечег злог или окултног ил шта већ. Чак потпуно исти симболи у различитим религијама имају различито значење. Пентаграм је негде симбол заштите, а негде симбол ђавола. Кукасти крст постоји у много култова и свуда има другачије значење, док је за људе ових поднебља знак најгорих ужаса и разарања, јер га је Хитлер користио (опет као симбол моћи, не разарања). Оваквих примера има колико год хоћеш и зато је апсурдно говорити о симболима на овај начин, јер симболи не раде ништа, мртва су слова на папиру, они само саопштавају одређена стремљења људи који их користе, у зависности од тога шта се тим симболом означава. Ако би да упознаш људе преко тога које симболе користе и каква им значења дају, то је друга ствар, ал нешто мислим да се не ради о томе овде, нити тема иде у том правцу. Bas tako,ja sam samo pokrenuo temu cisto radi upoznavanja simbola,vidim cesto znakove kod ljudi privezak ili slicno,mozda je on lep sam po sebi ali oznacava nest.nisam bio iskljuciv pa sam rekao to znaci samo to i nista drugo,upravo ovako kao si objasnio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Swastika, je recimo simbol koji nemcima oznacava nacizam, budistima i hindusima srecu. Dejan_kv, Ђуро Станивук and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Bas tako,ja sam samo pokrenuo temu cisto radi upoznavanja simbola,vidim cesto znakove kod ljudi privezak ili slicno,mozda je on lep sam po sebi ali oznacava nest.nisam bio iskljuciv pa sam rekao to znaci samo to i nista drugo,upravo ovako kao si objasnio. Ок, извини онда није ми била намера да те нападам иако изгледа тако. Баш се о томе и ради, симбол нема никакву моћ, значење има оно које му ти доделиш antics је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Извини али ја не знам како другачије да протумачим кад неко каже да је круг исто што и тачка и тиме дође до обожавања мушког полног органа... ја стварно не разумем шта је поента тога. Таквим размишљањем се погрешно оптужују људи да су секташи, због неких случајних поклапања са тим симболима. А ако си отворио тему као занимљивост дискусија о симболима онда извини молим те ако сам погрешно протумачио, јер ми тема делује као ширење параноје reci ti sad meni koliko je stara loza faraoma predpostavlja se vise od 5000 godina,prekjuce sam na histori kanalu gledao neku emisiju gde kazu da je produzena dinastija faraona jos za 150 godina,kazu da je po arheoloskim podacima taj najstariji faraon imao zastitni znak skorpiju,neki faraoni su imali zastitni znak za neka bozanstva trougao sa nekom krivom linijom itd...,sta ces ti da kazes ma oni su ludi to je matematicki znak,te simble su preuzeli okultisti i masoni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 reci ti sad meni koliko je stara loza faraoma predpostavlja se vise od 5000 godina,prekjuce sam na histori kanalu gledao neku emisiju gde kazu da je produzena dinastija faraona jos za 150 godina,kazu da je po arheoloskim podacima taj najstariji faraon imao zastitni znak skorpiju,neki faraoni su imali zastitni znak za neka bozanstva trougao sa nekom krivom linijom itd...,sta ces ti da kazes ma oni su ludi to je matematicki znak,te simble su preuzeli okultisti i masoni. Нек преузима ко шта хоће, ја могу да исцртам те симболе свуда по зидовима моје собе, и не верујем да ће се ишта десити, не верујем да демони чекају да угледају неки симбол и онда их то привуче, ако си на то мислио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Neznam koliko ste pratili emisije o KGB-u i njihova umesanost u masoneriji,gledao sam jednu emisiju gde pokazuju dokumenta koja su stojala uj arhivi ,ta su dokumenta posle raspada SSSr bila na prodaju,bukvalno poverljive informacije iz KGB-a bile su na trzistu. Sta je tu zanimljivo,na kraju svake recenice je tacka,kad uvelicas tacku neznam tacno koliko puta,u toj tacki se nalazi vrh zarubljene piramide sa svevidecim okom. Ko zeli mogu da postavim taj snimak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Нек преузима ко шта хоће, ја могу да исцртам те симболе свуда по зидовима моје собе, и не верујем да ће се ишта десити, не верујем да демони чекају да угледају неки симбол и онда их то привуче, ако си на то мислио gde li si ti zalutao,strasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 gde li si ti zalutao,strasno Ок, која је поента теме онда? Што ти сметају неки симболи? Што треба да се чувамо неких симбола? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука