Никола Поповић Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Драги моји, ем драге моје, да ли је неко можда гледао овај наш нови филм? Ја сам данас, јер синоћке нисам стигао... Одличан је! Не памтим да ме је дирнуо у скорије време неки наш филм тако јако. Чак ми се и плакало на крају. Баш је добар. А шта ви мислите? Жика and NovoIme је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Добар али није за Оскара :Р Караконџула and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Nisam mogao da ga odgledam do kraja. Otprilike znam šta bi bilo. Dosadan je film. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ок филм, никакво лудило. Мало смо добри, мало лоши. Боље него да смо само лоши. Има много значајнијих сегмената српске историје који морају бити озбиљно филмски обрађени. ''Отац'' је идеалан почетак, а цео 19. и 20. век морају бити наредни пројекти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука