ПиП Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Гледао сам у неком филму недавно јако добар коментар на ову легализацију дрозе, вели један студент: Ако се иде тим путем онда би требало направити посебну траку за пијанице на путевима. И тако легализовати и пијанство на путевима па ко хоће да гине нека гине. Е бре дај име тог студента да га предложимо за председника! Мислим због идеје. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Што мање црнаца, више нетрпељивости према Латиносима, што мање Латиноса, више нетрпељивости према Индијанцима, Ирцима, Србима или некоме другоме и ту нема краја...баш као што нема краја и у историји стално присутној тежњи ка померању свих могућих граница и давању смисла свему и свачему. Сви "председавајући" ове земље живе у илузији да се приказују у најлепшем и најбољем светлу...вероватно смо зато тако дуго заслепљени.. Netrpeljiv sam prema netrpeljivosti. Trpeljiv sam prema nestalnosti i pretocivosti smisla iz ovoga u ono, dokle god se ne pretacu moji smislovi. Nekako se vezujem za svoje smislove, cak i kada usvojim tudje, kao da su moji. To sto su moji daje im dovoljno stabilnosti, obicno ne treba da se predstavljaju kao cvrsti i konstantni mimo mene. Verovatno bi mi se jako svidele razne droge kada bih ih probao, zato ih nisam nikad jeo. Izjave koje podrivaju drzavno utemeljenje "ове земље" necu ni da komentarisem. Za sve Sluzbe koje prate moje pisanje, nemam veze sa ovim covekom i njegovim idejama. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Е бре дај име тог студента да га предложимо за председника! Мислим због идеје. Ма неки американски филм Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Е бре дај име тог студента да га предложимо за председника! Мислим због идеје. Prvo mora da organizuje brucosijade, pa da se izbori za kvalitet hrane po studentskim menzama, pa da izboksuje novi rok za polaganje ispita, pa da smanji uslov za upis godine, pa da se istakne u organizovanju lepljenja plakata, pa da stranka pobedi, pa da bude vodj (mladi lider) podmlatka stranke... Ihaj, sta on ima sve da prodje do Predsednika. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Ма неки американски филм Е онда у Србији да праве посебну траку за ове трезне, да нам не сметају. Баба је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Prvo mora da organizuje brucosijade, pa da se izbori za kvalitet hrane po studentskim menzama, pa da izboksuje novi rok za polaganje ispita, pa da smanji uslov za upis godine, pa da se istakne u organizovanju lepljenja plakata, pa da stranka pobedi, pa da bude vodj (mladi lider) podmlatka stranke... Ihaj, sta on ima sve da prodje do Predsednika. Кладим се да у Србији онај ко крене да се залже за права нас који волимо по коју шљивку па ајд' на пут, неће морати да прође ништа од наведеног. Победиће убедљивом већином. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Кладим се да у Србији онај ко крене да се залже за права нас који волимо по коју шљивку па ајд' на пут, неће морати да прође ништа од наведеног. Победиће убедљивом већином. Sam proces glasanja ce da profiltrira potencijalne glasace i simpatizere. Dogegavanje do birackog mesta, nosenje odgovarajucih licnih isprava, zaokruzivanje kandidata i na kraju pogadjanje proreza na glasackoj kutiji su niz otezavajucih faktora koji ce bitno da utice na konacni ishod. Vece sanse ima neko ko je kadar da nastancuje diplomu ili tako nesto. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Sam proces glasanja ce da profiltrira potencijalne glasace i simpatizere. Dogegavanje do birackog mesta, nosenje odgovarajucih licnih isprava, zaokruzivanje kandidata i na kraju pogadjanje proreza na glasackoj kutiji su niz otezavajucih faktora koji ce bitno da utice na konacni ishod. Vece sanse ima neko ko je kadar da nastancuje diplomu ili tako nesto. Нема везе, ал' зато ће славље да крене још пре затварања бирачких места. drvce је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 skoro da ne postoji osoba koja nije makar probala, JA sam bez greha! Ni probao! Kad odem u penziju, onda ima da probam sve redom. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Izjave koje podrivaju drzavno utemeljenje "ове земље" necu ni da komentarisem. Za sve Sluzbe koje prate moje pisanje, nemam veze sa ovim covekom i njegovim idejama. Наравно да "немаш везе" кад си, како сам рече за себе, и ти "председник". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 ...иначе, како другачије објаснити остварење легализације? Racionalni potez. Kriminalizaciom maurihuane: 1. Upropaste vise zovta nego sama marihuana. 2. Potrose gomilu TVOJIH para da stite nekog drugog od samog sebe. 3. Povecavaju stopu krivicnih dela indirektno povezana sa ilegalnim narkogicima - vise ubistva, vise pljacki, vise otmica 4. Stvaraju ogromnu i bogatu mafiju, koja ima oruzije, moc, vlast. Legalizacijom narkotika. 1. Postoju pravo coveka da sam radi sta hoce sa vojim telom. 2. Ne trose moje i tvoje pare da bi sprecili nekog da se drogira jer to on ionako hoce 3. Ne povecavaju znacajno broj narkoamana (niko nije narkoman jer je droga ilegalna) 4. Unistavaju mafiju jer im oduzimaju resurs 5. Smanjuj broj mladih ljudi koji nagrabusi jer su narkomani (pored droge ) jer moraju da imaju problema i sa zakonom i sa mafijom. Drugim recima, sasvim logican i racionalan potez. Jedini argument koji srecem protiv je argument moralisanja.. droga je losa.. pa treba da bude zabranjena. I alkohol je los, pa evo.. zivimo a kada je bio zabranjen stvorio je ganstere kao sto je AL Capone i dao im novac i moc u ruke. ne znam svarno na osnovu cega - iko racionalan moze da trazi zabranjivanje marihuane... osim laznog moralisanja... ja sam protiv toga.. pa da bih dokazaao koliko sam protiv toga i koliko sam ispravan i pravedan ja hocu drugima da zabranim da to rade tako sto cu da dam drzavi moc i vlast da ih bije hapsi, oduzima slobode i prava. Grizzly Adams and асдф је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 То што си цитирао ставио си у тотално погрешан контекст, момче. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Наравно да "немаш везе" кад си, како сам рече за себе, и ти "председник". To je nesto drugo, moje predsednikovanje se rasprostire kroz ceo svemir, gde god ima muskaraca, nije, dakle, vezano za administrativne granice ove zemlje/Zemlje. Ako i postoje neki lokalni problemi, na nivou svemira oni su zanemarljivi. Mikromenadzment prepustam drugima, uglavnom. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 I alkohol je los Све дирај, ал' шљиву не дирај! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 To je nesto drugo, moje predsednikovanje se rasprostire kroz ceo svemir, gde god ima muskaraca, nije vezano za administrativne granice ove zemlje. Ako i postoje neki lokalni problemi, na nivou svemira oni su zanemarljivi. Ех, још кад би у Колораду легализовали неке теже дроге,твоје председниковање би се простирало и даље од космоса. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука