Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:37, Ђуро Станивук рече Ти немој бити никако боља од свог председника...по могућности буди што гора можеш... Potrudicu se, ali je to ipak velika umetnost i napor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:34, Odahviing рече Je li neko može da mi objasi zašto su Novak i Kusturica, veliki ljudi koje istorija treba da pamti. Ovde su se Andrić i Tesla pominjali, mislim da je za njih više nego očigledno. Mada nešto mi govori da će pre Novak biti upamćen nego Tesla, eto u kakvom uvrnutom svetu živimo. Šta su to uradili njih dvojica pa da budu upamćeni, ajde za Kusturicu ne znam ne pratim dešavanja vezana za njega. Ali od dešavanja vezanih za Đokovića ne možeš da pobegdeš, a meni i dalje nije jasno zašto se on toliko kuje u nebo. Šta je uradio čime je to zaslužio, šta je to ostavio budućim generacijama, šta je to po čemu će da ga pamte? То није толико битно...битно је да се не иде у другу крајност и да се пљује по човеку. Ником ништа није дужан а утицао је позитивно на много људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:38, Odahviing рече E sad što se Tesle tiče, pitanje je koliki je Srbin bio, ne mislim poreklom to je jasno, nego delima. On tehnički za Srbiju ništa učinio nije. Pa nije ni Andric, ali je jedan Nobelovac, drugi veliki naucnik i pronalazac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:34, Odahviing рече Je li neko može da mi objasi zašto su Novak i Kusturica, veliki ljudi koje istorija treba da pamti. Ovde su se Andrić i Tesla pominjali, mislim da je za njih više nego očigledno. Mada nešto mi govori da će pre Novak biti upamćen nego Tesla, eto u kakvom uvrnutom svetu živimo. Šta su to uradili njih dvojica pa da budu upamćeni, ajde za Kusturicu ne znam ne pratim dešavanja vezana za njega. Ali od dešavanja vezanih za Đokovića ne možeš da pobegdeš, a meni i dalje nije jasno zašto se on toliko kuje u nebo. Šta je uradio čime je to zaslužio, šta je to ostavio budućim generacijama, šta je to po čemu će da ga pamte? Opet se pravis naivan .... nije rec o poredjenju Tesle i Novaka vec o poredjenju omalovazavanja srpskih uspeha, pa dolazili oni od Tesle ili Novaka ... Bilo koji srpski neuspeh se slavi ...to je problem a ne poredjenje Tesle i Djokovica ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:38, Odahviing рече E sad što se Tesle tiče, pitanje je koliki je Srbin bio, ne mislim poreklom to je jasno, nego delima. On tehnički za Srbiju ništa učinio nije. То што је њему било дозвољено и омогућено да уради за Србију је једна ствар а шта је хтео и могао сасвим друга. За мене је довољно само то што је рекао да је Србин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:38, Justina рече Potrudicu se, ali je to ipak velika umetnost i napor Има смисла то што кажеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:34, Odahviing рече Je li neko može da mi objasi zašto su Novak i Kusturica, veliki ljudi koje istorija treba da pamti. Ovde su se Andrić i Tesla pominjali, mislim da je za njih više nego očigledno. Mada nešto mi govori da će pre Novak biti upamćen nego Tesla, eto u kakvom uvrnutom svetu živimo. Šta su to uradili njih dvojica pa da budu upamćeni, ajde za Kusturicu ne znam ne pratim dešavanja vezana za njega. Ali od dešavanja vezanih za Đokovića ne možeš da pobegdeš, a meni i dalje nije jasno zašto se on toliko kuje u nebo. Šta je uradio čime je to zaslužio, šta je to ostavio budućim generacijama, šta je to po čemu će da ga pamte? Djokovic ce biti sigurno upamcen kao prvi Srbin koji je postao broj 1 na ATP listi. Sad, nekome to nije bitno a nekome jeste. Ali ce stajati na nekoj tamo wikipediji u buducnosti. Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:40, Crveni Baron рече Opet se pravis naivan .... nije rec o poredjenju Tesle i Novaka vec o poredjenju omalovazavanja srpskih uspeha, pa dolazili oni od Tesle ili Novaka ... Znaš šta je fora, hteo sam da napravim temu o smisli profesionalnog sporta i o opravdanosti slave i bogadstva sportista pa rekoh ajde ovde da pokušamo malo da prozborimo o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:39, Ђуро Станивук рече То није толико битно...битно је да се не иде у другу крајност и да се пљује по човеку. Ником ништа није дужан а утицао је позитивно на много људи. Pa Djokovic niko ne pljuje, svaki se covek raduje njegovim uspesima i pobedama. Ali praviti simbol najuspesnijeg Srbina od tog coveka, pa onda svaki dan o njemu neke slike, reportaze, to je ipak previse. ja ne znam da li je u Hrvatskoj tako sa Janicom Kostelic, a i ona je usla u anale svetskog skijastva. Od deset zlatnih medalja koje Hrvatska uopste i ima, devet je njenih , jedna je od brata. I sada treba zamlacivati hrvatsku decu sa njom? Mislim, sumanuto bre. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:41, Ђуро Станивук рече Има смисла то што кажеш... Mozda nisi primetio, ja sam vrlo duhovita osoba. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:42, Odahviing рече Znaš šta je fora, hteo sam da napravim temu o smisli profesionalnog sporta i o opravdanosti slave i bogadstva sportista pa rekoh ajde ovde da pokušamo malo da prozborimo o tome. To je univerzalni problem a ne samo srpski. A bogatstvo sportista je slicno bogatstvu Filip Morisa. ...Dok bude ljudi koji ce da kupuju karte za sportske turnire i pusaca koji ce da kupuju Marlboro bice i jedni i drugi puni ko brod ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:43, Justina рече Pa Djokovic niko ne pljuje, svaki se covek raduje njegovim uspesima i pobedama. Ali praviti simbol najuspesnijeg Srbina od tog coveka, pa onda svaki dan o njemu neke slike, reportaze, to je ipak previse. ja ne znam da li je u Hrvatskoj tako sa Janicom Kostelic, a i ona je usla u anale svetskog skijastva. Od deset zlatnih medalja koje Hrvatska uopste i ima, devet je njenih , jedna je od brata. I sada treba zamlacivati hrvatsku decu sa njom? Mislim, sumanuto bre. Прво, скијање је 16 пута мање популаран спорт од тениса... Друго, није ни Новак крив због тога што новинарима треба нешто да попуне медијске рупе. Због тога што је толико успешан, постао је обичан материјал за сензације, приредбе, журке, жуту штампу, скандале и остало...то можемо захвалити лешинарима новинарима. Радио сам као новинар, знам о чему причам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:43, Justina рече Pa Djokovic niko ne pljuje, svaki se covek raduje njegovim uspesima i pobedama. Ali praviti simbol najuspesnijeg Srbina od tog coveka, pa onda svaki dan o njemu neke slike, reportaze, to je ipak previse. ja ne znam da li je u Hrvatskoj tako sa Janicom Kostelic, a i ona je usla u anale svetskog skijastva. Od deset zlatnih medalja koje Hrvatska uopste i ima, devet je njenih , jedna je od brata. I sada treba zamlacivati hrvatsku decu sa njom? Mislim, sumanuto bre. Pa mislis da ne zamlacuju hrvate sa njima, cak je onaj papak od njenog brata izjavio da je "spreman kao nemacki vojnik 41.".., Vest je obisla svet ... sta da radimo kada nasi sportisti su prosecni ljudi a njihovi malo retardirani ...Nemaju sa cime ni da se hvale ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:41, feeble рече Djokovic ce biti sigurno upamcen kao prvi Srbin koji je postao broj 1. na ATP listi. Sad, nekome to nije bitno a nekome jeste. Ali ce stajati na nekoj tamo wikipediji u buducnosti. Kao i Ibrahimovic za Bosnjake ili Janica Kostelic za Hrvate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 On 8. 2. 2014. at 19:48, Justina рече Kao i Ibrahimovic za Bosnjake ili Janica Kostelic za Hrvate. Kakve Bosnjake, on je Svedjanin. Crveni Baron, RYLAH and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука