Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Pa rekoh vec jednom, to sa drzavom Srbijom nema nikakve veze. Andricgrad je u drugoj drzavi a pare maznjava od Srbije. Ziv covek iz Srbije nece nikada tamo da ide, a i sto bi isao. ne id4e ni svoje manastire da vidi, a sada treba da se aka sa nekakvim kitchem od Kustinih suludih ideja. Jednoga dana ce to biti jedna drzava svidjalo se to tebi ili ne i Kusta a i Srbi to znaju pa zidaju gde im se dopadne po Srbiji. Istocna ili zapadna sve jedno je ... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Pa rekoh vec jednom, to sa drzavom Srbijom nema nikakve veze. Andricgrad je u drugoj drzavi a pare maznjava od Srbije. Ziv covek iz Srbije nece nikada tamo da ide, a i sto bi isao. ne id4e ni svoje manastire da vidi, a sada treba da se aka sa nekakvim kitchem od Kustinih suludih ideja. Његове сулуде кич идеје спајају народ а твоја умишљена мудрост раздваја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Andricgrad je u drugoj drzavi a pare maznjava od Srbije. Ziv covek iz Srbije nece nikada tamo da ide, Ziv covek nece ici? Pa ja sam isao, a i ziv sam, A za Drvengrad treba pitati ljude iz Mokre Gore koliko im znaci. Dosta se ljudi zaposlilo i ostalo da zivi tamo jer je inace tamo sve pocelo da odumire. Tako da ima i neke koristi od Kustinih igrarija. Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ziv covek nece ici? Pa ja sam isao, a i ziv sam, A za Drvengrad treba pitati ljude iz Mokre Gore koliko im znaci. Dosta se ljudi zaposlilo i ostalo da zivi tamo jer je inace tamo sve pocelo da odumire. Tako da ima i neke koristi od Kustinih igrarija. Ama ima koristi itekako samo ne mozes ti nekome ko mrzi srpske uspehe da objasnis da to valja ... Jer njemu objektivno ne valja Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ziv covek nece ici? Pa ja sam isao, a i ziv sam, A za Drvengrad treba pitati ljude iz Mokre Gore koliko im znaci. Dosta se ljudi zaposlilo i ostalo da zivi tamo jer je inace tamo sve pocelo da odumire. Tako da ima i neke koristi od Kustinih igrarija. Za ovo cu se naravno sloziti s tobom 110% Mozda cu i ja da odem tamo, u Andricgrad sigurno necu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ти да си живела у Теслино или Андрићево време...ти би и њих пљувала... Čekaj stvarno pordeiš jednog Đovaka koji jedino što zna je da prebacuje lopticu preko mreže (doduše radi to dobro), sa Teslom i Andrićem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Čekaj stvarno pordeiš jednog Đovaka koji jedino što zna je da prebacuje lopticu preko mreže (doduše radi to dobro), sa Teslom i Andrićem? Ne nego poredi Justinu sa njom samom. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Jednoga dana ce to biti jedna drzava svidjalo se to tebi ili ne i Kusta a i Srbi to znaju pa zidaju gde im se dopadne po Srbiji. Istocna ili zapadna sve jedno je ... Tako je prijatelju, samo sto mi sami prvo trebamo da izbrisemo te granice iz glava a onda ce one nestati. Trebalo bi da neki ovde sa foruma provedu malo u BiH da nauce sta je prava ljubav prema naciji. Za 7 godina koje sam proveo tamo nikada od njih nisam cuo ma pusti ih Srbijanci. A ovde pogrdno ih zovu Bosanci. feeble је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 A neki iz kruga dvojke ih zovu drzavljani Republike Sumske... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Tako je prijatelju, samo sto mi sami prvo trebamo da izbrisemo te granice iz glava a onda ce one nestati. Trebalo bi da neki ovde sa foruma provedu malo u BiH da nauce sta je prava ljubav prema naciji. Za 7 godina koje sam proveo tamo nikada od njih nisam cuo ma pusti ih Srbijanci. A ovde pogrdno ih zovu Bosanci. Ako ih moj predsednik tako zove sto ne bih i ja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Je li neko može da mi objasi zašto su Novak i Kusturica, veliki ljudi koje istorija treba da pamti. Ovde su se Andrić i Tesla pominjali, mislim da je za njih više nego očigledno. Mada nešto mi govori da će pre Novak biti upamćen nego Tesla, eto u kakvom uvrnutom svetu živimo. Šta su to uradili njih dvojica pa da budu upamćeni, ajde za Kusturicu ne znam ne pratim dešavanja vezana za njega. Ali od dešavanja vezanih za Đokovića ne možeš da pobegdeš, a meni i dalje nije jasno zašto se on toliko kuje u nebo. Šta je uradio čime je to zaslužio, šta je to ostavio budućim generacijama, šta je to po čemu će da ga pamte? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Čekaj stvarno pordeiš jednog Đovaka koji jedino što zna je da prebacuje lopticu preko mreže (doduše radi to dobro), sa Teslom i Andrićem? Овде је реч о људима који чине добро за народ...свако на свој начин и како уме. Дижу морал, дижу свест и дају добар пример... Тесла је у своје време био обичан чудак за многе Јустине тог доба...видимо и колико га данас поштујемо. Не поредим ја Теслу и Ђоковића али је позитиван утицај и једног и другог на национално биће заједнички именилац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ako ih moj predsednik tako zove sto ne bih i ja? Ти немој бити никако боља од свог председника...по могућности буди што гора можеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Не поредим ја Теслу и Ђоковића али је позитиван утицај и једног и другог на национално биће заједнички именилац. E sad što se Tesle tiče, pitanje je koliki je Srbin bio, ne mislim poreklom to je jasno, nego delima. On tehnički za Srbiju ništa učinio nije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ти немој бити никако боља од свог председника...по могућности буди што гора можеш... Potrudicu se, ali je to ipak velika umetnost i napor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука