Караконџула Написано Јануар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Хипи шлагер! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 У Дижону је била сасвим другачија, него што је била у Пули. Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Boze, Boze, di bas ja, od svih sretnih Cigana, da se rodim bas kad zadremas? Da me ne blagoslovis... Nikad ni ne oslovis... Dok za nekim... Makar kakvim... Vasar raspremas? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=zDcIKXi0mT0 "Dvadeset tvojih leta naletom ludim srusi sudbina kleta I prerano je zvezdano nebo tvoje obavila tama i veciti mrak Zar nikad vise ja zaploviti necu beskrajnim plavim morem ociju tvojih Zar nikad vise ja opijati se necu toplinom poljubaca tvojih" Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=a6Y3iR22LU8 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Dobro jutro! Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Dobro jutro! Good Morning Ivona Караконџула and ivona је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Good Morning Ivona Da znas da jeste ,evo pronaslo me sunce u ovom maglovitom jutru,zelim i tebi i tvom delu neba Dano jedan lepi zrak! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука