Јелина Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Нисам имала бољу идеју где да ставим ову танго музику, ваљда може овде да прође? Снежана, Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Снежана, звончица, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Naravno da može, da se razumijemo : Schlager music (German: Schlager, synonym of "hit-songs" or "hits"). I naravno da samo davnašnje, a nikako današnje hit arije mogu da prođu u ovoj temi. Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Снежана, Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 ОндаК ћу да вас убијем Канаром Саша од Москве, Данче*, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 звончица and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 звончица and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Jedan Božić sa Kristinom Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука