Ленка* Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Oglo, Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 http://youtu.be/2b5_wuHKkbw Данче* and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=94oWlFP-QTE badenac and Јелина је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Данче*, Караконџула and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Sanja Т. and Јелина је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=CAOJ_GvzGD0 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Несуђени победник на аудицији за шлагер певача 06.04.1941. у Бг. Караконџула, Данче* and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Šteta, propade mu aJudicija Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Malo slagera iz mog kraja.. Лидија Миленковић, Sanja Т. and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 geronymo, Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Данчеееее, фор ју .... Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука