Jump to content

Погибија вероучитеља Архиепископије београдско-карловачке Данила Срдића

Оцени ову тему

Препоручена порука

Порука једне ученице...

maki

Četvrtak, 02. 01. 2014. 00:19h

neregistrovan korisnik

Zavrsila sam osnovnu skolu "Branislav Nusic" 2011. godine, i do petog razreda sam isla na gradjansko vaspitanje pa sam se potom opredelila za vreonauku zato sto su svi moji drugari imali samo reci hvale za ovog coveka. On je nas ucio necemu mnogo vaznijem od veronauke-ucio nas je da budemo dobri ljudi,pravi prijatelji, a on je upravo to i bio. Naletela sam na njega nekoliko puta nakon mauture u busu, uvek je bio raspolozen da procaska i da se nasali. Voleo je svoje djake i oni su voleli njega. Moje saucesce njegovoj porodici,kao i porodici njegove prijateljice. Pocivajte u miru nastavnice,vasi ucenici vas nikada nece zaboraviti.

Само ово је већ довољно сведочанство за Царство...

"...имао се рашта и родити"...

Почивај брате у наручју Авраамовом, и моли Спаса за нас...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Наравно да је у Божијим рукама, у наручју Аврамовом. Господ не оставља овакве. Само Он зна зашто одлазе "кад им време није"...

Наравно да је у Божијим рукама, у наручју Аврамовом. Господ не оставља овакве. Само Он зна зашто одлазе "кад им време није"...

Подели на овим сајтовима

Јако ме је потресла вест о трагичној погибији колеге вероучитеља и теолога из Београда. Само бих додала једно, а то је: да Господ узима свакога из овога света у моменту када је тај неко најспремнији да стане пред лице Божије, ма колико нам се чинило да је прерано за некога (беба, дете, младић, девојка). Нека благи Господ узнесе његову душу до највећих висина...

Подели на овим сајтовима

Јако ме је потресла вест о трагичној погибији колеге вероучитеља и теолога из Београда. Само бих додала једно, а то је: да Господ узима свакога из овога света у моменту када је тај неко најспремнији да стане пред лице Божије, ма колико нам се чинило да је прерано за некога (беба, дете, младић, девојка). Нека благи Господ узнесе његову душу до највећих висина...

amin-nas  amin-nas  amin-nas 

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...