Дијана. Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Sa zanimanjem smo pratili seriju o Dostojevskom; našla sam sličnu seriju o Jesenjinu pa nisam uspjela naći temu na koju bih je priključila. Možemo sabrati na jedno mjesto ekranizovane biografije (i igrane i dokumentarce) o značajnim umjetnicima, naučnicima, vođama značajnih socijalnih pokreta i sl. Molim vas postavite šta nađete zanimljivo! LISA, Arsenija, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XOBa4H55ZD0 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Ovo je serija animiranih filmova o velikanima nauke, umjetnosti, humanitarnog rada i politike, vrlo poučni za djecu, recimo za upotrebu u osnovnoj školi. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Nažalost, ovo nema prevod, ali je biser za one koji znaju engleski.Ima jedna stara verzija sa prevodom, ali ga sad ne uspijevam naći. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Bonhoefer, luteranski pastor, teolog, filozof - javno ustao protiv Hitlera, nacisti ga zatvorili u logor i pobbrinuli se da ga ubiju krajem rata 1945. U zatvoru je pisao. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 film o životu velikog psihologa LISA and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Уф! Ко ће све ово да погледа, а мене није тешко заинтересовати. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Уф! Ко ће све ово да погледа, а мене није тешко заинтересовати. ispitni rok se bliži ali ovo postavljeno ovde je zaista jako zanimljivo... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Данче* and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Super tema!Hvala na postovima! Дијана. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Camille Claudel (1988) Part 1-english subtitles http://www.youtube.com/watch?v=fsGAVYfG1XM Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 Camille Claudel 1988 Part 2-ENGLISH SUBTITLES http://www.youtube.com/watch?v=Gq_dloKa-fM Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 @@LISA, sigurna sam da ce TEBE zanimati i moja tema Filmovi po istinitim ljudskim pricama i So zemlji, svjetlost svijetu... 8086.gif LISA је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука