Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Sve ove karte i nase i njihove su sta bi bilo kad bi bilo al kako i jedni i drugi imamo veliku depopulaciju tesko da ce od toga nesto da bude !Jedino sto je u porastu i kod nas i kod Hrvata jeste priliv Kineza pa je mnogo verovatnije da cemo da postanemo kineska provincija nego Velika Srbija ili ne daj BOZE Hrvatska! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Sve ove karte i nase i njihove su sta bi bilo kad bi bilo al kako i jedni i drugi imamo veliku depopulaciju tesko da ce od toga nesto da bude !Jedino sto je porastu i kod nas i kod Hrvata jeste priliv Kineza pa je mnogo verovatnije da cemo da postanemo kineska provincija nego Velika Srbija ili ne daj BOZE Hrvatska!Nije briga za njima,Sto se mene tice Istra je italija, kao i mali dio Dalmacije, dok veci dio naravno Ujedinjena Kraljevina Srbija.A to cija je to teritorija, anjbolje govore, groblja i manastir ko je vekovima prebivao na tom podruciju.Samo sad je zalosno sto preostali Srbi primaju rimokatolicanstvo, i tako prave nove gerenacije ustasa poput Luburica recimo.I ta zabluda treba da postoji oko imena Velika Srbija, to ne postoji, postoji samo Ujedinjena Srbija.Sva ta zijednacavnaja oko velike Srbije i velike hrvatske me podsecaju na ona crvena ucenja o jednakosti"domacih izdajnika" cetnika i ustasa..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Па то је одувек и заувек политика Хрватске(Ватикана) 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 ?? ?? ?? ?????? ? ?????? ???????? ????????(????????) 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 hahah ovaj stvarno dao orden Sonji Biserko , e covek resio da skandolozno ode u penziju ! Ipak ovo sa Biserkom je na srecu vise 0102_laugh https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif :cheesy2: nego ! Oprosti mu Boze nezna sta radi ! Podetinjio covek ko daa duvao ovog vutromira https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/letileti.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Не знам зашто се свака Месићева изваљена глупост поистовећује са Ватиканом,када знамо да се он при крају свог мандата жестоко закачио са Католичком црквом,због његовог апела да се са јавних установа скину "крижеви". Чак је тада кружио транспарент по Загребу "Mesić 1980-1990 komunist 1990-2000 ustaša 2000-2010 komunist 2010-2020 ???) Не битно,тотално зазирем и не волим хрватски национализам,али не мешај бабе и жабе. Не верујем да Хрватска жели да оствари своје границе док је била квинслиншка творевина,али свакако РС треба да чувамо као наше чедо. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Оно што сигурно знамо је да Хрватска сматра да има нерешена гранична питања са Србијом,и верујем да ће све више да инсистира на решавању тог питања,поготову сад.Радио се о граници код Вуковара али са наше стране.Каже народ шта ти трезан мисли кад је пијан човек он ти то и каже.Није необично да одлазећи са функције људи дају ове или оне изјаве,мислим да их тад треба схватити као неостварену жељу.По мени није рекао ништа ново,ништа што не знамоједино је само нагласио да треба тога да будемо свесни и да се никад не препустимо илузијама о "искреној сарадњи" са суседима.Никад им не веровати и бити на вечном опрезу,бити свестан да вребају сваку прилику да нам нашкоде,увек,на сваком месту и на сваки начин! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука