Милан Меденица :) Написано Август 31, 2009 Пријави Подели Написано Август 31, 2009 ahhahahahhahahahhaha... da znas da hocu srcee 8086.gif 0202_238 mazenje ?? ?? ????? srcee ???? ????? ????? ?? ???? srcee ??? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Prilazem jos jedan. http://www.objave.com/phpBB2/index.php Moze li mi neko odgovoriti, da li se zna ili po cemu kostoji iza tih sajtova. Ja kod ovog nisam uspela da odgonetnem. ?? ??? ???? ???? ????? ??? ???? ? ??????? ?????. pivo ??? ????? ?? ?????? ?? ????????? http://www.galaksija.info/forum/index.php (?????) ???? ?? ?? ????? ??????? ?????????? ???????? ????????????? ??????? ?? ????? ???????? ????????. ?????? "??????" ?????? ???????? ? ????? ??????, ??? ??? ?? ???????????? ? ????? ????????? ?????????. ??????? ????? ?? ???? ?? ?? ???????? ? ??? ??? ? ?? ???? ???????? ??????? ?????. ????????? ?? ?????? ?? ???? ?????? ? ??????? ??? ???????? ???? ????????. ??? ??? ?????? ???????????????? ????? ?? ???????. http://www.prosvetljenje.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 jehovni svjedoci su nesnosljivi, kod nas u kraju ima ih par famelija koje su prije zivjele po njemackoj i austriji. Sad su se vratili dole kuci da sire svoje le tke i da ubjedjuju ljude da predju u njihovu sektu nenormalni.Stalno ispred kuca ostavljaju svoje novine, kad ih sretnes na ulici oni odma o njihovoj vjeri kako zele da nam pomognu kako smo mi u zabludi. A i vamo u austriji cesto dolaze na vrata zvone i to upravo nasi jugosloveni jehovi sa svojim ubjedjivanjima.Ja sam par austrijanki srela na ulici koje djele letke na njemackom, engleskom i nasem jeziku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Ево још садржаја о сектама: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Још о сектама: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Још о сектама: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Књиге о сектама: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Књиге о сектама: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Још о сектама: pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука