Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Najbolji gitarista svih vremena: Django Rainhart Легенда. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 GUS G - proglašen za najboljeg metal gitaristu za 2012, inače gitarista Ozija,i drugih bendova,a ima i svoj Firewind. Inače pravo ime mu je Kostas ,grk,rođen u Solunu,da vas ne čudi ovaj krst na njemu .smesko. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Мирослав Тадић... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Duane Allman #1 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Mislim da je i Steve Stevens vrijedan spomena... http://youtu.be/ue5tDcIjpLk Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ovo je meni skroz gotivna pesma, a i gitaru svira jedan od najboljih (ako ne i najbolji) gitarista Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Šta mislite o ovoj listi http://www.rollingstone.com/music/lists/100-greatest-guitarists-of-all-time-19691231/jimi-hendrix-20101202 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ovo je meni skroz gotivna pesma, a i gitaru svira jedan od najboljih (ako ne i najbolji) gitarista ja obojicu jako volim, definitivno super kombinacija http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko121288 Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Рајко Којић.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 ja obojicu jako volim, definitivno super kombinacija Ali znaš šta jer zanimljivo dok sam igrao Dead Island 2 ovu pesmu sam slušao. I sada kad got je čujem setim se igre i zombija. Evo i gameplaya igre /watch?v=56SfgnRsqZQ PS nije sa one sa slabim srcem i stomakom. Zbog toga sam stavio /watch.... da ne bi ovde baš video bio, pa koga zanima neka pogleda, ako ima takvih Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Фебруар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ингви Малмстеен ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Tommy Emmanuel Zvonko M :smiley: The Mystery - Tommy Emmanuel (Cover) Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2015 Пријави Подели Написано Април 24, 2015 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука