Jump to content

Najbolji gitaristi ... svetski ... naši - po Vama !

Оцени ову тему

Ulični Muzičar

Препоручена порука

• 2 years later...
  • Одговори 60
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

GUS G - proglašen za najboljeg metal gitaristu za 2012, inače  gitarista Ozija,i drugih bendova,a ima i svoj Firewind. Inače pravo ime mu je Kostas ,grk,rođen u Solunu,da vas ne čudi ovaj krst na njemu  .smesko.

gus_g_Item.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Duane Allman #1

DuaneAllman_Acoustic.jpg

"Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски

Подели на овим сајтовима

"Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски

Подели на овим сајтовима

Ovo je meni skroz gotivna pesma, a i gitaru svira jedan od najboljih (ako ne i najbolji) gitarista

ja obojicu jako volim, definitivno super kombinacija  :) 

Подели на овим сајтовима

ja obojicu jako volim, definitivno super kombinacija   

Ali znaš šta jer zanimljivo dok sam igrao Dead Island 2 ovu pesmu sam slušao. I sada kad got je čujem setim se igre i zombija.

Evo i gameplaya igre

/watch?v=56SfgnRsqZQ  

PS nije sa one sa slabim srcem i stomakom. Zbog toga sam stavio /watch.... da ne bi ovde baš video bio, pa koga zanima neka pogleda, ako ima takvih :D 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...