Jump to content

Председник Николић и полицијска тортура у Чачку

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kao hriscanin treba slusati samo Boga sta ti kaze.

Ako ne okoncamo raskol okoncace cela Srbija, to je prirodan sled dogadjaja. Onda verovatno ide kraj ovom vidu postojanja, uveren sam da je tako, ne interesuje me sta drugi misle o tome i mogu da pricaju da sam budala, ja tako osecam.

A odgovornost cemo snositi svi mi koji smo mlaki. Ja to ne zelim.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kao hriscanin treba slusati samo Boga sta ti kaze.

Ako ne okoncamo raskol okoncace cela Srbija, to je prirodan sled dogadjaja.

Ту се слажемо. Треба имати мудрости за то. Ето када се разговара дође се и до неког закључка. На жалост има и људи који не желе да разговарају овако.

Свако ти добро желим. Идем на спавање. Лаку ноћ.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Evo pesma za laku noc

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

кредит није социјална правда...већ зеленашење у складу са законом...

а богат није крив што је богат...

па ваљда ниси комуниста..да отимаш људима који су заадили?

Zaradio je ali ne sa svojim parama vec sa tudjim. Kreditom. 

Posto njegova zarada nije rezultat iskljucivo njegovih zasluga i kapitala onda i ostali, cije pare je taj koristio, imaju prava ucesca u dobiti.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zaradio je ali ne sa svojim parama vec sa tudjim. Kreditom. 

Posto njegova zarada nije rezultat iskljucivo njegovih zasluga i kapitala onda i ostali, cije pare je taj koristio, imaju prava ucesca u dobiti.

Чуј туђим???

Па он је узео кредит...и зарадио..није на твоје име!!!

И чија је заслуга него његова?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Чуј туђим???

Па он је узео кредит...и зарадио..није на твоје име!!!

И чија је заслуга него његова?

Jok tebra. On je uzeo kredit-TUDJE PARE i sa nima napravio profit. Mene nije pitao da li sam ja saglasan da on sa  mojim parama razvija biznis, te stoga ni ja njega ne pitam koliko i kako ce drzava da ga oporezuje i kako ce parlament koj ja biram da rasporedjuje taj porez. A njemu ako se ne svidja sistem poreski ili sistem socijalne pravde moze da razvija biznis gde tamo gde ce ga kreditirati gratis. Ako takvo sta postoji na planeti.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Mene nije pitao da li sam ja saglasan da on sa  mojim parama razvija biznis,  

Odakle ti ta ideja da neko uzima kredit od tvojih para? Ne znam odakle ti to stvarno.... krediti se h daju od banchinih para ne svojih. Ako si stavio pare na stednju - onda se kredit daje od tvojih para, ali ako nemas para na stednji niko tvoj novac ne daje kao kredit. 

Ti sam prihvatas da se tvoj novac daje na zajam kada ga stavis na stednju. A u tom sluchaju ti si naplatio koriscenje tvog novca... u vidu kamate na stednju.

Jok tebra. On je uzeo kredit-TUDJE PARE i sa nima napravio profit

Tacno tako, uz posten dogovor.. ti meni das pare.. ja ti vratim - sa kamatom. Dogovor i jedne i druge strane. Sta je tu problem?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Odakle ti ta ideja da neko uzima kredit od tvojih para? Ne znam odakle ti to stvarno.... krediti se h daju od banchinih para ne svojih. Ako si stavio pare na stednju - onda se kredit daje od tvojih para, ali ako nemas para na stednji niko tvoj novac ne daje kao kredit. 

Ti sam prihvatas da se tvoj novac daje na zajam kada ga stavis na stednju. A u tom sluchaju ti si naplatio koriscenje tvog novca... u vidu kamate na stednju.

Tacno tako, uz posten dogovor.. ti meni das pare.. ja ti vratim - sa kamatom. Dogovor i jedne i druge strane. Sta je tu problem?

I on je otvorio biznis i prihvatio da placa porez. Ako mu se ne svidja lepo kljuc u bravu i nabiro za nezaposlene.

Подели на овим сајтовима

I on je otvorio biznis i prihvatio da placa porez. Ako mu se ne svidja lepo kljuc u bravu i nabiro za nezaposlene.

Dobro znaci, po tebi je bolje da imas 30 % poreza... i 15 000 zaposlenih , nego 10 % poreza i 40 000 zaposlenih? 

Bolje ti je resenje 30 % poreza i 35 000 ljudi na birou? 

I to je glupost kao i ono sto si lupao do malo pre, da neko daje kredit od tvojih para. 

Подели на овим сајтовима

Jok tebra. On je uzeo kredit-TUDJE PARE i sa nima napravio profit. Mene nije pitao da li sam ja saglasan da on sa  mojim parama razvija biznis, te stoga ni ja njega ne pitam koliko i kako ce drzava da ga oporezuje i kako ce parlament koj ja biram da rasporedjuje taj porez. A njemu ako se ne svidja sistem poreski ili sistem socijalne pravde moze da razvija biznis gde tamo gde ce ga kreditirati gratis. Ako takvo sta postoji na planeti.

Нису туђе ако су кредит..већ његове и враћа камату...која је зарада тога који му је дао кредит...

Које твоје паре?

Ти си дао паре банци и са њима располажеш 24/7...а шта банка ради у међувремену...то није твој проблем..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ти си дао паре банци и са њима располажеш 24/7...а шта банка ради у међувремену...то није твој проблем..

Mislim da banke ne smeju svim parama koje im se ostave da raspolazu kako hoce. 

Подели на овим сајтовима

Нису туђе ако су кредит..већ његове и враћа камату...која је зарада тога који му је дао кредит...

Које твоје паре?

Ni porez ni poreska stopa nisu problem biznismena vec parlamenta. Placa i ne razmislja o stvarima koje ga se ne ticu.

Подели на овим сајтовима

Ni porez ni poreska stopa nisu problem biznismena vec parlamenta. Placa i ne razmislja o stvarima koje ga se ne ticu.

poreska stopa brale., nisu problem samo biznismena vec svih nas. 

Sto su veci porezi, to je manje firmi sto je manje firmi to je manje posla, sto je manje posla to je vise siromasnih i bednih.. i u krajnjoj liniji to je slabija i siromasnija drzava.

Ne znam sta ti tu nije jasno? 

problem je sto ti oces u republici srbije poreze kao u nemackoj.. sto je nemoguce.. ne mozes imati takve poreze, jer srbija nema nemacku ekonomiju. Srbija se treba ugledati na Estoniju.. a ti da zelis dobro svojim sugradjanima to jest da si itinski nacionalista, ti bi to podrzao. 

Подели на овим сајтовима

Какве везе сада има лоша пореска политика'?

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...