Jump to content

Председник Николић и полицијска тортура у Чачку

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa kazem, to ordenje kao da se dodeljuje ko ce biti gori pa njemu orden.

Mozda tripuju kako ce to da ga promeni kao coveka nekom magijskom metodom, ne znam sta oni tripuju.

Bizarna groteska.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Жалосно је што се један непоштен човек и манипулатор као што је Николић меша са нашом црквом. Никада нисам видео израз поштења у његовим говорима и наступима. Човек је пун лажног сарказма и неинтелигентих поступака.

Али ко сам ја да о томе судим и забраним? Нико

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Жалосно је што се један непоштен човек и манипулатор као што је Николић меша са нашом црквом. Никада нисам видео израз поштења у његовим говорима и наступима. Човек је пун лажног сарказма и неинтелигентих поступака.

Шта мислиш Марко да ли људи из цркве виде то што ти видиш? (мислим у вези Николића и осталих поменутих политичара)

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Шта мислиш Марко да ли људи из цркве виде то што ти видиш? (мислим у вези Николића и осталих поменутих политичара)

Ko su ti ljudi? Na koje ljude mislis? Ko je crkva?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

A oni sto nose neke posebne odezde, frizure i brade...

Njih ne treba nista da pitas, nego da im pomognes, ako mozes.

Подели на овим сајтовима

Поштујем наше црквене великодостојнике и нисам ја тај који ће да суди о њима. Написао сам и у претходном посту. Само коментаришем.

Подели на овим сајтовима

Crkva i jeste tu za nepostne i manipulatore.... to ih gospod testira... prilizava ih domu svom, da vidi hoce li biti transformacije... (:

Ne citam gospodov um, samo tako spekulisem.. da se razumemo :P

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Појасни мало.

Nema sta da ti pojasnjavam kad ti je sve jasno, isto to vazi i za tvog Artemija, ili koga vec.

Подели на овим сајтовима

Поштујем наше црквене великодостојнике и нисам ја тај који ће да суди о њима. Написао сам и у претходном посту. Само коментаришем.

За њихове личне грехе ја нисам рекао ни словца. Али као пастири су дужни да се брину о народу и о томе какав пример народу дају својим јавним поступцима. Поготово дати орден Вулину. За чега, за издају косова једино? За ту издају клетву је изрекао Свти Кнез Лазар. Ја ту немам никакву дилему. И мислим да јеванђељска поука о не осуђивању другога има потпуно други смисао. Постоји нешто што се зове затварање очију и ја то нећу да радим.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

За њихове личне грехе ја нисам рекао ни словца. Али као пастири су дужни да се брину о народу и о томе какав пример народу дају својим јавним поступцима. Поготово дати орден Вулину. За чега, за издају косова једино? За ту издају клетву је изрекао Свти Кнез Лазар. Ја ту немам никакву дилему. И мислим да јеванђељска поука о не осуђивању другога има потпуно други смисао. Постоји нешто што се зове затварање очију и ја то нећу да радим.

Да си ми жив и здрав. Само напред.

Подели на овим сајтовима

Vetar uvek duva, pitanje je samo oces li prepoznati odakle duva, dal sa istoka ili zapada, a mozda sa severa ili juga.

A kad tornado krene da duva onda skida svu odecu, a ume i da zakovitla coveka.

Подели на овим сајтовима

Vetar uvek duva, pitanje je samo oces li prepoznati odakle duva, dal sa istoka ili zapada, a mozda sa severa ili juga.

Још сам мали за тако нешто :)) .

А искрено да ти кажем и не желим никада да порастем у том смислу о којем сада причамо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...