Jump to content

Да ли брада чини мушкарца привлачнијим?

Оцени ову тему

Јаков.

Брада или не, питање је сад   

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли вам се више допада мушкарац који има браду?

• да
    • да, то је тако привлачно!
    • не
    • па не, многима заправо не стоји брада

Препоручена порука

On 20. 12. 2013. at 1:36, zuti car рече

Kazu kod mene u selu : " Da je dlaka neki ukras ne bi oko "one stvari" rasla" .

To ako uzmemo da je "ona stvar" nesto pogano,necasno,djavolje jel?Kako u tvom selu gledaju tacno na "onu stvar"?;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2013. at 1:43, Лапис лазули рече

To ako uzmemo da je "ona stvar" nesto pogano,necasno,djavolje jel?Kako u tvom selu gledaju tacno na "onu stvar"? ;)

Zavisi ko u ciju "onu stvar " gleda . Inace su danas na ceni obrijane "one stvari" , nisu ni seljaci sto su nekad bili 

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2013. at 1:48, zuti car рече

Zavisi ko u ciju "onu stvar " gleda . Inace su danas na ceni obrijane "one stvari" , nisu ni seljaci sto su nekad bili

Vazno da se gleda;)

A to je neka opsta hajka protiv dlaka,ni krivih ni duznih,zato i mora da se prebaci na visi (patriJotski) nivo kao sto je zeleni zub lepo spevao gore!

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Цитат
...

”Sećam se večeri kada je moj suprug došao kući noseći debelu fasciklu sa oznakom ”poverljivo”. Unutra su bile stotine strana poverljivih studija sa vladinim pečatima. Bio je šokiran sadržajem, a ono što je pročitao zauvek mu je promenilo život.

Od tog dana, moj konzervativni, razumni suprug, pustio je kosu i bradu i više ih nikada nije sekao.

Od vojnog vrha je tražio, i dobio, odobrenje za sebe i svoje saradnike da im se dozvoli da zadrže dugu kosu i bradu.”

http://www.vestinet.rs/pogledi/dugo-cuvana-tajna-americke-vojske-kosa-je-produzetak-nervnog-sistema

Могло би се касти... и ефикасно.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2013. at 1:36, zuti car рече

Kazu kod mene u selu : " Da je dlaka neki ukras ne bi oko "one stvari" rasla" . 

12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  :jahojao234:  :1503348ufz3z4yl5d:

Подели на овим сајтовима

Neko hoda i ovakav;

http://4.bp.blogspot.com/-UOQoSdQxe0c/To9DzaBxUlI/AAAAAAAABSk/hTQSAjVeOeU/s1600/photo-3.JPG

Ali to pristaje tim mlađošima, kad 50-godišnjak ima to sasvim isto

efekat je takav da se na tebe lijepe ne ženske već čuvari i policajci,

ahahahaha, "sexi" Izgled veselog i čilog, svježe neobrijanog klošara.

http://www.thebarryrides.com/2011_10_01_archive.html

kako sam rekao, ja kad sam obrijan,

onda je to tip brade "obrijani šimpanz" aka "sir Oliver"

a kad nisam onda je to tip brade "guantanamo prisoner":

http://www.abc.net.au/news/2012-09-30/guantanamo27s-last-western-inmate-returns-to-canada/4287758

Подели на овим сајтовима

tamo sam dao pogrešan link:

Ali to pristaje tim mlađošima, kad 50-godišnjak ima to sasvim isto

efekat je takav da se na tebe lijepe ne ženske već čuvari i policajci,

ahahahaha, "sexi" Izgled veselog i čilog, svježe neobrijanog klošara.

http://3.bp.blogspot.com/-yL0AZDvjfq8/TpUEYafG2JI/AAAAAAAABS0/W1mD7j-kTAo/s1600/photo-4.JPG

Подели на овим сајтовима

Dobro bre, ljudi, stavili ste ovde kao da svako danas bira da li da ima bradu ili ne. U vojsci, ali u gotovo svim drzavnim institucijama ti bradu NE mozes da imas... dakle, nije stvar izbora. 

Ako si konobar, ili radis u nekoj malo boljoj kompaniji ti bradu NE mozes da imas. Ja sam jedva cekao da zavrsim sa svojim konobarskim poslom da ne bih zilet uzeo u ruke vise nikad. A sad sebi povremeno izgledam ko amis... Moram da nadjem neki ,,prirodni" preparat, jer ja hocu onu HIPSTERSKU da imam! :D  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2013. at 9:10, Никола Поповић рече

Dobro bre, ljudi, stavili ste ovde kao da svako danas bira da li da ima bradu ili ne. U vojsci, ali u gotovo svim drzavnim institucijama ti bradu NE mozes da imas... dakle, nije stvar izbora.

Ako si konobar, ili radis u nekoj malo boljoj kompaniji ti bradu NE mozes da imas. Ja sam jedva cekao da zavrsim sa svojim konobarskim poslom da ne bih zilet uzeo u ruke vise nikad. A sad sebi povremeno izgledam ko amis... Moram da nadjem neki ,,prirodni" preparat, jer ja hocu onu HIPSTERSKU da imam! :D:)))

Znam ja da nije stvar izbora, moj ćale je recimo radio u vojsci, ja ga u životu sa bradom nisam videla - brci su ok :D - ali ti što imaju jaču bradu, oni garant nemaju kožu koja će da istrpi svakodnevno dranje žiletom, ja u potpunosti razumem situaciju, samo kažem - ako mogu da izdejstvujem bradu - meni najbolje :D

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Ја сам приметио да су против браде они мушкарци који су ћосави.

:D

Моја жена ми је забранила да се бријем..

Једном сам се обријао случајно (правио ред нек брадицу) па ми се није допало...

Деца ме нису препознала...

:))

а жена ме истерала док није порасла брада...

неће туђег човека у кући.

:)))

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2013. at 12:13, Raymond Red Reddington рече

Ја сам приметио да су против браде они мушкарци који су ћосави.

Ja sam protiv brade a daleko sma od cosavog.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2013. at 9:10, Никола Поповић рече
U vojsci, ali u gotovo svim drzavnim institucijama ti bradu NE mozes da imas...

On 20. 12. 2013. at 12:04, Саша од Москве рече
Znam ja da nije stvar izbora, moj ćale je recimo radio u vojsci, ja ga u životu sa bradom nisam videla - brci su ok :D

SPARTAN.AT-Approved.png

UF PRO Delta AcE Sweater ( http://spartanat.com/2013/12/review-uf-pro-delta-ace-sweater/?fb_action_ids=10200804855631911&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.Uqc4arrVeJ0.like&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582 )
UF PRO Eagle Softshell Jacket ( http://spartanat.com/2013/10/review-uf-pro-eagle-softshell-jacket/ )
Подели на овим сајтовима

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...