Jump to content

Да ли брада чини мушкарца привлачнијим?

Оцени ову тему

Јаков.

Брада или не, питање је сад   

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли вам се више допада мушкарац који има браду?

• да
    • да, то је тако привлачно!
    • не
    • па не, многима заправо не стоји брада

Препоручена порука

On 19. 12. 2013. at 9:03, RYLAH рече

Јес да ћу да звучим ко мис Печењевца, ал мислим да свако треба да сконта шта му највише прија и тако да се понаша. 

Кад сам спремао испите на факсу, забрадео сам ко талибан, баш ме није било брига, само да завршим што пре, онда сам имао период где сам се уредно бријао стално, сад фурам опет неку браду, ал онако мало штрицнуто и не превише дугачко, да не плашим људе. И вазда је била једна константа - како ми дође, тако носим.

Земљу са Острога узми у јесен (негде од септембра до новембра). Премажи по лицу кад је пун Месец, скини се го и вичи "Оди, оди, брадо брадо; оди, оди, мече младо; Оди, оди, густо грање; Бежи, бежи, туговање! " три пута.

После тога неш диспушташ жилет из руку колко ће брзо и густо да расте. Проверено!

Само немој да претераш са овим да неби почеле длаке да расту по целом телу . :)))

Што се браде тиче ја сам увек обријан .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Наравно да, то сад што смета женскама то је само тренутно иначе жене не смета све зависи којој жени.   мудрији је, озбиљан, и мужеван. наравно под условом да буде уредна и чиста. 

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Да се угусти брада потребан је тример који изгледа као мања машиница за шишање и има неколико наставака за дужину. Главни проблем, као што сте вероватно већ схватили, је што брада расте неједнаком брзином и онда треба да се тримује помоћу наставака. Нешто сам гледао и нашао добре филипсове тримере са много свакаквих наставака, ншто су скупљи од оних најјефтинијих, али зато може и коса и брада. Мислим генерално да брада оставља мужевнији утисак на жене и да жене немају ништа против браде све док је добро одржавана - да се не види и не осети јеловник на њој.

Све што је више животињски то боље пролази код жена: јачина гласа, брада, енергични нагли покрети, псовке итд. Јачина гласа је пресудна кажу ови ликови из DirectDatingSummit. Кажу, јачина гласа утиче на потсвесном нивоу код жена на повећање жеље за ... Постоји цела индустрија која се бави тренирањем мушкараца да би имали успеха код жена на којој тренери зарађују богатства. Има таквих клипова на Ју Тјубу. Нај успешнији тренер је ManWhore (сви знате шта то значи) који каже да није битно шта се говори битно је да се говори гласно (на граници драња) и што простије то боље (псовке и простаклуци су добродошли). 

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Нема ту неке нарочите филозофије, женама се свиђају наметљиви типови! А то је, рекао бих у супротности са вером, која иде у потпуно другом смеру. Сад треба наћи неку средину - баланс, по потреби.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Mene brada van svake sumnje čini privlačnijim. S njom po pravilu prrivlačim pažnju ochranke, security, čuvara po supermarketima a nekad i vrlo živo zanimanje policije, ahahahaha. Gledaju kakva je to pobuda što hoda ovuda, ahaahahaha. A odmah su mi za petama nekoliko njih kad si izabirem vino il nekakav tvrđi alkohol u supermarketu na odjeljenju za alkoholna pića. Ovako nekako to izgleda, približno.

OKS369dd2_fouk3.JPG

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 16:59, Zayron рече

Mene brada van svake sumnje čini privlačnijim. s njom po pravilu prrivlačim pažnju čuvara u supermarketima a nekad i vrlo živo zanimanje policije, ahahahaha. Gledaju kakva je to pobuda šzo hoda ovuda, ahaahahaha. A odmah su mi za petama nekoliko njih kad si izabirem vino il nekakav tvrđi alkohol u supermarketu na odjeljenju za alkoholna pića. Ovakop nekako to izgleda.

OKS369dd2_fouk3.JPG

То му дође "Буковски" стајл. :1759280v7keu5ymzp:

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 16:56, Бојан Сарачевић рече

Нема ту неке нарочите филозофије, женама се свиђају наметљиви типови! А то је, рекао бих у супротности са вером, која иде у потпуно другом смеру. Сад треба наћи неку средину - баланс, по потреби.

ne svim zenama  :)))

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 17:02, Бојан Сарачевић рече

То му дође "Буковски" стајл. :1759280v7keu5ymzp:

A ja još kako imam probleme s ravnotežom pa mi se desi da zateturam i tako, naročito ljeti a oni si misle da sam pijan. Taj neki gore što sjedi za ekranima ih odmah šalje za mnom voki-tokijem pa se ne možeš poslije tih mladenaca riješit nikako, sve hodaju za mnom ko namagnetisani. Sad se malo navikli pa konačno i od njih imam svati pokoj, vidjeli da ne kradem.

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 17:10, Mилена Ристић рече

ne svim zenama  :)))

У највећем броју случајева. Све ово што сам написао горе = вреднија особа на потсвесном нивоу. Ево размислите, па ћете и сами видети да је тако, ако искрено преиспитате животно искуство. Е сад, когнитивни део човека може да пориче до извесне мере потсвесно биће, али на дуже стазе... питање.

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 16:55, Бојан Сарачевић рече

Да се угусти брада потребан је тример који изгледа као мања машиница за шишање и има неколико наставака за дужину. Главни проблем, као што сте вероватно већ схватили, је што брада расте неједнаком брзином и онда треба да се тримује помоћу наставака. 

Koje da se ugusti, da je meni nešto da je prorijedi. Možda benzuna pa zapalit, omg. Sumnjam da bi šta drugo pomoglo. sad sam se prije par dana ovrijao, morao letat po uredima nešto rhešavat pa da ne strašom te službenice po šalterima, ahahaha. inače mala djeca 2-3 godine obavezno plaču kad me ugledaju s bradom, ahahahaha. U liftu recimo kad im se s njihovom nekim, mamom, tatom vozim liftom, dijete se okrene na mene da vidi ko je i odmah udri u plač. Strašno. Ide mi na živce brijat a još više bradu strigat, imam očnu manu pa ne vidim uopšte ravno, par puta sam pokušao pa se sve ukoso, nahero potkresao, izgledao sam ko luđak. onda samo tako tu bradu pustim a ni ne krešem je više dalje, kome se ne sviđa ne mora me gledat, meni fino ne moram se brijat.

Подели на овим сајтовима

Joj što sam ja zavidio onim ćosavim i plavim, skoro da se ne briju po sedmicu dana i više i ništa im se to ne pozna a ja se u vojsci gulio svako jutro i opet me znali poslat sa jutarnje smotre da se idem brijat ponovo, ja se obrijem ispod kože i do krvi i opet svuda crn. Džaba im bilo oficirima objašnjavat da dalje to nejde al jedan majior (Tarzan ga zvali, hahahaha) je bio na tom isto ko i ja, fino glatko obrijan al opet ličio na obrijanog šimpanza, džaba nam trud bio oboma i njemu i meni  A tek kad izraste ona od sedmice dana izgledam ko Badža, onda mi je bolje pustit je skroz pa da barem to na nešto liči. Ovako izgledam ko da sam se namazao crnom kremom za cipele.

Подели на овим сајтовима

Pa šta znam...Ima muškaraca kojima to fenomenalno stoji (naravno uslov je da nisu ćosavi :) )...Opet ima onih koji "gaje" bradu, a čini ih tako starim....

Ima i onih koji prave kerefeke od iste...

Sve je individualno.

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 15:33, Odahviing рече

Ja planiram da pustim nešto ovako

bradakosa.jpg

PS. Nemam dugu kosu :D

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...