pokajnik83 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Рукометаши Србије у контролном пријатељском мечу пред одлазак на ЕП које се одржава у Аустрији победили Словенију у Подчетрку резултатом 33-24. Судећи по овом резултату можемо се надати некој од медаља... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Evropsko prvenstvo u rukometu počinje u utorak 19. januara u Austriji, takmičiće se 16 reprezentacija raspoređenih u četiri grupe, a titulu šampiona braniće selekcija Danske. grupa A:Hrvatska, Rusija, Norveška i Ukrajina grupa B: Danska, Island, Austrija i Srbija grupa C: Nemačka, Švedska, Poljska i Slovenija grupa D: Francuska, Španija, Mađarska i Češka. Posle prvog kruga takmičenja tri najbolje ekipe iz svake grupe nastaviće takmičenje u Beču, gde će igrati najuspešniji iz grupa A i B i u Insbruku gde će igrati najbolji iz grupa C i D. Polufinale i finale igraće se u Beču. Evropsko prvenstvo održaće se od 19. do 31. januara reprezentacija Srbije počeće takmičenje u Lincu, utakmicom protiv Islanda u 20.15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Данас против Исланда 20:15 РТС! АЈМО ОРЛОВИИИИИ! dada И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Srbija-Island 29:29 bravo za golmana Stanica klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Можемо до медаље... СТАНИЋУ МАЈСТОРЕ! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Isčupasmo se, fhiu БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Srbija danas igra protiv evropskog prvaka Danske u 20:15. Danska je u prvom mecu pobijedila austriju sa 33:29 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Srbija-Danska 23-28 u nasoj grupi su Austrija i Island odigrali nerijeseno cini mi se da nemamo nikakve sanse na prvenstvu klapklap ali ako pobijedimo Austriju bar mozemo u drugi krug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Тешко је победити домаћина, ма колико они били лоши или добри. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Srbija izgubila od Austrije i napusta prvenstvo. nadam se da ce nasi biti bolji 2012 kad je evropsko prvenstvo u Srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ????? ?? ???????? ????????, ?? ?????? ??? ???? ???? ??? ?????. ??? ??? ?????... 37-31 ?? ????????? (???????? ????????)... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 prvenstvo u rukometu se nastavlja bez nase reprezentacije. oformljene su dvije grupe grupa I: Hrvatska, Island, Norveska, Danska, Austrija, Rusija grupa II: Poljska, Francuska, Spanija, Slovenija, Ceska, Nemacka zavrseno je prvo kolo: grupa I: Hrvatska-Island 26-26 Norveska-Austrija 30-27 Rusija-Danska 28-34 grupa II: Nemačka- Francuska 22:24 Poljska- Španija 32:26 Slovenija- Češka 35:37 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Ко ће бити нови првак Европе у рукомету? Ја дајем глас Русији! Да чујем остале... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Island ili Poljska. mada vise sanse ima Poljska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Island ili Poljska. mada vise sanse ima PoljskaFrancuska, ako su jos u igri... indijanac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука