Ненад С. Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Људи, сад смо доста потрешени и схватам да би сад већина нас одредила смртну казну, али тиме постајемо гори људи од њега. Није се овако хладан човек могао развити одједном. Овде велику улогу играју и родитељи, друштво и некоме делује чудно - телевизија. Погледајте само колико се на телевизији пласирају монструми, који се не кају када убијају, или убијају ради "правде". Почевши од рамба, бетмена, терминатора, робокапа. Овакве болести "убијају" емоције код једне особе, што тек касније представља један велики проблем, јер чим се емоције гасе, мања је шанса да ће се неко искрено кајати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 A na doživotnoj robiji (koju takođe neće dobiti) neka ga hrane svakog dana oni koji ga vole, porodica i prijatelji, ako ih uopšte bude bilo. Веруј да је смртна казна лук и вода шта га тамо чека. Такве кажњавају тамошњи затвореници, боље да не причамо како. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 И ја сам за смртну казну. Према оваквима не треба имати милости. И Бог љуби, али ће ипак на крају и судити. Данче* and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Искрено се надам да су му унутрашња крварења већ почела од полицијских пендрека и цокула. И да га јако боли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 И ја сам за смртну казну. Према оваквима не треба имати милости. И Бог љуби, али ће ипак на крају и судити. Е Милојкову,остави ти Божија размишљања и наша, нема то везе једно са другим,дакле причај у своје име а не Божије! Deja Vu, Србадија, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Jadno dete. Pocivaj u miru mali andjele. Kako spreciti ljudski um da ostvari svoju zlu nameru? Oduzet je jos jedan mlad i neispunjen zivot. Setio sam se i maloletne Milice Barasin kojoj je na svirep nacin oduzet zivot. Strasno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 И ја сам за смртну казну. Према оваквима не треба имати милости. И Бог љуби, али ће ипак на крају и судити. Odlicno receno brate. Samo to mnogi danasnji hriscani nikako da ukapiraju. bgpj and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Е Милојкову,остави ти Божија размишљања и наша, нема то везе једно са другим,дакле причај у своје име а не Божије! А оно "Идите од мене проклети! У пакао припремљен ђаволима...." и тако то? На причам ја у име Божије, већ је то, како верујемо, сам Бог рекао. Има и оно, да се хула на Духа Светога неће опростити, ни у овом ни у оном веку... А све се врти од тога да је најтежи злочин и грех који се чини према другом човеку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Kako spreciti ljudski um da ostvari svoju zlu nameru? Применити логику еволуције, односно природне селекције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 А оно "Идите од мене проклети! У пакао припремљен ђаволима...." и тако то? На причам ја у име Божије, већ је то, како верујемо, сам Бог рекао. Има и оно, да се хула на Духа Светога неће опростити, ни у овом ни у оном веку... А све се врти од тога да је најтежи злочин и грех који се чини према другом човеку. Није то баш тако,искрено покајање је ствар коју Бог прихвата оберучке,а исто важи и за опраштање! Јесу најтежи греси они који се чине према другом,али далеко од тога да их Господ узима као свршена ствар за одлазак у пакао! Јел треба да те подсетим на неке светитеље који су били разбојници ,силоватељи ,убице, а свети су да светији не могу бити.... ПЧЕЛИЦА, feeble, Suncokret54 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Za ubistvo Tijane zatvor do 40 god. IZVOR: TANJUG Beograd -- Za ubistvo Tijane Jurić (15) preti kazna zatvora od 30 do 40 godina, pošto je u Srbiji, kao i u drugim evropskim državama ukinuta smrtna kazna, kaže Selaković. Mesto na kome je pronađeno telo Tijane Jurić (Foto: Tanjug) "Nekada se za ovakva krivična dela izricala smrtna kazna, ali kao i sve druge evropske države, morali smo da je izbrišemo iz našeg krivičnog zakonika. Mi, kao član Savetae Evrope, moramo da poštujemo evropsku povelju koja zabranjuje smrtnu kaznu", rekao je ministar pravde Nikola Selaković. Dalji tok ovog postupka u vezi s otmicom i ubistvom devojčice iz Bajmoka, prema rečima ministra, u rukama je tužilaštva i suda. "Ne želim da komentarišem, ali sam siguran da će onaj ko bude odlučivao biti svestan okolnosti ovog slučaja i uznemirenja javnosti, koje je izazvao", istakao je Selaković. Na pitanje da li se razmatra ponovno uvođenje smrtne kazne, Selaković je rekao da ne zna da je neko do sada pokrenuo to pitanje, ističući da Evropska povelja zabranjuje smrtnu kaznu. Selaković je kazao da je nedavno Venecijanska komisija (koja je organ Saveta Evrope) razmatrala pitanje da SAD postanu član te komisije, međutim da je, prema njegovim rečima, jedna mala evropska država podsetila da SAD i dalje imaju propisanu smrtnu kaznu, pa je dalje razmatranje tog pitanja obustavljeno. MUP Srbije pronašao je noćas telo nestale Tijane Jurić (15). Ministar Stefanović rekao je da je ubica Dragan Đurić (1980) i da je on devojčicu prvo udario kolima, a zatim ju je ubio i zakopao. Ministar policije je na konferenciji za novinare izneo više detalja o slučaju. O tome čitajte OVDE. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Znaci, ako sam dobro razumeo prvo je doslo do udesa, tj. udario je pesaka, a onda je bezeci od odgovornosti uzeo da je ubije? Jesam li ovo dobro razumeo ili mi je nesto promaklo? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Znaci, ako sam dobro razumeo prvo je doslo do udesa, tj. udario je pesaka, a onda je bezeci od odgovornosti uzeo da je ubije? Jesam li ovo dobro razumeo ili mi je nesto promaklo? Сирото дете... не знам шта људим буде на памети кад ураде овакве ствари...чак и да је убио у саобраћајној несрећи три пута боље би могао да прође него ово.... Ја сам противник смртне казне али мислим да је за ово доживотна робија без дилеме. Пг and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Разумем да су многи бесни, и ја сам, ко не би, и газио би по њему ко и ви, али дајте немојте мешати Бога и хришћанство са смртном казном, када су поптуно супротни. Оставите то као ваш став и будите разумни, бес вам помути мозак па пишете овде свашта. Grizzly Adams, Justin Waters, Suncokret54 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Разумем да су многи бесни, и ја сам, ко не би, и газио би по њему ко и ви, али дајте немојте мешати Бога и хришћанство са смртном казном, када су поптуно супротни. Оставите то као ваш став и будите разумни, бес вам помути мозак па пишете овде свашта. Mi ovde pricamo o zakonskim drzavnim kaznama. Budi fin pa to lepo procitaj na prosloj strani i ne kleveci, jer je kleveta veliki bezobrazluk... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука