Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Ja sam jos uvek clan SRS ne zbog Seselja nego zato sto je to i dalje jedina stranka koja u programu ima pripajanje Republike Srpske Krajine i Republike Srpske Srbiji kao svoje osnovno nacelo ! Sto se Seselja tica mnogo bi voleo da mi odgovori na pitanje odakle mu vile i bazeni koji su izgradjeni u vreme dok su ginuli dobrovoljci koje je on slao i motivisao , nekako mi malo licemerno deluje ta njegova borba ! Zasto je navodno rusio Slobu zbog Krajine a zatim odma sutra zaseo u reformisanu vladu i ponasao se kao da se nista nije dogodilo to jest izneverio je sopstveni program !Kad sad gledam njegove intrvjue cini mi se da je ponekad malo vise lupao gluposti pa ga sad za te iste gluposti terete ! Meni ce mozda i da objasni ali neznam kako ce objasniti majkama ciji su sinovi odavno pokojni jer su se odazvali na poziv "vojvode" koji se brckao dok su oni gubili glave !!!! https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3740.msg107099.html#msg107099 ... 0205_whistling . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ma dopisao sam jos nesto ispod al sam izgledao nesto zeznuo kad sam ovo copy paste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Moram da priznam da sam danas popodne malo navukao Željka sa ovim : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3740.msg109636.html#msg109636 jednom sam , prilikom neke diskusije sa Medom , takodje zabrljao sa citiranjem .. on je rekao da nema problema, pošto on piše ćirilicom , a, ja - latinicom ... pa se moze pratiti ... danas, kada sam se opet spetljao sa citiranjem , hteo sam da napisem slično ... kao, no problem , ti pišeš ćirilicom , a ja - latinicom ... ali , znajući da je nacionalista , napisao sam samo ... TI PIŠEŠ ĆIRILICOM ... i on se upecao ... i upao u moju zlonamernu prepucavacku zamku 0110_hahaha posle mi je ostao dužan par odgovora ... dobro ... prepucavanje je to ... može i to oružje da se koristi ... (izbegavanje odgovora ...) samo, prešli smo posle na PP ... (uz promenu tona diskusije .... 0110_hahaha) mada sam ja hteo javno da nastavimo ... možda i bude nastavka ... Željko , čekam tvoje odgovore ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Ако баш хоћеш може, али ја радије не бих, ајд ево ти реци хоћеш или нећеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ??? ??? ????? ????, ??? ?? ?????? ?? ???, ??? ??? ?? ???? ????? ??? ?????. nemam ja šta da dodam ... ako ti odgovoriš - i ja ?u ... ovako ... ništa ne bih dodao , rekoh ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ??? ??? ????? ????, ??? ?? ?????? ?? ???, ??? ??? ?? ???? ????? ??? ?????. nemam ja šta da dodam ... ako ti odgovoriš - i ja ?u ... ovako ... ništa ne bih dodao , rekoh ... ?????? ?? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ??? ??? ????? ????, ??? ?? ?????? ?? ???, ??? ??? ?? ???? ????? ??? ?????. nemam ja šta da dodam ... ako ti odgovoriš - i ja ?u ... ovako ... ništa ne bih dodao , rekoh ... ?????? ?? ?? ???????. pa , u vezi današnje diskusije ... ostao si mi dužan par odgovora ja , nemam šta da dodam , a ti , ako ne nastaviš, ne?u ni ja ... ako nastaviš - ja ?u ti odgovarati .... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ?? ???? ??? ???? ?????? ?? ?? ????????? ????? ?????? ????????? ??????????? ??? ?????????,??? ? ?????????????. ????????? ? ?????? ???????? ?? ?? ??????????? ??????? ??????. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука