ZELJKO P. Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Друштво за српску духовну и биолошку обнову "Источник" је покренуло акцију прикупљања помоћи угроженим породицама у Књажевцу. Организације и појединци који чине Српску мрежу (http://www.srpskamreza.net/Home.aspx) учиниће то исто у својим срединама. Помоћ ће бити уручена изабраним породицама 15. маја на светски Дан породице. Позивамо све заинтересоване да пријаве породице за које сматрају да би требало да приме помоћ као и да се укључе у прикупљању помоћи. Предлоге и сугестије можете постављати на овој локацији на Фејсбуку, послати на мејл: [email protected]. Средства за помоћ породици можете уплатити на рачун Источника: 205-122247-07 (сврха: Помоћ породици), код активиста на улици или у Књажевакој гимназији. Позивамо и цве вас који до сада нисте били обавештени, да у својим градовима организујете сличну акцију јер ... ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ - ПОМОЗИМО ПОРОДИЦИ СВИ ЗАЈЕДНО КАО ЈЕДНА ПОРОДИЦА http://www.facebook.com/event.php?eid=115320515171509 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cafemagazini Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Одличан текст о породици http://vredno.webs.com/porodica.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 На брзину погледах,али ово ми је бзв: prst ka dole Ако би човек имао жену лоше нарави, његова је обавеза да се не раздражи, већ да пре смирено сматра ту несрећу делом Божјијм, Који га кажњава за његове грехе. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 На брзину погледах,али ово ми је бзв: 0442_feel Ако би човек имао жену лоше нарави, његова је обавеза да се не раздражи, већ да пре смирено сматра ту несрећу делом Божјијм, Који га кажњава за његове грехе. Шта мислиш да треба да уради?Занима ме шта мислиш о томе мало опширније? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cafemagazini Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Св. Јован Златоусти је велики ауторитет, на њега се позивају многи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Meni je ovde problematicno,sto zbog mojih sagresenja, po zasluzi,dobijam zmiju otrovnicu,za zenu,koju moram da trpim 0205_whistling "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Meni je ovde problematicno,sto zbog mojih sagresenja, po zasluzi,dobijam zmiju otrovnicu,za zenu,koju moram da trpim facenew22222222 Па не добијамо казну само преко жене.На милионе и милијарде начина Бог може да те казни.Али реално да кажемо,да ли би ти узео такву жену,ја не! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Meni je ovde problematicno,sto zbog mojih sagresenja, po zasluzi,dobijam zmiju otrovnicu,za zenu,koju moram da trpim ........ma to ti je samo sansa vise da 'kacis' raj 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Више пута сам наилазио на овакве савете, и приметих да их најчешће дају калуђери, тј они који би најмање требали да деле савете о оваквим стварима... Мој савет неожењенима је - нађите себи жену добре и питоме нарави, која ће вас волети и поштовати, и коју ћете и ви волети и поштовати, и са којом ћете изродити децу, што је само по себи рај. Жене лоше нарави препустите калуђерима да са њима воде духовне разговоре, и тако и себе и њих приведу Царству Небеском... 0102_laugh Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Више пута сам наилазио на овакве савете, и приметих да их најчешће дају калуђери, тј они који би најмање требали да деле савете о оваквим стварима... Мој савет неожењенима је - нађите себи жену добре и питоме нарави, која ће вас волети и поштовати, и коју ћете и ви волети и поштовати, и са којом ћете изродити децу, што је само по себи рај. Жене лоше нарави препустите калуђерима да са њима воде духовне разговоре, и тако и себе и њих приведу Царству Небеском... victory78a s'o tako na kaludjere sokiran.........ako u sebi ne nadjes carstvo nebesko ni u jednoj zeni ga neces naci klapklap ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Више пута сам наилазио на овакве савете, и приметих да их најчешће дају калуђери, тј они који би најмање требали да деле савете о оваквим стварима... Мој савет неожењенима је - нађите себи жену добре и питоме нарави, која ће вас волети и поштовати, и коју ћете и ви волети и поштовати, и са којом ћете изродити децу, што је само по себи рај. Жене лоше нарави препустите калуђерима да са њима воде духовне разговоре, и тако и себе и њих приведу Царству Небеском... ekstra victory78a s'o tako na kaludjere 1312_womens.........ako u sebi ne nadjes carstvo nebesko ni u jednoj zeni ga neces naci womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cafemagazini Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Meni je ovde problematicno,sto zbog mojih sagresenja, po zasluzi,dobijam zmiju otrovnicu,za zenu,koju moram da trpim :229229229: Већи је проблем да ли смо ми исправни, т.ј. вероватно и она за нас говори да смо змије, из њеног угла. Ко ће то исправно да просуди. Мада, лош брак може да се схвати као нека врста казне коју морамо истрпети... мада... Искрено велика је то дилема за мене. Ако упоредимо са неком болести коју прихватимо као Божију казну за искупљење грехова, може се направити таква паралела... Али болест је чињеница која је неоспорна, а са друге стране ко смо ми да процењујемо да ли је неко змија... хм... е ајде сад ко ће да ми разјасни то. 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Meni je ovde problematicno,sto zbog mojih sagresenja, po zasluzi,dobijam zmiju otrovnicu,za zenu,koju moram da trpim stadaradim Већи је проблем да ли смо ми исправни, т.ј. вероватно и она за нас говори да смо змије, из њеног угла. Ко ће то исправно да просуди. 1312_womens :229229229: Да ли је змија змији змија ????????? Је ли то питање? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cafemagazini Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Може и тако да се каже,... тј да се и тако гледа... али и другачије. Све једно, ко ће то проценити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука